Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 201313 yıl comment_176028 Seçenekler Araç Bakım Paketi 49TL Araç Bakım Paketi ve Motor Koruma 69TL Yılların deneyimine sahip ekibiyle, dünyaca ünlü markaların ürünlerini kullanarak hizmet veren Mis Oto Yıkama, aracınız için birbirinden güzel paketler hazırladı. Araç Bakım Paketi Würth ürünleriyle boya koruma Cam su itici uygulaması Jant temizleme Far-stop lambaları çizik giderme Araç Bakım Paketi ve Motor Koruma Würth ürünleriyle boya koruma Cam su itici uygulaması Jant temizleme Far-stop lambaları çizik giderme Motor koruma Boya koruma ve bakım işlemleri WURTH ürünleriyle yapılır. Uygulama 4 kattan oluşmaktadır. Boya koruma yapılmadan önce aracın dış yüzeyi temizlenir. Zift ve yapışkan maddeler giderildikten sonra aracın dış yüzeyindeki ince çizikler ve girdap izleri polisaj makinesiyle yok edilir. Daha sonra makine izleri yok edilerek, araç yapılacak olan cila ve koruma işlemi için hazır hale getirilir. En son işlem olarak araç orijinal parlaklığına getirilip koruma altına alınır. Ardından yağmur kaydırıcı uygulama ve jant temizliği gerçekleştirilerek işlem tamamlanır. Boya Koruma Aşamaları Boya koruma yapılmadan önce aracın dış yüzeyi temizlenir. Zift ve yapışkan maddeler giderildikten sonra aracın dış yüzeyindeki ince çizikler ve girdap izleri polisaj makinesiyle yok edilir. Daha sonra makine izleri yok edilerek, araç yapılacak olan cila ve koruma işlemi için hazır hale getirilir. En son işlem olarak araç orijinal parlaklığına getirilip koruma altına alınır. Ardından yağmur kaydırıcı uygulama ve jant temizliği gerçekleştirilerek işlem tamamlanır. Fırsat Linki: http://www.sehirfirsati.com/deals/ankara/06-mis-oto-yikama-arac-bakim-paket/24564424?nlp=&CID=TR_CRM_1_0_0_207&a=829 Not: Gönderi reklam amaçlı gönderilmemiştir bana gelen maili paylaşmak istedim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 201313 yıl comment_176048 49 tl'ye boya koruma? Zararına filan mı çalışıyorlar benim bildiğim boya koruma farklı bir şey mi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 201313 yıl Yazar comment_176052 %76 indirim varmış Zararına filan mı çalışıyorlar benim bildiğim boya koruma farklı bir şey mi? 3 şık mevcut 1-Zararına kim hiç ihtimal yok 2-Kar marjı çok yüksek 49 TL 3-Normal yıkama yapıp sonrasında makina ile hızlı cila gibi bir uygulama (ben bu seçeneğin olabileceğini düşünüyorum) Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 201313 yıl comment_176055 Sayın konus sahibi ben netten çok alış veriş yapmış biriyim en sağlam olduğu söylenen yerler dahi halen sattığı ürünün arkasında durmazken bu kadar uçuk bir indirim yapan yerin ürünlerine nasıl güveneceğim bana hiç güven vermedi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 201313 yıl Yazar comment_176058 Sayın konus sahibi ben netten çok alış veriş yapmış biriyim en sağlam olduğu söylenen yerler dahi halen sattığı ürünün arkasında durmazken bu kadar uçuk bir indirim yapan yerin ürünlerine nasıl güveneceğim bana hiç güven vermedi. Konuda da yazdığım gibi ilgili firmayı tanımam etmem,reklam derdinde değilim Ankara'da bulunan arkadaşlardan düşünen varsa araştırsın diye paylaştım. Not: Gönderi reklam amaçlı gönderilmemiştir bana gelen maili paylaşmak istedim. Size hiç güven vermediyse ilgilenmezsiniz olur biter! Kendimi foruma reklam için gelmiş,kendine müşteri arayan firma gibi hissettim birden Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 201313 yıl comment_176069 Haber , kampanya işte ne olacak güvenmek güvenmemek kişi ile müşteriye kalmış Sorgulama işlemlerini firma ile görüşerek yapmakta fayda var Benim iPhone ile Tapatalk 2 kullanılarak gönderildi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 201313 yıl comment_176465 %76 indirim varmış 3 şık mevcut 1-Zararına kim hiç ihtimal yok 2-Kar marjı çok yüksek 49 TL 3-Normal yıkama yapıp sonrasında makina ile hızlı cila gibi bir uygulama (ben bu seçeneğin olabileceğini düşünüyorum) 2. seçenek doğru ancak giden çoğu kişi hayal kırıklığı yaşıyabilir önceki kampanyalarında öyle olmuştu Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 201313 yıl Yazar comment_176525 ancak giden çoğu kişi hayal kırıklığı yaşıyabilir önceki kampanyalarında öyle olmuştu İnternette araştırdım iyi yorumlar yok Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın