Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Mehmet Işıtman

Üye
  • Toplam İleti

    14
  • Katılım

  • Son ziyaret

Mehmet Işıtman Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    gaziantep
  • Arabam:
    06 focus tdci trend
  • Meslek:
    sosyolog
  • Cinsiyet:
    Bay

Mehmet Işıtman's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

3

Toplam Beğeni

  1. Hocam bugün gaziantepte özel serviste yaptırdı bir vatandaş. Parçayı ne kadara aldılar bilmiyorum ama işçilik 20tl aldı gayet uygun. Ve 15 dk halletiler. Umarım seninde sorunun basittir
  2. Cevap atan tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim. Bu sabah çekici ile özel ford servisine götürdüm. Şanzıman aşağı indirdiler. Baktık ki bilyeler dağılmış şanzıman seti dağılmış şanzıman kulakçığı kırılmış. Bu parcaları aldık usta ile. Toplam 525 tl malzeme tuttu. 180 tl de işçilik aldı. Çok şükür sorunum çözüldü. Umarım kimsenin başına gelmez. Sağlıcakla kalın.
  3. Herkese tekrar merhaba. Dün pedalı zorladım ve düzeldi. Yaklaşık 150 km gittik vites kullanmadan otobanda. Şehir içine girdim debriyaj normal çalıştı. Evin önüne park ettim o an tekrar şişti. Mator kaputunu açtığım da tam motor bölmesinin içinden hırhır sanki bir demir parçası surekli sürtuyor. Bugün randevu aldım ustamdan. Acaba onu çağırıyım yoksa tekrar zorlayıp tamircinin yanına gidiy mi. Cevap atan arkadaşlara da çok teşekkür ederim.
  4. Herkese merhaba arkadaşlar. Benim 06 tdci trend bugün uzun yoldan sonra debriyaj pedalı şişti ve motordan hirhir sesler gelmeye başladı. Şu an debriyaja basılmıyor. Sizce ne yapabilirim.
  5. Herkese merhabalar. Sorunu çözdüm arkadaşlar. Bendeki sorun roodstar n8100 marka teypten kaynaklı. Teypin uzerine hafif ittirince bütün ışıklar sönüyor gösterge panelinde. 3 4 defa tekrarladı her basmamda söndü. Ne olduğunu tam anladım ama sorun geçici olarak gidiyor. Saygılarımla.
  6. Evet ona bakamadılar. Ben bakabilir miyim acaba çıkmış yada ıslanmış yada oksitlenmiş olabilir.
  7. Benim araba 06 trend. Roodstar 8100n marka navigasyonlu ekran var. Buna geri görüş kamerası var ama ben taktırmadım. Geri vitese takınca otomatik açılıyor. Guzel bir donanım. Isterseniz fotoğraf paylaşabilirim
  8. Gerçekten de öyle cok karanlık. Diğer paketlerde öyle mi bilmiyorum biraz led olsa iyi durabilirdi
  9. Öncelikle neredeyse 1 haftadır bakıyorum foruma benim başıma gelen kimsede yok emniyet kemeri hava yastığı el freni ikazları yanıp sönüyor. Bu ikazlar varken camlar kapanmıyor araba kitlenmiyor. Akü abs şarj dinamosu beyni hepsi kontrol edildi. Dün akşam yarım saat arabayi kitleyemedim. Sorun gösterge paneli ise camlar ve kilitlere ne oluyor
  10. Arkadaşlar bugün baya bir dolaştım. Öncelikle aküyü õlçtürdüm. Kapalı açık her türlü test ettiler. Hiç bir sıkıntı çıkmadı. Şarj dinamosu da sağlam. Sonra araç bilgisayara bağlayarak hata kodlarına baktılar yine temiz. Sonra gösterge paneli sökülüp bakıldı. Yine birşey yok. Sonra beni elektronik ustasına yolladı. Bana dediği şu. Daha önce gösterge paneli ile oynanmış. Ben düzelttim dedi. Ancak 1 saat sonra yine aynı sorun çıktı. Yani paralar boşa aktı gitti. Sanırım servis yolu gözüktü
  11. Arabayı alalı 2 hafta filan oldu. Bu sorun yeni ortaya çıktı. İşin kötüsü tanıdım bir ustam yoktur. Yüksek maliyetten de çekiniyorum. Yaklaşık maliyet ne kadar olur acaba. Tabi sorun şarj dinamosu ise.
  12. Iyi gunler. Bende 2006 model 1.6 dizel trend paket ford focus var. Gosterge paneli ile ilgili bir sorunun var. Bazen el freni ikaz isigi hava yastigi ikazi ve emniyet kemeri ikazi yanip sonuyor. Herzman olmuyor. Ayni anda yaniyorlar. Son zamanda siklasti. Bu ikazlar yandigi zaman arabanin bazi elektrik aksamlari da calismiyor. Ornegin diger camlari acip kapatamiyorum. Genel bir elektirik aksami sorunu gibi. Sizce ne yapmaliyim. Ayrica aracta roodstar marka navigasyon lu teyp var.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.