Yanıtlama zamanı: Mart 2, 201412 yıl comment_222781 Öncelikle neredeyse 1 haftadır bakıyorum foruma benim başıma gelen kimsede yok emniyet kemeri hava yastığı el freni ikazları yanıp sönüyor. Bu ikazlar varken camlar kapanmıyor araba kitlenmiyor. Akü abs şarj dinamosu beyni hepsi kontrol edildi. Dün akşam yarım saat arabayi kitleyemedim. Sorun gösterge paneli ise camlar ve kilitlere ne oluyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 2, 201412 yıl comment_222786 Kablolar kontrol edilmeli. Gevşemiş çıkmış abs kablolarları veya kemirilmiş diğer kablolar olabiliyor. Ayrıca ön koltuk altlarındaki kablolar da kontrol edilmeli Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 2, 201412 yıl Yazar comment_222787 Evet ona bakamadılar. Ben bakabilir miyim acaba çıkmış yada ıslanmış yada oksitlenmiş olabilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 7, 201412 yıl Yazar comment_224728 Herkese merhabalar. Sorunu çözdüm arkadaşlar. Bendeki sorun roodstar n8100 marka teypten kaynaklı. Teypin uzerine hafif ittirince bütün ışıklar sönüyor gösterge panelinde. 3 4 defa tekrarladı her basmamda söndü. Ne olduğunu tam anladım ama sorun geçici olarak gidiyor. Saygılarımla. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın