Volkan Alan Oluşturma zamanı: Temmuz 13, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Temmuz 13, 2013 Sis farı çerçevesi kırılmış mı kaybolmuş mu anlamadım:( yeni farkettim. Sizce kırılmış gibi mi duruyor? Serviste mi yaptırsam? Sanayide alsam kendim takabilirmiyim.?Tamponun sökülmesi filan gerekir mi sizce? Set şeklinde mi satılıyor yani, sis farının oturduğu yer ile bu kaybolan dış kısım? Sol taraf: sağ taraf Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2013 Siyah plastiği alabilirsin sadece. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Volkan Alan Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2013 Siyah plastiği alabilirsin sadece. altında kırıklık var mı yani direk takılabiliyor mu_? Ben geçmeli filan mı acaba? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2013 Bende 40 liraya krom olanlardan alacaktım nasıl takacağımı bilemedim Gerçi önce sökmek lazım daha doğusu sökmesini bilemedim diyelim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2013 Bir ustaya gösterin o bilir parçayıda heryerde bulabilirsiniz... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2013 Almışken krom takın 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Volkan Alan Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2013 Almışken krom takın aslında olabilir ama tamponu sökmek zorunda kalmak istemiyorum.Bi ton sensörü şunu bunu oynatasım yok sanayide Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2013 aslında olabilir ama tamponu sökmek zorunda kalmak istemiyorum.Bi ton sensörü şunu bunu oynatasım yok sanayide sadece çerçeve için tampon inmez herhalde hocam 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Volkan Alan Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2013 Forumda başka başlıkta sökülmesi gerektiğinden bahsetmişler,inş dediğinizdir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2013 Forumda başka başlıkta sökülmesi gerektiğinden bahsetmişler,inş dediğinizdir İnmeden takılıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Hakan H. Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2013 Ben plastikleri sokup krom taktim cok kolay ince bi tornavida ile klips attirilarak cikiyo dakika surmuyo söktak ford parcacilarinda var bence bi plaatik alin tek satiliyo yuvaya yerlestirp itekleyince cit diye bir ses geliyo oldu bitti yeeine oturmus oluyo Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bekir B. Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2013 Volkan geçmiş olsun.. Söylendiği gibi çıt çıtlı ise kolaymış... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 ER-OL Otomotiv Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2013 Sis farı çerçevesi kırılmış mı kaybolmuş mu anlamadım:( yeni farkettim. Sizce kırılmış gibi mi duruyor? Serviste mi yaptırsam? Sanayide alsam kendim takabilirmiyim.?Tamponun sökülmesi filan gerekir mi sizce? Set şeklinde mi satılıyor yani, sis farının oturduğu yer ile bu kaybolan dış kısım? Sol taraf: sağ taraf Nikelajlisinin takimi 40 tl kdv dahil kargo tarafimizdan karsinalacaktir . İsterseniz ER-OL Otomotiv kampanya basligi altinda nikelajlı cerceveleri gorebilirsiniz . Siyah isterseniz tanesi 15 tl kdv dahil kargo bizden fiyatidir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Volkan Alan Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2013 Nikelajlisinin takimi 40 tl kdv dahil kargo tarafimizdan karsinalacaktir . İsterseniz ER-OL Otomotiv kampanya basligi altinda nikelajlı cerceveleri gorebilirsiniz . Siyah isterseniz tanesi 15 tl kdv dahil kargo bizden fiyatidir. süper hocam peki nasıl takılıyor, kendim takabilirmiyim? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 ER-OL Otomotiv Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2013 süper hocam peki nasıl takılıyor, kendim takabilirmiyim? Takimi gayet kolay kendiniz halledebilirsiniz . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Volkan Alan
Sis farı çerçevesi kırılmış mı kaybolmuş mu anlamadım:( yeni farkettim.
Sizce kırılmış gibi mi duruyor?
Serviste mi yaptırsam?
Sanayide alsam kendim takabilirmiyim.?Tamponun sökülmesi filan gerekir mi sizce?
Set şeklinde mi satılıyor yani, sis farının oturduğu yer ile bu kaybolan dış kısım?
Sol taraf:
sağ taraf
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 14 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap