Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 201313 yıl comment_173693 Sis farı çerçevesi kırılmış mı kaybolmuş mu anlamadım:( yeni farkettim. Sizce kırılmış gibi mi duruyor? Serviste mi yaptırsam? Sanayide alsam kendim takabilirmiyim.?Tamponun sökülmesi filan gerekir mi sizce? Set şeklinde mi satılıyor yani, sis farının oturduğu yer ile bu kaybolan dış kısım? Sol taraf: sağ taraf Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 201313 yıl Yazar comment_173700 Siyah plastiği alabilirsin sadece. altında kırıklık var mı yani direk takılabiliyor mu_? Ben geçmeli filan mı acaba? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 201313 yıl comment_173711 Bende 40 liraya krom olanlardan alacaktım nasıl takacağımı bilemedim Gerçi önce sökmek lazım daha doğusu sökmesini bilemedim diyelim Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 201313 yıl comment_173713 Bir ustaya gösterin o bilir parçayıda heryerde bulabilirsiniz... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 201313 yıl Yazar comment_173724 Almışken krom takın aslında olabilir ama tamponu sökmek zorunda kalmak istemiyorum.Bi ton sensörü şunu bunu oynatasım yok sanayide Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 201313 yıl comment_173725 aslında olabilir ama tamponu sökmek zorunda kalmak istemiyorum.Bi ton sensörü şunu bunu oynatasım yok sanayide sadece çerçeve için tampon inmez herhalde hocam Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 201313 yıl Yazar comment_173726 Forumda başka başlıkta sökülmesi gerektiğinden bahsetmişler,inş dediğinizdir Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 201313 yıl comment_173758 Forumda başka başlıkta sökülmesi gerektiğinden bahsetmişler,inş dediğinizdir İnmeden takılıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 201313 yıl comment_173819 Ben plastikleri sokup krom taktim cok kolay ince bi tornavida ile klips attirilarak cikiyo dakika surmuyo söktak ford parcacilarinda var bence bi plaatik alin tek satiliyo yuvaya yerlestirp itekleyince cit diye bir ses geliyo oldu bitti yeeine oturmus oluyo Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 201313 yıl comment_173821 Volkan geçmiş olsun.. Söylendiği gibi çıt çıtlı ise kolaymış... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 201313 yıl comment_173829 Sis farı çerçevesi kırılmış mı kaybolmuş mu anlamadım:( yeni farkettim. Sizce kırılmış gibi mi duruyor? Serviste mi yaptırsam? Sanayide alsam kendim takabilirmiyim.?Tamponun sökülmesi filan gerekir mi sizce? Set şeklinde mi satılıyor yani, sis farının oturduğu yer ile bu kaybolan dış kısım? Sol taraf: sağ taraf Nikelajlisinin takimi 40 tl kdv dahil kargo tarafimizdan karsinalacaktir . İsterseniz ER-OL Otomotiv kampanya basligi altinda nikelajlı cerceveleri gorebilirsiniz . Siyah isterseniz tanesi 15 tl kdv dahil kargo bizden fiyatidir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 201313 yıl Yazar comment_173831 Nikelajlisinin takimi 40 tl kdv dahil kargo tarafimizdan karsinalacaktir . İsterseniz ER-OL Otomotiv kampanya basligi altinda nikelajlı cerceveleri gorebilirsiniz . Siyah isterseniz tanesi 15 tl kdv dahil kargo bizden fiyatidir. süper hocam peki nasıl takılıyor, kendim takabilirmiyim? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 201313 yıl comment_173833 süper hocam peki nasıl takılıyor, kendim takabilirmiyim? Takimi gayet kolay kendiniz halledebilirsiniz . Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın