Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 201313 yıl comment_142651 Nasıl, almalı mıyım? OZ Adrenalina 18".... Bu ve çok daha fazlası için deneme yapabileceğiniz bir Çek sitesi var, dil sorun ama çözülüyor bir şekilde, çeşit bol, uygulama güzel, oynayın anacım... http://www.elektrony.cz/de/?&volba=ElKonfig&auto=fo&model=Focus%20(DYB%202011-)*&velikost=18&typ= Almaya karar verdiniz diyelim nasıl temin edeceksiniz bu janti? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 201313 yıl comment_142652 o kadar çok seçenek var ki bu hoşuma gitti Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 201313 yıl comment_142656 Bu varken niye hala orjinal dışı 18" aranıyor ki Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 201313 yıl comment_142668 Bu varken niye hala orjinal dışı 18" aranıyor ki Bence de en çok yakışanı bu Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 201313 yıl comment_142672 çünki bu daha güzel Bunu nerden bulabiliriz Çok çok iyi olmuş... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 201313 yıl comment_142675 Bunu nerden bulabiliriz Çok çok iyi olmuş Ben temasa geçtim ... ingiliz firması , ürün kodu COS808D02 5108 8.0X18 ET45 75 DIA Retail £250.00 each + vat Türkiyeye gemi ile girişi oluyormuş ... bu ücret içinde shipping de var yani anlayacağın 1.000 £ + vergi diyor ... kdv oranı nedir bilemiyecem ... 2890 tl ye filan geliyor ... 18 inch cosworth jant ... dur başka birşey algılamasınlar söz gelirse sana verecem diğer takımı kıllandırmaya gerek yok emir adamalar satıyorlarmış olm türkiyeye ... sana hakketten öyle mi söylediler ... Ocak 4, 201313 yıl Tolga Başaran tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 201313 yıl comment_142676 aynen ben bağlantı kurulacak firmaların listesini gönderdim hemen aradılar önder konuk diye bir arkadaş kendisi türk okçu fayman ve arc oto gibi tedarik imkanı olan yerlerle bağlantı kurdurdum haberleştik yani sen kimle konuştun orda david ile mi ? Ben temasa geçtim ... ingiliz firması , ürün kodu COS808D02 5108 8.0X18 ET45 75 DIA Retail £250.00 each + vat Türkiyeye gemi ile girişi oluyormuş ... bu ücret içinde shipping de var yani anlayacağın 1.000 £ + vergi diyor ... kdv oranı nedir bilemiyecem ... 2890 tl ye filan geliyor ... 18 inch cosworth jant ... emir adamalar satıyorlarmış olm türkiyeye ... sana hakketten öyle mi söylediler ... hem özel sipariş istersen zengin müşteri diye düdükleyecek yer arar her firma fizanada gönderirler benim derdim satın almak değilki 2500 tl ye ben burada snc de yaptırırım aynı jantı benim derdim bu adamların burada dükkanlarının olması ve bu dükkana sahip olmak numune gönderecekler işte sağolasın aynı gün içerisinde iki adet türkiye sorgusu yapılınca çok güzel güven kaybı yaşıyorum işime çomak soktun ama önemli değil keyfine bak zaten derdin bu jantı temin etmek değil kafana göre buradan bana dediğimi yedirmeye çalışmak olduğunu sende benden iyi biliyoruz satıyorlar evet bas bas bağırıyorum burada bu jantları range rover üzerinde görebilirsin diye ... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 201313 yıl Yazar comment_142677 aynen ben bağlantı kurulacak firmaların listesini gönderdim hemen aradılar önder konuk diye bir arkadaş kendisi türk okçu fayman ve arc oto gibi tedarik imkanı olan yerlerle bağlantı kurdurdum haberleştik yani sen kimle konuştun orda david ile mi ? Boşverin memurlarla konuşmayı, doğrudan Afzal'ı isteyin,benden selam söyleyin yardımcı olur.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 201313 yıl comment_142678 aynen ben bağlantı kurulacak firmaların listesini gönderdim hemen aradılar önder konuk diye bir arkadaş kendisi türk okçu fayman ve arc oto gibi tedarik imkanı olan yerlerle bağlantı kurdurdum haberleştik yani sen kimle konuştun orda david ile mi ? Simon Eales Business Development Manager Cosworth Aftermarket Division adamın title bu ... hadi inşallah verirlerde takabiliriz ... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 201313 yıl comment_142679 Boşverin memurlarla konuşmayı, doğrudan Afzal'ı isteyin,benden selam söyleyin yardımcı olur.... ben afzalla konuştum abi ... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 201313 yıl comment_142680 aynı gün içerisinde iki adet türkiye sorgusu yapılınca çok güzel güven kaybı yaşıyorum işime çomak soktun ama önemli değil keyfine bak zaten derdin bu jantı temin etmek değil kafana göre buradan bana dediğimi yedirmeye çalışmak olduğunu sende benden iyi biliyoruz satıyorlar evet bas bas bağırıyorum burada bu jantları range rover aa bak bu ayıp oldu ... bu iletiyi görmemişim ben .... jant'ı araştıran bulan benim , sana nerede satıldığını gösteren benim , neyine çomak sokayım , sana neden lafını yedirtmeye çalışayım ...zaten nekadar muhabbetimiz varki , zaten araştırıyordum , yeni focusunda üzerinde gördüm iyice hoşuma gitti , ister girerim , ister girmem iletişime senin işini bozmakla ne alakası var ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 201313 yıl Yazar comment_142682 Almaya karar verdiniz diyelim nasıl temin edeceksiniz bu janti? Almanya'dan sipariş üzerine dost işi gelebiliyor ama maliyeti 900€ civarında... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 201313 yıl comment_142697 Ama bence en güzeli style jantı bir de kirlenince çok tatlı oluyor çok seçenek var..ben seçemiyorum... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın