Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Haydi Gelin Aracımıza Jant Seçelim - Focus 3

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Nasıl, almalı mıyım?

OZ Adrenalina 18"....

Bu ve çok daha fazlası için deneme yapabileceğiniz bir Çek sitesi var, dil sorun ama çözülüyor bir şekilde, çeşit bol, uygulama güzel, oynayın anacım...

http://www.elektrony.cz/de/?&volba=ElKonfig&auto=fo&model=Focus%20(DYB%202011-)*&velikost=18&typ=

Almaya karar verdiniz diyelim nasıl temin edeceksiniz bu janti?
  • Yanıt 121
  • Görüntüleme 22,2k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Tolga Başaran
    Tolga Başaran

bana göre değil 19 , 20 inch bile kaldırır , karoseri çok büyük bu arabanın  imaj kötü ama idare edelim , yıkatınca kendini daha iyi gösterir

• Tolga Başaran
    Tolga Başaran

çünki bu daha güzel

• Tolga Başaran
    Tolga Başaran

birtürlü gidemedim , ama 18 RS DG (dark gray) jant almayı düşünüyorum ... bence focus'un vazgeçilmez tek jantı bu ...    en beğendiğim ise TR de bulamadığım birde orjinal titanium jantlarının 18

Yanıtlama zamanı:

o kadar çok seçenek var ki bu hoşuma gitti

adszftpc.jpg

Yanıtlama zamanı:

Bu varken niye hala orjinal dışı 18" aranıyor ki :)

p1781cdttr140cuvukii4mi1rlf1_zps7a0e9e25

Bence de en çok yakışanı bu  :yeah:

Yanıtlama zamanı:
st0048731398.jpgçünki bu daha güzel :)

Bunu nerden bulabiliriz :D Çok çok iyi olmuş...

Yanıtlama zamanı:
Bunu nerden bulabiliriz Çok çok iyi olmuş

Ben temasa geçtim ...

ingiliz firması , ürün kodu 

COS808D02  5108 8.0X18 ET45 75 DIA

Retail £250.00 each + vat

Türkiyeye gemi ile girişi oluyormuş ... bu ücret içinde shipping de var yani anlayacağın 1.000 £  + vergi diyor ... kdv oranı nedir bilemiyecem ...  

2890 tl ye filan geliyor ...  18 inch cosworth jant ...

dur başka birşey algılamasınlar söz gelirse sana verecem diğer takımı kıllandırmaya gerek yok

emir adamalar satıyorlarmış olm türkiyeye :fikir:  ... sana hakketten öyle mi söylediler ...  

Tolga Başaran tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

aynen ben bağlantı kurulacak firmaların listesini gönderdim hemen aradılar önder konuk diye bir arkadaş kendisi türk okçu fayman ve arc oto gibi tedarik imkanı olan  yerlerle bağlantı kurdurdum haberleştik yani sen kimle konuştun orda david ile mi ?

Ben temasa geçtim ...

ingiliz firması , ürün kodu 

COS808D02  5108 8.0X18 ET45 75 DIA

Retail £250.00 each + vat

Türkiyeye gemi ile girişi oluyormuş ... bu ücret içinde shipping de var yani anlayacağın 1.000 £  + vergi diyor ... kdv oranı nedir bilemiyecem ...  

2890 tl ye filan geliyor ...  18 inch cosworth jant ...

emir adamalar satıyorlarmış olm türkiyeye :fikir:  ... sana hakketten öyle mi söylediler ...  

hem özel sipariş istersen zengin müşteri diye düdükleyecek yer arar her firma fizanada gönderirler benim derdim satın almak değilki 2500 tl ye ben burada snc de yaptırırım aynı jantı benim derdim bu adamların burada dükkanlarının olması ve bu dükkana sahip olmak ;) numune gönderecekler işte sağolasın aynı gün içerisinde iki adet türkiye sorgusu yapılınca çok güzel güven kaybı yaşıyorum işime çomak soktun ama önemli değil keyfine bak ;) zaten derdin bu jantı temin etmek değil kafana göre buradan bana dediğimi yedirmeye çalışmak olduğunu sende benden iyi biliyoruz satıyorlar evet bas bas bağırıyorum burada bu jantları range rover üzerinde görebilirsin diye ...   

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
aynen ben bağlantı kurulacak firmaların listesini gönderdim hemen aradılar önder konuk diye bir arkadaş kendisi türk okçu fayman ve arc oto gibi tedarik imkanı olan  yerlerle bağlantı kurdurdum haberleştik yani sen kimle konuştun orda david ile mi ?

Boşverin memurlarla konuşmayı, doğrudan Afzal'ı isteyin,benden selam söyleyin yardımcı olur....

Yanıtlama zamanı:

Simon Eales

Business Development Manager

Cosworth Aftermarket Division

adamın title bu ...   hadi inşallah verirlerde takabiliriz ... 

Yanıtlama zamanı:

aynı gün içerisinde iki adet türkiye sorgusu yapılınca çok güzel güven kaybı yaşıyorum işime çomak soktun ama önemli değil keyfine bak zaten derdin bu jantı temin etmek değil kafana göre buradan bana dediğimi yedirmeye çalışmak olduğunu sende benden iyi biliyoruz satıyorlar evet bas bas bağırıyorum burada bu jantları range rover

aa bak bu ayıp oldu ... bu iletiyi görmemişim ben ....  jant'ı araştıran bulan benim , sana nerede satıldığını gösteren benim , neyine çomak sokayım  :hıh:  , sana neden lafını yedirtmeye çalışayım ...zaten nekadar muhabbetimiz varki , zaten araştırıyordum , yeni focusunda üzerinde gördüm iyice hoşuma gitti , ister girerim , ister girmem iletişime senin işini bozmakla ne alakası var ? 

Yanıtlama zamanı:
Ama bence en güzeli style jantı  ^_^

bir de kirlenince çok tatlı oluyor :)

çok seçenek var..ben seçemiyorum...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.