Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Haydi Gelin Aracımıza Jant Seçelim - Focus 3

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

jant.jpg

Nasıl, almalı mıyım?
OZ Adrenalina 18"....

Bu ve çok daha fazlası için deneme yapabileceğiniz bir Çek sitesi var, dil sorun ama çözülüyor bir şekilde, çeşit bol, uygulama güzel, oynayın anacım...

Tıklayın ve Oluşturun

• Yanıt 121
  • Görüntüleme 22,2k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Tolga Başaran
    Tolga Başaran

bana göre değil 19 , 20 inch bile kaldırır , karoseri çok büyük bu arabanın  imaj kötü ama idare edelim , yıkatınca kendini daha iyi gösterir

• Tolga Başaran
    Tolga Başaran

çünki bu daha güzel

• Tolga Başaran
    Tolga Başaran

birtürlü gidemedim , ama 18 RS DG (dark gray) jant almayı düşünüyorum ... bence focus'un vazgeçilmez tek jantı bu ...    en beğendiğim ise TR de bulamadığım birde orjinal titanium jantlarının 18

Yanıtlama zamanı:

birtürlü gidemedim , ama 18 RS DG (dark gray) jant almayı düşünüyorum ... bence focus'un vazgeçilmez tek jantı bu ... 

en beğendiğim ise TR de bulamadığımfordfocusrsvefiestastka.jpg

birde orjinal titanium jantlarının 18 inch'i çıkarsa hiç düşünmeme gerek kalmayacak ....   PS ile kendim fantazi yaparak denedim ... en çok yakışnaı

spoileroh.jpg

Yanıtlama zamanı:

tolga aerodinamiğimi bozdun aga ilk defa görüyorum bu jantı ve sana markasını taktim edeyim range rover jantı olarak ülkemizde rastlayabilirsin genelde siyah renkli oluyorlar ama 18 inç i ni bulman imkansız gibi birşey bak nekadar benziyor

hmmf3.jpg

Yanıtlama zamanı:

http://www.kahndesign.com/wheels/wheels_collection.php      kahn design   18 inch'i var ...

şu şekil bakarsak daha doğru ,ama çok çok pahalı ....

http://www.kahndesign.com/wheels/wheels.php?driveajax=Y&kprod=32401&make=Ford&makeID=Manu_Ford&fromWdetails=Y

Tolga Başaran tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Sayın hocam, sizin aracın rengi fotoğraftaki gibiyse koyu renk boğar diye düşünüyorum. bence bu jant hoş gözüküyor, ama tercih sizin. 

Jp6kb.jpg

Yanıtlama zamanı:

bence bu jant hoş gözüküyor

aynı zamanda vantilatör görevide görüyor ...  etrafını soğutur :kıhkıh:  

Yanıtlama zamanı:
aynı zamanda vantilatör görevide görüyor ...  etrafını soğutur :kıhkıh:  

arabanın aerodinamiğini bozar mı ki? öyleyse hıza da etki eder o zaman.!

Yanıtlama zamanı:

tolga kahn bu ürünü bize türkiyede distribütör elde edebilmek için iki takım hazırlayıp gönderecek az önce cevap geldi dış pazar sorumluları reklam amaçlı bedelsiz olarak göndermeyi düşünüyorlar gerekli mercilerden izin sürecinin başladığını ve büyük ihtimalle onaylanacağını söylediler bu adamlar birçok super car lux car araçlara özel tasarımlar yapıp gönderiyor sitesindede görünen o ki idaalılar ;)

Yanıtlama zamanı:

tolga kahn bu ürünü bize türkiyede distribütör elde edebilmek için iki takım hazırlayıp gönderecek az önce cevap geldi dış pazar sorumluları reklam amaçlı bedelsiz olarak göndermeyi düşünüyorlar

şaka yapıyorsun dime ,  :hmm: kime neye göndereceklermiş ?  göndersinler takalım yahu ...

Yanıtlama zamanı:

olga kahn bu ürünü bize türkiyede distribütör elde edebilmek için iki takım hazırlayıp gönderecek az önce cevap geldi dış pazar sorumluları reklam amaçlı bedelsiz olarak göndermeyi düşünüyorlar

Bedelsiz, reklam amaçlı, distribütör kazanmak için....

Şanslı gününüzdesiniz vesselam, hayırlara vesile olur inşallah.  

Yanıtlama zamanı:

tolga kahn bu ürünü bize türkiyede distribütör elde edebilmek için iki takım hazırlayıp gönderecek

dur bakayım bende bir konuşayım :) 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.