Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 201313 yıl comment_142528 Nasıl, almalı mıyım? OZ Adrenalina 18".... Bu ve çok daha fazlası için deneme yapabileceğiniz bir Çek sitesi var, dil sorun ama çözülüyor bir şekilde, çeşit bol, uygulama güzel, oynayın anacım... Tıklayın ve Oluşturun Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 201313 yıl comment_142535 birtürlü gidemedim , ama 18 RS DG (dark gray) jant almayı düşünüyorum ... bence focus'un vazgeçilmez tek jantı bu ... en beğendiğim ise TR de bulamadığım birde orjinal titanium jantlarının 18 inch'i çıkarsa hiç düşünmeme gerek kalmayacak .... PS ile kendim fantazi yaparak denedim ... en çok yakışnaı Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 201313 yıl comment_142541 tolga aerodinamiğimi bozdun aga ilk defa görüyorum bu jantı ve sana markasını taktim edeyim range rover jantı olarak ülkemizde rastlayabilirsin genelde siyah renkli oluyorlar ama 18 inç i ni bulman imkansız gibi birşey bak nekadar benziyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 201313 yıl comment_142544 http://www.kahndesign.com/wheels/wheels_collection.php kahn design 18 inch'i var ... şu şekil bakarsak daha doğru ,ama çok çok pahalı .... http://www.kahndesign.com/wheels/wheels.php?driveajax=Y&kprod=32401&make=Ford&makeID=Manu_Ford&fromWdetails=Y Ocak 4, 201313 yıl Tolga Başaran tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 201313 yıl comment_142558 aynen bende gördüm orada temasa geçicem sanada haber veririm ama buraya 3500 tl den aşşağı gelmez bu jant Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 201313 yıl comment_142577 Sayın hocam, sizin aracın rengi fotoğraftaki gibiyse koyu renk boğar diye düşünüyorum. bence bu jant hoş gözüküyor, ama tercih sizin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 201313 yıl comment_142580 bence bu jant hoş gözüküyor aynı zamanda vantilatör görevide görüyor ... etrafını soğutur Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 201313 yıl comment_142598 aynı zamanda vantilatör görevide görüyor ... etrafını soğutur arabanın aerodinamiğini bozar mı ki? öyleyse hıza da etki eder o zaman.! Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 201313 yıl comment_142631 tolga kahn bu ürünü bize türkiyede distribütör elde edebilmek için iki takım hazırlayıp gönderecek az önce cevap geldi dış pazar sorumluları reklam amaçlı bedelsiz olarak göndermeyi düşünüyorlar gerekli mercilerden izin sürecinin başladığını ve büyük ihtimalle onaylanacağını söylediler bu adamlar birçok super car lux car araçlara özel tasarımlar yapıp gönderiyor sitesindede görünen o ki idaalılar Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 201313 yıl comment_142633 tolga kahn bu ürünü bize türkiyede distribütör elde edebilmek için iki takım hazırlayıp gönderecek az önce cevap geldi dış pazar sorumluları reklam amaçlı bedelsiz olarak göndermeyi düşünüyorlar şaka yapıyorsun dime , kime neye göndereceklermiş ? göndersinler takalım yahu ... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 201313 yıl comment_142634 olga kahn bu ürünü bize türkiyede distribütör elde edebilmek için iki takım hazırlayıp gönderecek az önce cevap geldi dış pazar sorumluları reklam amaçlı bedelsiz olarak göndermeyi düşünüyorlar Bedelsiz, reklam amaçlı, distribütör kazanmak için.... Şanslı gününüzdesiniz vesselam, hayırlara vesile olur inşallah. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 201313 yıl comment_142636 tolga kahn bu ürünü bize türkiyede distribütör elde edebilmek için iki takım hazırlayıp gönderecek dur bakayım bende bir konuşayım Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 201313 yıl comment_142646 Renk ve kasa o kadar şık ki hani ne taksan yakışıyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 201313 yıl comment_142648 dur başka birşey algılamasınlar söz gelirse sana verecem diğer takımı kıllandırmaya gerek yok Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 201313 yıl comment_142649 Renk ve kasa o kadar şık ki hani ne taksan yakışıyor Ama bence en güzeli style jantı Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın