Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

  • 0

Arabamın Motorundan Parça Artırdım


ufuk özdemir

Soru

Arkadaşlar az önce arabanın motorunun şöyle bi tozunu alayım derken baktım içeride 70-80 cm boyutlarında bi sünger parçası var.Bi el atayım dedim çektim geldi.Herhangi bir yere yapışık felan değil.Nein nesi bu fikri olan var mı?

 

dsc0472dp.jpgdsc0473x.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Önerilen Mesajlar

  • 0

Bu sünger klima radyatörü ile soğutma radyatörünün üst tarafında bulunan aralığı kapatıyor. Benim de düşmüştü. Serviste usta yapıştırmıştı yerine. Sanırım radyatörler arka arkaya olduğundan, ön taraftan çekilen havanın arka radyatöre daha fazla iletilmesini sağlıyor demişti. O sünger olmazsa, pervane dışarıdan ön ızgaralardan çekmesi gereken havanın bir kısmını iki radyatörün üst tarafından çekiyormuş. İnşallah anlatabilmişimdir.

saner can tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Benimde başıma geldi.Uzun yola çıkmadan yaptığım son kontrollerde gözüme takılmıştı pervanenin hemen yanında duruyordu 15 dk motoru inceledikten sonra yerini buldum :) motor sıcaktı biraz elimi yaktım ama çift taraflı bantla tekrar yerine yapıştırabildim :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Bugün benimkide çıkmış yerinden iyiki aklımdaydı arada bir bakıyordum oraya.çift taraflı bantla yapıştırdım,yalnız bulundugu yer bildiginiz gibi baya sıcak sıcaklık bir zarar vermez dimi banta orjinalde köpük şeklinde banttı,ben normal bir bantla yapıştırdım sıcaklığa dayanıklılıkları aynımı acaba...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Dün aküm için yetkili servise gittiğimde bende sordum yapışkanın yarısı kalkmıştı hava akışıyla ilgili bişeyler söyledi usta fana düşüyor o yüzden söküyoruz dedi söktü attı yapıştırma gereği duymadı parçayı istemiştim ama serviste unuttum 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.