Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 201313 yıl comment_168459 Suan fotograf koyamam ama dogrudan radyatorun üzerinde. Farin kenarındaki boşluktan bakarak görebilirsiniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 201313 yıl Yazar comment_168498 Bugün servise gittim.Usta bunu geri yerine yapıştırdı.Yalıtım için felan bişiler dedi.Ben de eyi o zaman yapıştır dedim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 201313 yıl comment_168500 kimisi gereksiz diyor kimisi yalıtım. Hangisi doğru bakalım Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 201313 yıl comment_168518 Bende merak ettim benimki hala duruyor ama çok zayıf yapıştırılmış hemen çıkıcak hissi var.Aslında bakımda çıkartıp saglam bir şekilde yapıştırmak lagzım radyatör fanına çok yakın. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 201313 yıl comment_168605 Bu sünger klima radyatörü ile soğutma radyatörünün üst tarafında bulunan aralığı kapatıyor. Benim de düşmüştü. Serviste usta yapıştırmıştı yerine. Sanırım radyatörler arka arkaya olduğundan, ön taraftan çekilen havanın arka radyatöre daha fazla iletilmesini sağlıyor demişti. O sünger olmazsa, pervane dışarıdan ön ızgaralardan çekmesi gereken havanın bir kısmını iki radyatörün üst tarafından çekiyormuş. İnşallah anlatabilmişimdir. Haziran 8, 201313 yıl saner can tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 201313 yıl comment_171991 Benimde başıma geldi.Uzun yola çıkmadan yaptığım son kontrollerde gözüme takılmıştı pervanenin hemen yanında duruyordu 15 dk motoru inceledikten sonra yerini buldum motor sıcaktı biraz elimi yaktım ama çift taraflı bantla tekrar yerine yapıştırabildim Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 201313 yıl comment_177985 Bugün benimkide çıkmış yerinden iyiki aklımdaydı arada bir bakıyordum oraya.çift taraflı bantla yapıştırdım,yalnız bulundugu yer bildiginiz gibi baya sıcak sıcaklık bir zarar vermez dimi banta orjinalde köpük şeklinde banttı,ben normal bir bantla yapıştırdım sıcaklığa dayanıklılıkları aynımı acaba... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 201511 yıl comment_312136 Dün aküm için yetkili servise gittiğimde bende sordum yapışkanın yarısı kalkmıştı hava akışıyla ilgili bişeyler söyledi usta fana düşüyor o yüzden söküyoruz dedi söktü attı yapıştırma gereği duymadı parçayı istemiştim ama serviste unuttum Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın