Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 İle Yolda Başıma Gelenler

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Geçmiş olsun. Sakinliğinize ben de hayran kaldım. 

Bu manyetik alandan etkilenme problemi normal mi ya da yaygın, her marka modelin başına gelebilecek bir şey mi ben hala çözebilmiş değilim.

• Yanıt 39
  • Görüntüleme 8,5k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Nedeni belirlenemeyen her sorun manyetik alana bağlanıyor...

• ufuk özdemir
    ufuk özdemir

Benim düğün arabam CJ5ti.Üzerimde damatlık evin önünde vurdurarak çalıştırdık.

• Kesinlikle, bu mesajı unutmayalım, yarın öbür gün emsal olabilir...   Geçmiş olsun!  Ayrıca olgunluğunuzdan dolayı da kutlarım...

Yanıtlama zamanı:

Bu manyetik alandan etkilenme problemi normal mi ya da yaygın, her marka modelin başına gelebilecek bir şey mi ben hala çözebilmiş değilim.
Nedeni belirlenemeyen her sorun manyetik alana bağlanıyor...
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Merak etmeyin bir şey olmazdı, biraz korku ve şaşkınlık yaşardınız ama direksiyon bir miktar sertleşmiş olurdu, kilitlenmiyor sadece çevrime desteğini kaybediyor, bu süratli gidişte durduğunuz zamankinden çok farklı, hidrolik  direksiyonu olmayan eski bir Şahin'e de binseniz bugün aynı şoku yaşarsınız...

Yok Cem Bey, Şahin le filan kıyaslanmaz. Aracımı servisin otoparkına çekmek için 3-4 manevra yaptım. Doğru kilitlenmiyor ama dönmüyorda

Geçmiş olsun. Sakinliğinize ben de hayran kaldım. 

Ustanın dediğine göre; Tramvay hatlarının altından geçince ( benim güzergahımda yoktu) olabiliyormuş. Cem Bey'in dediği gibi neden bulunamayınca manyetik alan.

Ayın çekim kuvvetindeki değişimler de neden olabiliyormuş, Dolunay varken aracınızı kullanmayın  :)

Yanıtlama zamanı:

valla neydi o direksiyonlar , birkaç manevrada insan terliyordu :) peder beyden hatırlıyorum :)

İlk arabam Doğan'dı ( Doğan görünümlü değil hakiki Doğan ama; hatta L'si de vardı ); ve her seferinde destur çekiyordum tam tur çevireceğim zaman... Teknoloji hak getire (ön camlar elektrikliydi =D )  sık sık da arızalanıyordu; tek teselli çok ama çok ucuza halloluyordu her şey...  :kıhkıh:

Çok geçmiş olsun; sizin de Otokoç'un da yaklaşımları takdire şayan... Olan tabi zamana oluyor...

Umarım tekrarı olmaz...

Yanıtlama zamanı:

Bunun benzeri benim başıma gelmişti. 20 veya 30 km ile giderken direksiyon aniden ağırlaştı Direksiyon Destek Sistemi Arızası diye uyarı vermişti. Aracı stop edip tekrar çalıştırdığımda direksiyon düzelmişti. Ertesi gün araç servise gitti bilgisayara bağlandı ama hata kodu çıkmadığı için herhangi bir işlem yapılmadı.  Uğur beyin dediği gibi direksiyon dönmüyor valla, yüksek hızlarda başımıza gelirse napıcaz bilmiyorum.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Özetle Otokoç Servis hizmet kalitesini değerlendirecek olursam;  B)

7/10 verebiliyorum ancak.

İlk yardım ustası, işini bilen, konuya vakıf, güler yüzlü kesinlikle halden anlayan birisi. Otokoç un puan toplamasında en büyük etken

Stok bulundurma ve sorunsuzca işi çözme yeteneği oldukça iyi. Bu durum kendilerine artı puan getirdi.

Servis arka plan personeli yardım sever, güleryüzlü

Servis içi müşteri bekleme alanı, konforlu. Çay kahve ikramı, günlük gazete, internete girebileceğiniz 2 ad laptop, çocuklar için ( benimde oynayasım geldi) yarış simülatörü.

E o zaman 3 puan nerden kırdım?

birincisi kimse mükemmel değil, olmasında zaten, insanı gelişimden alıkoyar; 1 puan ordan gitti. 

ikincisi ise aracımın her işi hızlıca bitti, yıkanması tam 1 saat sürdü. Ne olup bitiyor diye yıkama alanına gittiğimde ne göreyim. Yıkamacı arkadaşlar çay sigara keyfindeler. Beyler daha çok bekleyecek miyim dedikten sonra ancak zahmet edip ayağa kalktılar. Üstelik sıra filan da yoktu ve ben yeterince vakit kaybetmiştim zaten

Yani sen her şeyi al başından beri süper bir şekilde yürüt, tam sonunda böyle bir hata yap, olmadı olmadı :kızgın:

@Uğur G., Abi servis yaptığı işlemlerin listesini size vermiştir  muhtemelen. Direksiyon kutusunun değişmesi dışında bir işlem görünmekte mi?

Hayır liste vermediler, ücretsiz değişim olduğundan sanırım. Fakat ustanın dediğine göre rot balans ve bir takım ufak tefek daha işlerde yapılmış, ön düzenle ilgili...

Yanıtlama zamanı:

İlginç, ben yazılım güncellemesi için gittiğimde servis iş emri formu vermişlerdi ki bana belge imzalattırmadan arabaya işlem yapamamaları gerekmekte diye biliyorum. 

Bu arada o simülasyon eğer G25 ve PS3 ikilisinden oluşan GT5 oynamanız için koyulmuş olansa küçükler için değil, hatta büyüklerin %90'ı, ben dahil belki daha fazlası, yüksek zorluk derecelerinde, yani oyun değil simülasyon tadı vermeye başladığında, kazasız belasız tur atamaz onda  :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:
birincisi kimse mükemmel değil, olmasında zaten, insanı gelişimden alıkoyar; 1 puan ordan gitti.  ikincisi ise aracımın her işi hızlıca bitti, yıkanması tam 1 saat sürdü. Ne olup bitiyor diye yıkama alanına gittiğimde ne göreyim. Yıkamacı arkadaşlar çay sigara keyfindeler. Beyler daha çok bekleyecek miyim dedikten sonra ancak zahmet edip ayağa kalktılar. Üstelik sıra filan da yoktu ve ben yeterince vakit kaybetmiştim zaten

Gerçekten o kadar emek vermişler, rahat ettirmişler ve sonra iki yıkamacı yüzünden 2 puan birden kaybetmişler. Haksızlık. Müşteri memnuniyeti için arayacaklardır, detaylı olarak belirtin lütfen!

Bu zaman zaman sorun olabiliyor, özellikle servis yoğun olduğunda birikiyor araçlar, düzgün bir yıkamanın yarım saati bulduğu düşünülürse ben baştan belirtiyorum çabuk çıkacaksa yıkatalım yoksa gerekli değil diye.  Orada tasarruf ettiğim para kaybettiğim zamana değmiyor...

Ayrıca kişilere mükemmel değiller diye puan kırmak da bana abes geldi, görevlerini yapmaları yeterli değil mi, bir de mükemmel mi olmaları gerekiyor?

Yıkamacılara da bir puan kıralım, en azından 8 veya 9 olsun. Yapılan işin ağırlığını ve olumlu yaklaşımı göz ardı edemeyiz :)

Cem Boneval tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

İlginç, ben yazılım güncellemesi için gittiğimde servis iş emri formu vermişlerdi ki bana belge imzalattırmadan arabaya işlem yapamamaları gerekmekte diye biliyorum. 

Bu arada o simülasyon eğer G25 ve PS3 ikilisinden oluşan GT5 oynamanız için koyulmuş olansa küçükler için değil, hatta büyüklerin %90'ı, ben dahil belki daha fazlası, yüksek zorluk derecelerinde, yani oyun değil simülasyon tadı vermeye başladığında, kazasız belasız tur atamaz onda  :kıhkıh:

Kutu değişimiyle ilgil bir belge bende imzaladım ama o Pazar günü İik yardıma gelen ustanın hazırladığı form du. Sonrasında bir belge imzalamadım. Hatta çıkıyorum ben herhangi bir işlem var mı diye de sordum.

Oyuncağa gelince;

zaten çocukların ayakları pedallara yetişmiyordu muhtemelen bizim gibi çocuklar içindi. Ama sen o kadar çocuğun arasında git, durun azda ben oynayayım diyebilirmisin :blink:  Ben diyemedim. Neyse,  gider Atılgan da oynarım bende, eğer çalıştırmaya başladılarsa. En son gittiğimde süs olarak duruyordu :P

Yanıtlama zamanı:

ma sen o kadar çocuğun arasında git, durun azda ben oynayayım diyebilirmisin
İyi de olmuş, çünkü bazen ne kadar usta sürücü olursanız olun çocuklarla bilgisayar oyunlarında başetmek mümkün olmuyor.... 
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Gerçekten o kadar emek vermişler, rahat ettirmişler ve sonra iki yıkamacı yüzünden 2 puan birden kaybetmişler. Haksızlık. Müşteri memnuniyeti için arayacaklardır, detaylı olarak belirtin lütfen!

Bu zaman zaman sorun olabiliyor, özellikle servis yoğun olduğunda birikiyor araçlar, düzgün bir yıkamanın yarım saati bulduğu düşünülürse ben baştan belirtiyorum çabuk çıkacaksa yıkatalım yoksa gerekli değil diye.  Orada tasarruf ettiğim para kaybettiğim zamana değmiyor...

Ayrıca kişilere mükemmel değiller diye puan kırmak da bana abes geldi, görevlerini yapmaları yeterli değil mi, bir de mükemmel mi olmaları gerekiyor?

Yıkamacılara da bir puan kıralım, en azından 8 veya 9 olsun. Yapılan işin ağırlığını ve olumlu yaklaşımı göz ardı edemeyiz :)

Yok abi, latife yaptım kendi aramızdayız diye. Bunun için şikayette bulunacak değilim elbette.

Duymasınlar 9/10. :claps: 

daha fazla çıkamam. 1 puan ilk nedenden ötürü

Yanıtlama zamanı:

Yok abi, latife yaptım kendi aramızdayız diye. Bunun için şikayette bulunacak değilim elbette.
Yok şikayette bulun diye yazmadım, servislerden rutin geri bilidirim alınıyoer memnuniyet düzeyi ile ilgili olarak bu yıkamacı sorunun belirtilmesi iyi olur. En azından müşteriye sorulabilir yıkatmak istiyoruz ama bekletmek zorunda kalabiliriz razı mısınız diye... Yoksa bu hali "kaş yapalım derken göz çıkartmak".
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Yok şikayette bulun diye yazmadım, servislerden rutin geri bilidirim alınıyoer memnuniyet düzeyi ile ilgili olarak bu yıkamacı sorunun belirtilmesi iyi olur. En azından müşteriye sorulabilir yıkatmak istiyoruz ama bekletmek zorunda kalabiliriz razı mısınız diye... Yoksa bu hali "kaş yapalım derken göz çıkartmak".

Haklısın abi

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.