Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

beyler aracımı park halindeyken çocuklar çizmiş bagaj kapağını ve arka tamponu ikiside komple boyancakmış pasta cila ile gitmez dediler.Ustalığı güzel olan boya ustası biliyorsanız istanbul ve civarı tavsiyelerinizi bekliyorum aracımın rengi gece grisi.

Yanıtlama zamanı:

Nerede yaptırırsanız yaptırın ama öncesinde resim çekip öyle boyatın, yarın ki gün sıkıntı olmasın... ;)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Auto Kingte boyatmak istemiyorum çünkü araca zarar veriyorlarmış araştırmalarıma göre herkez şikayetci.

Yanıtlama zamanı:

Nihat da bahsetmiş resim olayını atlamayın ... Satışta çok ihtiyacınız olabilir... Birde çok değilse hiç boyatmayın derim.. Geçmiş olsun....

Yanıtlama zamanı:

Auto Kingte boyatmak istemiyorum çünkü araca zarar veriyorlarmış araştırmalarıma göre herkez şikayetci.

ben hiç şikayetçi değilim , benim arabanın boyasıda zor olmasına ramen 10 numara yaptılar ... sonuç olarak dünyanın 1 numaralı boyacısınıda bulsan arkasından laf eden çok olur ...

artık interner bilgi çöplüğü oldu ve insanlarda okuduğu herşeye kendisi tecrube etmeden inanır oldu ... ben tecrube ettiğimi söylüyorum , aynı hasara birisi 1000 tl çekti , berisi 3 gün kalır dedi , autoking'e gittim en son ; hasar tespit yapıldı (gayet günümüze uygun ) , kararlaştırıldı ve gün alındı ; 5 kuruş harcamadan arabamı pırıl pırıl çıkarttılar ...  bukadar memnun kalacağımı zannetmiyordum , malum saçma yorumları bende okumuştum çünkü ... 

Yanıtlama zamanı:

çünkü araca zarar veriyorlarmış araştırmalarıma göre herkez şikayetci.
Şikayet beklentilerle doğru orantılıdır ve bu konuda tüketicinin de karnesi hiç parlak değil. 

Benim de Autoking tecrübem dört dörtlük, marşpiyel altındaki ezilmeye tanınmayacak şekilde mini onarımdan hallettiler... 

Yanıtlama zamanı:

autoking dönemsel olarak ve şubeden şubeye çok fark ediyor. bazen yapabileceklerinin üzerinde iş alıyorlar ve mahvediyorlar bazen ise son derece iyi iş çıkartıyorlar.

Çeşitli şubelerden hem iyi hem kötü tecrübelerim var, puntonun bir kapısı el kadar göçük sonrası bir ton koyu mesela.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

peki bana autoking şubesi önerirmisiniz memnun kaldığınız.

bana memnun kaldığınız auto king şubesi önerirmisiniz.

Yanıtlama zamanı:

Adres Atatürk Oto Sanayi Sitesi, 2.Kısım 12.Sokak No:437 Maslak Tel (0212) 276 10 99 Fax (0212) 285 71 99

en son burada yaptırmıştım , gayet memnun kaldım ...

Yanıtlama zamanı:

aynı hasara birisi 1000 tl çekti , berisi 3 gün kalır dedi , autoking'e gittim en son ; hasar tespit yapıldı (gayet günümüze uygun ) , kararlaştırıldı ve gün alındı

Yapı Kredi reklamı gibi olmuş. :)

Yanıtlama zamanı:

ben hiç şikayetçi değilim , benim arabanın boyasıda zor olmasına ramen 10 numara yaptılar ... sonuç olarak dünyanın 1 numaralı boyacısınıda bulsan arkasından laf eden çok olur ...

artık interner bilgi çöplüğü oldu ve insanlarda okuduğu herşeye kendisi tecrube etmeden inanır oldu ... ben tecrube ettiğimi söylüyorum , aynı hasara birisi 1000 tl çekti , berisi 3 gün kalır dedi , autoking'e gittim en son ; hasar tespit yapıldı (gayet günümüze uygun ) , kararlaştırıldı ve gün alındı ; 5 kuruş harcamadan arabamı pırıl pırıl çıkarttılar ...  bukadar memnun kalacağımı zannetmiyordum , malum saçma yorumları bende okumuştum çünkü ... 

Umarım ihtiyacım olmaz ama aklımızda olsun; tecrübe önemli ve sizi oldukça memnun etmişler...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.