Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 201313 yıl comment_164355 beyler aracımı park halindeyken çocuklar çizmiş bagaj kapağını ve arka tamponu ikiside komple boyancakmış pasta cila ile gitmez dediler.Ustalığı güzel olan boya ustası biliyorsanız istanbul ve civarı tavsiyelerinizi bekliyorum aracımın rengi gece grisi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 201313 yıl comment_164356 auto king . maslak oto sanayi ... mini onarımla yaptırabilirsin .... http://www.autoking.org/ Mayıs 14, 201313 yıl Tolga Başaran tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 201313 yıl comment_164363 @Tolga Başaran, Auto king rütüş yapmıyormuş ama. Mini onarım paketleriyle komple çiziklere çözüm bulabilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 201313 yıl comment_164365 Nerede yaptırırsanız yaptırın ama öncesinde resim çekip öyle boyatın, yarın ki gün sıkıntı olmasın... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 201313 yıl comment_164369 Lütfen başlıkları konuyu açıklar şekilde yazınız aksi tekrarında konuların açık kalmasına izin verilmez. Teşekkürler Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 201313 yıl Yazar comment_164375 Auto Kingte boyatmak istemiyorum çünkü araca zarar veriyorlarmış araştırmalarıma göre herkez şikayetci. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 201313 yıl comment_164449 Nihat da bahsetmiş resim olayını atlamayın ... Satışta çok ihtiyacınız olabilir... Birde çok değilse hiç boyatmayın derim.. Geçmiş olsun.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 201313 yıl comment_164462 Auto Kingte boyatmak istemiyorum çünkü araca zarar veriyorlarmış araştırmalarıma göre herkez şikayetci. ben hiç şikayetçi değilim , benim arabanın boyasıda zor olmasına ramen 10 numara yaptılar ... sonuç olarak dünyanın 1 numaralı boyacısınıda bulsan arkasından laf eden çok olur ... artık interner bilgi çöplüğü oldu ve insanlarda okuduğu herşeye kendisi tecrube etmeden inanır oldu ... ben tecrube ettiğimi söylüyorum , aynı hasara birisi 1000 tl çekti , berisi 3 gün kalır dedi , autoking'e gittim en son ; hasar tespit yapıldı (gayet günümüze uygun ) , kararlaştırıldı ve gün alındı ; 5 kuruş harcamadan arabamı pırıl pırıl çıkarttılar ... bukadar memnun kalacağımı zannetmiyordum , malum saçma yorumları bende okumuştum çünkü ... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 201313 yıl comment_164464 çünkü araca zarar veriyorlarmış araştırmalarıma göre herkez şikayetci. Şikayet beklentilerle doğru orantılıdır ve bu konuda tüketicinin de karnesi hiç parlak değil. Benim de Autoking tecrübem dört dörtlük, marşpiyel altındaki ezilmeye tanınmayacak şekilde mini onarımdan hallettiler... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 201313 yıl comment_164490 autoking dönemsel olarak ve şubeden şubeye çok fark ediyor. bazen yapabileceklerinin üzerinde iş alıyorlar ve mahvediyorlar bazen ise son derece iyi iş çıkartıyorlar. Çeşitli şubelerden hem iyi hem kötü tecrübelerim var, puntonun bir kapısı el kadar göçük sonrası bir ton koyu mesela. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 201313 yıl Yazar comment_164495 peki bana autoking şubesi önerirmisiniz memnun kaldığınız. bana memnun kaldığınız auto king şubesi önerirmisiniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 201313 yıl comment_164499 Adres Atatürk Oto Sanayi Sitesi, 2.Kısım 12.Sokak No:437 Maslak Tel (0212) 276 10 99 Fax (0212) 285 71 99 en son burada yaptırmıştım , gayet memnun kaldım ... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 201313 yıl comment_164503 aynı hasara birisi 1000 tl çekti , berisi 3 gün kalır dedi , autoking'e gittim en son ; hasar tespit yapıldı (gayet günümüze uygun ) , kararlaştırıldı ve gün alındı Yapı Kredi reklamı gibi olmuş. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 201313 yıl comment_166009 ben hiç şikayetçi değilim , benim arabanın boyasıda zor olmasına ramen 10 numara yaptılar ... sonuç olarak dünyanın 1 numaralı boyacısınıda bulsan arkasından laf eden çok olur ... artık interner bilgi çöplüğü oldu ve insanlarda okuduğu herşeye kendisi tecrube etmeden inanır oldu ... ben tecrube ettiğimi söylüyorum , aynı hasara birisi 1000 tl çekti , berisi 3 gün kalır dedi , autoking'e gittim en son ; hasar tespit yapıldı (gayet günümüze uygun ) , kararlaştırıldı ve gün alındı ; 5 kuruş harcamadan arabamı pırıl pırıl çıkarttılar ... bukadar memnun kalacağımı zannetmiyordum , malum saçma yorumları bende okumuştum çünkü ... Umarım ihtiyacım olmaz ama aklımızda olsun; tecrübe önemli ve sizi oldukça memnun etmişler... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın