Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Garanti Uzatma

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Merhabalar,aracım 18000 de 1 sene sonra garanti bitiyor 3. senesi dolacak,garantisini 5 yıla uzatmak istiyorum sonuçta her aksam elektronik ve benden 649 tl kdv dahil ücret çıkardılar %80 nı onlar %20 ise biz karşılıyormuşuz herhangibi garanti kapsamında sorun çıktığı zaman sizce nasıl?teşekkürler

• Yanıt 38
  • Görüntüleme 6,9k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Mercan aynı anda aynı konuda yazmışız....   Olmadı o vakit...

• Kadircan Yılmaz
    Kadircan Yılmaz

Sitede ki sorunları baz alırsam 5 dk bile durmamam gerekiyor:-)

• Alparslan Kaplan
    Alparslan Kaplan

Powershift  li  araç sahipleri en azından şanzumanın garantisi uzattırsınlar tabii böyle bir seçenek mevcut ise

Yanıtlama zamanı:

2011 Mart ayında satışa çıkan bu aracın azami denenme süreci garanti kapsamı içinde zaten.

Tamamen ihtimal sorusu soruyorsun :)

Al veya alma yani sana kalmış. Oluşan sorunlar sitede aktarılıyor takip edebilirsin

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Sitede ki sorunları baz alırsam 5 dk bile durmamam gerekiyor:-)

Yanıtlama zamanı:

Ee o zaman ? :)

Buarada dikkat et her yazılan sorun! Problem değildir firma adına ve herşey garantiye girmez özellikle uzatma.

Dikkat etmen gereken şey arabayı araba yapan tüm mekanik ve elektronik aksamlar.

Oyuncak ve trim olaylarına takılma hiç :)

Yanıtlama zamanı:

Şans işi biraz. Çıkma ihtimali olan sorunları garantiye sokacaklarını düşünüyorsanız uzatabilirsiniz. Ben uzatmayı planlamıyorum o zaman kadar 50.000 km'yi geçeceğim ve uzatılacak garantinin km sınırı olduğu için.

Yanıtlama zamanı:

Vallah benim arabanın uzattım ben ama bazı mekanik parçalar için geçerli herşey ğecmiyor mesala KAPI motoru KAPI kolu aynalar silecek motoru gibi şeyler demişti %80 onlar karşılıyor % 20 sen veriyorsun benim zaman ımda 300 gibi bir fiyat vermişlerdi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Evet Şartları konuştum egzoz,kırılan plastik parçalar vs.girmiyormuş ama benim için önemli olan motor aksamı, sensörler,aydınlatma,geçen gün baskı balata arıza yaptı garanti sağlsn halledildi:-)garantiyi uzattığımızda masrafın %20 si bize ait olcakmış olsun:-) fordun kalitesinden ödün vermiceği bilıyorum ben yine işimi GARANTİYE alacağım:-)teşekkürler

Yanıtlama zamanı:

Powershift  li  araç sahipleri en azından şanzumanın garantisi uzattırsınlar tabii böyle bir seçenek mevcut ise :)

Alparslan Kaplan tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Kapı motoru,silecek motoru,katlanabilir aynaların motoru tüm elektronik tesisat giriyor diye biliyorum doğru dimi?

Turbo arızasından tırsıyorum:-)

Yanıtlama zamanı:

Aslında dizelde de turbo çok önem taşıyormuş. Gerçi bizim araçlar 3 yıl garanti süresinde olduğu için son zamanlarındada yenileme şansı var...bir miktar artış olduğu söylensede beklenebilir gibi....

Yanıtlama zamanı:

Aslında dizelde de turbo çok önem taşıyormuş. Gerçi bizim araçlar 3 yıl garanti süresinde olduğu için son zamanlarındada yenileme şansı var...bir miktar artış olduğu söylensede beklenebilir gibi....

Tanıdık vs yok ise servisin turboyu garantiye sokma ihtimali çok düşük. Çok bilinen genel bir problem vs olması lazım.  

Yanıtlama zamanı:

ben aracımı alırken +2 yıl 440+kdv idi ben 250 tl ye aldım. ve bildiğim kadarı ile mekanik aksam giriyor uzatma kısmında, yani teyp girmiyordur örneğin.

turbonun girmesi lazım.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.