Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 20197 yıl comment_500014 27.03.2019 - 11:41 tarihinde, suat coşkun yazdı: Suat abi gel vazgeç bu hesap makinası ekranlı göstergeden.Sana geniş ekranlı kuga gösterge verelim Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 20197 yıl comment_500016 3 dakika önce, Mehmet Çallı yazdı: Sana geniş ekranlı kuga gösterge verelim Tşk ederim kardeşim,inşallah Kuga yı alınca olacak.Planlar o yönde gidiyor Allahın izniyle.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 20197 yıl comment_500017 32 dakika önce, Serdar Eryürekli yazdı: Sat şunu artık saaat. Zamanı geçti bilede ne alacağıma karar veremiyorum sıkıntı bende ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 20197 yıl comment_500066 15 saat önce, Serdar yaman yazdı: Zamanı geçti bilede ne alacağıma karar veremiyorum sıkıntı bende ? focus bmw audi üçlemene bence en güzel evoque range rover yakışır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 20197 yıl comment_500067 5 dakika önce, Olcay Sert yazdı: focus bmw audi üçlemene bence en güzel evoque range rover yakışır. @Mert Yürüyen yüzünden almıyorum o arabayı yoksa çoktan almıştım ağır konuştu ? --1 dakika sonra eklendi-- Range ve jaguar E-pace arasında git geldeydim testlerine falan çıktım ??♂️ Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 20197 yıl comment_500071 9 dakika önce, Serdar yaman yazdı: @Mert Yürüyen yüzünden almıyorum o arabayı yoksa çoktan almıştım ağır konuştu Onu dinlersen Golf'ten başka bir şey alamazsın ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 20197 yıl comment_500073 20 dakika önce, Serdar Eryürekli yazdı: Onu dinlersen Golf'ten başka bir şey alamazsın ? Metres arabası dedi la ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 20197 yıl comment_500074 10 dakika önce, Serdar yaman yazdı: Metres arabası dedi la ? çok masraflı olduğundan demiş olabilir, hemen yanlış anlaşılmasın ? fpace arkadaşımda vardı kısa bi süre kullandı rr sport aldı. önceki arabası a6 idi. aile küçük olduğundan xc60 yada macan kalıyor geriye not : arabaya o kadar para vercek olsam kimin ne dediğini pek önemsemezdim açıkçası Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 20197 yıl comment_500078 22 dakika önce, Olcay Sert yazdı: çok masraflı olduğundan demiş olabilir, hemen yanlış anlaşılmasın ? fpace arkadaşımda vardı kısa bi süre kullandı rr sport aldı. önceki arabası a6 idi. aile küçük olduğundan xc60 yada macan kalıyor geriye not : arabaya o kadar para vercek olsam kimin ne dediğini pek önemsemezdim açıkçası Bakalım içime sindire sindire bu ay bi ekşık yapcaz artıkın ? --0 dakika sonra eklendi-- Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 20197 yıl comment_500085 1 saat önce, Serdar yaman yazdı: Metres arabası dedi la ? He la benim eski patron metresini gezdiriyordu onla ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 20197 yıl comment_500086 3 dakika önce, Onur Sezgin yazdı: He la benim eski patron metresini gezdiriyordu onla ? Hadi buyur ? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın