Semih G. Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2016 Mca şeklinde olacak. Daha ne istiyon işte. 1 haft sonra en geç sen de atarsın foto Abilerin kralısın [emoji1] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2016 2 saat önce, Semih G. yazdı: O parmakları o küçcücük hesap makinasına nasıl sokup resip çekebildin bravooooo Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2016 O parmakları o küçcücük hesap makinasına nasıl sokup resip çekebildin bravooooo Abi sen bari yapma,gelsin hele bir göstergen sonra konuşalım bunları [emoji1] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2016 4 dakika önce, Semih G. yazdı: Abi sen bari yapma,gelsin hele bir göstergen sonra konuşalım bunları EeE sonuçta son demlerimiz sende vedalaş... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2016 Abilerin kralısın [emoji1] Unutma genç senin işe vesile olan hakan ile benim. Tamam pastanın çogu dogan abidendi ama pasta fikride bizden geldi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2016 EeE sonuçta son demlerimiz sende vedalaş... Bakıyorum da daha takmadan sen de ezmeye kalkmışın. Ya gösterge gelmezse senin. Ya gelince bozuk çıkarsa. Semih takmış olursa bence bittin sen. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2016 Şimdi, Doğan Kurban yazdı: Bakıyorum da daha takmadan sen de ezmeye kalkmışın. Ya gösterge gelmezse senin. Ya gelince bozuk çıkarsa. Semih takmış olursa bence bittin sen. Amin amin... Saol. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2016 EeE sonuçta son demlerimiz sende vedalaş... Ben çoktan vedalaşmıştım ama ayrılığımız kısa sürdü dayanamadık hasretliğe,inş bu seferki daimi bir ayrılık olacak [emoji1] Unutma genç senin işe vesile olan hakan ile benim. Tamam pastanın çogu dogan abidendi ama pasta fikride bizden geldi [emoji6] Abi sizlerinde hakkı ödenmez tabiki,kusura bakmayın. Doğan abi kralsa sizlerde vezir-i âzamsınız [emoji4](pek ayrı tellerden oldu ama idare ediverin gari) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2016 Şimdi sen : vezir parmağımı demek istedin.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2016 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Akif Kama Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2016 işte yakaladım arkadaşlar. bakalım beğenecek misiniz? iki resim arasında ki 1 farkı görelim. 8 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2016 Fark yok ki... ala ala.. 300 metre sadece 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2016 işte yakaladım arkadaşlar. bakalım beğenecek misiniz? iki resim arasında ki 1 farkı görelim. Fark yok aynı hesap makinası ikisi de [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Akif Kama Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2016 Teoman Saraç - Doğan Kurban Kıskandınız dimi ? böyle bir rakamı denk getirmek herkese nasip olmaz. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2016 Teoman Saraç - Doğan Kurban Kıskandınız dimi ? böyle bir rakamı denk getirmek herkese nasip olmaz. [emoji4][emoji4] Aboooooo.... Kıskanma dediiiiii. Çaturttt çatırrtt çatladık ya laaaa. Doğru diyon daha bizim zamanımız var.. Biz daha genciz.. Ehtiyarlayınca görüşürük.Hadi bakem ehtiyarrrr heyetine 1 kişi daha eklendi.. [emoji23][emoji38][emoji28] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap