Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 20169 yıl comment_386524 Sorma burasıda soğuk doğru dedin yarın artık Bir kaç gün geç oldu ama kusura bakma abi artık Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 20169 yıl comment_386555 Semih unutturma pazar günü rötüş boyasıyla boyayalım vidaları. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 20169 yıl comment_386593 Semih unutturma pazar günü rötüş boyasıyla boyayalım vidaları. Biz çiböreklerimizi yiyelim abi uğraşmayalım bunlarla o soğukta,he yok illa boyayalım dersen itiraz etmem [emoji1] Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 20169 yıl comment_386611 Biz çiböreklerimizi yiyelim abi uğraşmayalım bunlarla o soğukta,he yok illa boyayalım dersen itiraz etmem [emoji1] Aslında şöyle. Biz çiğbörekleri yerken sen boyayacan. Böylesi daha zevkli Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 20169 yıl comment_386612 Aslında şöyle. Biz çiğbörekleri yerken sen boyayacan. Böylesi daha zevkli Sen boyayı bana bırak abi ben bir ara boyarım,şimden teşekkürler boya için [emoji1] Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 20169 yıl comment_386633 15 saat önce, Semih G. yazdı: Bir kaç gün geç oldu ama kusura bakma abi artık Semih güzel olmuş çok yakışıklı duruyor.Eline sağlık civatayı kanala kontra yaptın değil mi.O civata o kanalda olacak kaymasın diye unutma Ekim 28, 20169 yıl Osman Türkol tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 20169 yıl comment_386637 15 saat önce, Semih G. yazdı: Bir kaç gün geç oldu ama kusura bakma abi artık Araba bos zamanlarinda sahra collerinde mi geziyor? Bu ne pasak be ya... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 20169 yıl comment_386649 1 saat önce, Osman Türkol yazdı: Semih güzel olmuş çok yakışıklı duruyor.Eline sağlık civatayı kanala kontra yaptın değil mi.O civata o kanalda olacak kaymasın diye unutma Uzun olanı diyorsan oradaki kanala geçiremedim abi öyle yapınca sürekli kaydı. İyice geriye ittirip öyle sabitledim. Bir saat önce, Servet Ö. yazdı: Araba bos zamanlarinda sahra collerinde mi geziyor? Bu ne pasak be ya... 4 yıl - 37bin km - 0 motor temizliği Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 20169 yıl comment_386650 4 yıl - 37bin km - 0 motor temizliği [emoji3] Hiç mi serviste bakım yaptırmadın? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 20169 yıl comment_386651 Düzgün çalışıyorsa sorun yok Bursa dan geçersen ben el atarım Ankara dan geçersen Doğan el atar yaparız Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 20169 yıl comment_386652 Düzgün çalışıyorsa sorun yok Bursa dan geçersen ben el atarım Ankara dan geçersen Doğan el atar yaparız Pazar beraberiz abi. Sende gelsene eskişehire. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 20169 yıl comment_386655 13 dakika önce, Doğan Kurban yazdı: Hiç mi serviste bakım yaptırmadın? Hep serviste bakıldı,hiç yıkanmadı... Hep bir bahaneleri oldu. Yok kimse kalmadı,yok çok sıra var v.s v.s 7 dakika önce, Osman Türkol yazdı: Düzgün çalışıyorsa sorun yok Bursa dan geçersen ben el atarım Ankara dan geçersen Doğan el atar yaparız Çalışıyor abi sıkıntı yok. Ama Doğan abi haklı Pazar günü gelsene sende buralara birlikte bakarsınız Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 20169 yıl comment_386658 Gelmek isterim fakat bu aralar Ford un yeni projesini teslim etmek üzereyim.Pek ayrılamıyorum il dışına.Malum montaj anında makinaların yanında olmam gerekiyor.Ama bu nazik davete ilerki günlerde icabet etmek isterim.Size güzel günler dilerim pazar günü. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 20169 yıl comment_386665 Gelmek isterim fakat bu aralar Ford un yeni projesini teslim etmek üzereyim.Pek ayrılamıyorum il dışına.Malum montaj anında makinaların yanında olmam gerekiyor.Ama bu nazik davete ilerki günlerde icabet etmek isterim.Size güzel günler dilerim pazar günü. Kolay gelsin o zaman abi sana,unutma kapımız her daim açık mutlaka bekleriz Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 20169 yıl comment_386667 Bir saat önce, Semih G. yazdı: 4 yıl - 37bin km - 0 motor temizliği Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın