Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Hava Yastığı Göstergesi

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Selam arkadaşlar.2001 model ambiente aldım geçen hafta.Bir şey kafama takılıyor aracımın hava yastığının ışığı sönmüyor neden olabilir.

Yardımcı olursanız sevinirim.

Hasan Sarıtaş tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Servise baktırmanız lazım. Işık sönmüyorsa arıza vardır. Basit bir kablo temassızlığıda olabilir. Eski bir aracımda koltuk ayarı yapınca koltuk altındaki kablo temassızlık yapıp arıza verdiriyordu. (opel vectra)

Yanıtlama zamanı:

Eski aracımda (opel) koltuğun altında kablolara biri ayağını uzatıp dokununca bende de yanıyordu.Sonra gidip cihaza bağlatıp silebiliyorduk. Tabi öncelikle cihaza bağlatıp hangi havayastığının arıza verdiğini bulmak lazım.

Yanıtlama zamanı:

Servise baktırmanız lazım. Işık sönmüyorsa arıza vardır. Basit bir kablo temassızlığıda olabilir. Eski bir aracımda koltuk ayarı yapınca koltuk altındaki kablo temassızlık yapıp arıza verdiriyordu. (opel vectra)

Aynı aracı mı kullandık Engin Abi .Benimki de Vectraydı.2000 model 2.0 CD.

ufuk özdemir tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Modelini hatırlayamadım.  Ama o kasa. Vectra B 

Evet sıkıntılı araba.

Yanıtlama zamanı:

Bizim Eski Polo'da da kontak açıkken koltuğu ileri geri ayarlama yapınca airbag lambası yanıyordu :) Saçma :)

Yanıtlama zamanı:
Bizim Eski Polo'da da kontak açıkken koltuğu ileri geri ayarlama yapınca airbag lambası yanıyordu :) Saçma :)
Koktuk'da airbag varsa saçma değil de kablo da arıza var diyelim. Temazsızlık gibi
Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlarında söylediği gibi ön koltukların altındaki abs fişlerine bakmanızı tavsiye ederim 

Yanıtlama zamanı:

Koktuk'da airbag varsa saçma değil de kablo da arıza var diyelim. Temazsızlık gibi

Koltukta Hava yastığı vardı benim Polo'da..

• 1 yıl sonra...
Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar benim focus'da da airbag lambası yanmaya başladı. İlk çalıştırmayla birlikte aralıklı olarak 4-5 kez yanıp sönüyor. Devamında ise sürekli yanmaya başlıyor. Henüz biryere baktırmadım. Benim arabada koltukta hava yastığı yok ama koltuğun altında soketler var. Oradan olabilir mi sizce?

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar benim focus'da da airbag lambası yanmaya başladı. İlk çalıştırmayla birlikte aralıklı olarak 4-5 kez yanıp sönüyor. Devamında ise sürekli yanmaya başlıyor. Henüz biryere baktırmadım. Benim arabada koltukta hava yastığı yok ama koltuğun altında soketler var. Oradan olabilir mi sizce?

Olabilir.

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar önceki mesajımda koltukta airbag yok yazmıştım. Ambiante modelinde yok biliyordum. Bugün merak ettim baktım. Sürücü ve yolcu koltuğunda da varmış. Koltukların kapıya bakan taraflarında airbag yazıyor.

Bugün arabada birşey daha farkettim. Her iki koltuğun altındaki soketlerden emniyet kemeri tokasına kablo gidiyor. Fakat bu kabloyu keserek iptal etmişler. Airbag lambasının yanmasına bu neden olabilirmi. 1.5 yıldır araba bende olmasına rağmen airbag lambası yeni yanmaya başladı. Ondan olsaydı daha öncede yanardı diyede düşünüyorum.

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar önceki mesajımda koltukta airbag yok yazmıştım. Ambiante modelinde yok biliyordum. Bugün merak ettim baktım. Sürücü ve yolcu koltuğunda da varmış. Koltukların kapıya bakan taraflarında airbag yazıyor.

Bugün arabada birşey daha farkettim. Her iki koltuğun altındaki soketlerden emniyet kemeri tokasına kablo gidiyor. Fakat bu kabloyu keserek iptal etmişler. Airbag lambasının yanmasına bu neden olabilirmi. 1.5 yıldır araba bende olmasına rağmen airbag lambası yeni yanmaya başladı. Ondan olsaydı daha öncede yanardı diyede düşünüyorum.

Kontrol etmeden ne nedir görmeden konuşmak zor, belki kazalı araçtır airbag'ler patlamıştır daha önceden araya bir devre koyarak var gibi göstermiş olabilirler orada sorun olunca da yanmaya başlamıştır gibi senaryoda olabilir.

Kontrol ettireceksiniz buradan bişey demek zor.Kolay gelsin

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.