Yanıtlama zamanı: Mart 29, 201313 yıl comment_156893 bence güzel olmuş , bekleyin 3-5 seneye leon sedan diye çıkar bu araç yarı fiyatına Şu sonradan ekleme gibi duran ekranlara hiç ısınamadım bencede teyp bölümünde olan ekranalr hiç kullanışlı değil , hele orada navisi olanlar , adam kaza yapar be naviden yol bakacam diye , böylesi daha mantıklı ; ve hatta cama yansıtma filan olması lazım ... hiç güvenli değil Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 29, 201313 yıl comment_156983 bagaj hacimleri mukayesesi bilen var mı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 29, 201313 yıl comment_156999 bagaj hacimleri mukayesesi bilen var mı? CLA 470 L A3 Sedan 425 L Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 29, 201313 yıl comment_157007 sınıfları farklı olsa bile çalıcağı müşteri passattan olur bence Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 201313 yıl comment_160514 cem abi eline sağlık s3 resimleri çok iyi.. bu arada jettayla mukayese ne kadar doğru bilemem ama.. opsiyonları satın aldığınız zaman a3 sedanı 200 bin tl ye kadar zorlarsınız.. audi de opsiyonel donanım çok çok fazla.. dolayısıyla audi müşterisinden çalar bence ... a3 sportback ve a4 müşterisini.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 201313 yıl comment_160523 Audi güzel durmuş,bu arada Ümit zevk meselesi ama sedan focusun arkasın bence hiç şık değil.Bu arada mersedesde mersedes yani... Arkasını beğendim burnunu beğenmedim nedense. Güzel araba ama fiyatına göre bakmak lazım. Biraz altı ve biraz üstünde alternatifler var bayağı. Bu sınıfta Astra sedan en dengeli tasarım gibi geliyor bana. Sedan Focus'un arkasını bagaj kapağı kıvrımı ve stop farları sebebiyle sevmiyorum. Eski kasa Mondeo alıntısı gibi. Sedan Focus'un arkasını ben beğenmiyorum sanıyordum, meğerse benim gibi düşünen çok kişi varmış. Bence önce ki kasanın sedanı daha bir güzeldi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 201313 yıl comment_160524 evet sedan focusun arkası oldukça özentisiz.... zaten focus hep hb güzeldi.... ama a3 sedan da müthiş oturmuş.... Jetta buna rakip ise vay audi'nin haline a3 sedanla ilgili hiç konuşmamışsın... Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 201313 yıl comment_160525 Bence Focus 2'nin hatchback'i daha güzel Focus 3'ün sedanı daha güzel. Hangisi şık ve estetik dersem Focus 3'ler.. Güzellik olarak Focus 2.5 hb daha iyi..Sedan konusunda her türlü F3.. yan yana koyun arabaları biri sanki 10 yıllık gibi duruyor Zevk Zevk Zevk Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 201313 yıl comment_160529 .... yok yok karşılaştır demedim...sonuç belli zaten focus I de focus II de 2.5 da da hb çok iyiydi.. ama III bilemiyorum..... a3 sedan hakkında detaylı inceleme yapabildin mi bilgi var mı...diye sormuştum... olsaydı yazardın da.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 201313 yıl comment_160532 Ben en çok F2.5hb olanı beğeniyorum. Ardından F3 hb ve f2 sedan. F3hb tam arkadan bakınca çok hoşuma gitmiyor açıkçası. Ama alırken f3 sedanın bagaj kapağının darlığını görünce hb olana yoneldim. Zaten hb istiyordum ama sedan mantıklı olur diye düşünmüştüm. Kapağı görünce ikna olmam 1 dk sürmedi.<br /> Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 201313 yıl comment_160534 .... yok yok karşılaştır demedim...sonuç belli zaten focus I de focus II de 2.5 da da hb çok iyiydi.. ama III bilemiyorum..... a3 sedan hakkında detaylı inceleme yapabildin mi bilgi var mı...diye sormuştum... olsaydı yazardın da.. A3 sedan hakkında yorumum yok sedan alacak olsam A4 varken A3 almazdım sanırım..C sınıfı premiumlar hakkında ben farklı bir düşünce yapısına sahibim. Araç gelsin bakalım.. Test ederiz kısmetse. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 201313 yıl comment_160551 Ben en çok F2.5hb olanı beğeniyorum. Ardından F3 hb ve f2 sedan. F3hb tam arkadan bakınca çok hoşuma gitmiyor açıkçası. Ama alırken f3 sedanın bagaj kapağının darlığını görünce hb olana yoneldim. Zaten hb istiyordum ama sedan mantıklı olur diye düşünmüştüm. Kapağı görünce ikna olmam 1 dk sürmedi. Focus 3 HB tam arkadan evet çok guzel degil ama farkli açilardan çok değişken guzelliği var bence Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 201313 yıl comment_160563 Söylendiği gibi tamamen beğeni işi f3 her türlü çok şık..... Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 201313 yıl comment_160584 Ben en çok F2.5hb olanı beğeniyorum. Ardından F3 hb ve f2 sedan. F3hb tam arkadan bakınca çok hoşuma gitmiyor açıkçası. Ama alırken f3 sedanın bagaj kapağının darlığını görünce hb olana yoneldim. Zaten hb istiyordum ama sedan mantıklı olur diye düşünmüştüm. Kapağı görünce ikna olmam 1 dk sürmedi.<br /> Konu farklı bir yöne kaymış ama yazmadan edemedim: Focus I'e alışmakta zorlandım, Focus II'yi beğenmekte... Focus III doğal bir kabulleniş süreciydi. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın