Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 201511 yıl comment_315905 aliexpress'teki pedal takımlarına dikkatli yaklaşın. Yazdığı gibi çelik filan olmuyor. Kenar tırnakları da hemen kırılıyor. Ben bir takım aldım oradan biliyorum. Tak çıkart yapmamak lazım.Benimkiler 1 yıldır maşallah sorunsuz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 201511 yıl comment_317766 Benim aldığım STnin orjinalinde olan tıp o yüzden birazda bu kadar aradım. Montaj için delmek filanda gerekmiyor. ST yazanlar vidali mesela. Birde siyah yuvarlak plastikli olan var oda eski kasaninkiymis. Food rest olarak ayrı tek bir ürün var ben ondan alicam. Mail aticam şimdi tekrar sorarım. Sedan için olan varsa bende istiyorum şu şeffaftan yahu nasıl yaparız? Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 201511 yıl Yazar comment_317767 Sedan için olan varsa bende istiyorum şu şeffaftan yahu nasıl yaparız? hangisi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 201511 yıl comment_317768 hangisi? Focus mca sedan, bagaj kapağındaki fren lambası yok mu ? işte onun şeffafı.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 201511 yıl Yazar comment_317769 Focus mca sedan, bagaj kapağındaki fren lambası yok mu ? işte onun şeffafı.. bilgim yok, ebayda yoksa yoktur Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 201511 yıl comment_317770 sabah olana kadar araştıracağım, umarım bulurum gerçekten o küçücük detay araç hb olsun sedan olsun çok yakışıyor... Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 201511 yıl comment_317987 Araştırma üzerinden 24 saat geçti sayılır, yok abi sadece aynısı orjinal red cover bulabildim soktun eşeğin aklına karpuz kabuğunu bir ara plastik kalıp, pleksi işi yapan yerlere gidip bi danışacağım kalıbı yapabilirmi diye bir sormak istiyorum Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın