Burak D. Oluşturma zamanı: Mart 5, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mart 5, 2013 Merhaba arkadaşlar, Ankara'da makul fiyatlara hoparlör tamiri (yüksek seste cızırtı veriyor, muhtemelen patlamış) yapan bir yer var mı? Teşekkürler, iyi forumlar.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Alparslan Kaplan Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2013 Tamir yerine değişim daha mantıklı olur biraz kaliteli bir hoparlör takabilirsiniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Burak D. Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2013 Tamir yerine değişim daha mantıklı olur biraz kaliteli bir hoparlör takabilirsiniz. Alparslan Bey katılıyorum, değiştirme mutlaka daha sağlıklı olacaktır yalnız ben aracı yeni aldım . Benden önceki sahibi bagaja güzel bir ses sistemi döşemiş. Açıkcası değiştirme yoluna gidersem çok masraf çıkmasından korkuyorum. Tamir konusunu araştırma sebebim bundandır.. Selamlar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2013 Hoparlörlerin tamiri ??? Bozuk olanı değiştirirsiniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ali Mert Kılıç Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2013 patlayan hoparlör değişir tamir olucağını sanmam.. geçen arka kapılara taktırdım yapan usta hoşuma gitti benim.. ama başkalarıda vardı takan diğerleri nasıldı bilemem.. değiştirmeyi düşünürseniz söyleyebilirim özelden Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Burak D. Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2013 Değişik forumlarda hoparlör tamirinin ehil ustalar tarafından yapılabildiğinden bahsedilmiş. Özellikle İstanbul ve Ankara için tavsiye edilen birkaç yer de var. Sonuç alabilirsem sizlerle de paylaşırım, teşekkürler.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Burak D.
Merhaba arkadaşlar,
Ankara'da makul fiyatlara hoparlör tamiri (yüksek seste cızırtı veriyor, muhtemelen patlamış) yapan bir yer var mı?
Teşekkürler, iyi forumlar..
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 5 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap