Yanıtlama zamanı: Mart 5, 201313 yıl comment_153164 Merhaba arkadaşlar, Ankara'da makul fiyatlara hoparlör tamiri (yüksek seste cızırtı veriyor, muhtemelen patlamış) yapan bir yer var mı? Teşekkürler, iyi forumlar.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 5, 201313 yıl comment_153168 Tamir yerine değişim daha mantıklı olur biraz kaliteli bir hoparlör takabilirsiniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 5, 201313 yıl Yazar comment_153194 Tamir yerine değişim daha mantıklı olur biraz kaliteli bir hoparlör takabilirsiniz. Alparslan Bey katılıyorum, değiştirme mutlaka daha sağlıklı olacaktır yalnız ben aracı yeni aldım . Benden önceki sahibi bagaja güzel bir ses sistemi döşemiş. Açıkcası değiştirme yoluna gidersem çok masraf çıkmasından korkuyorum. Tamir konusunu araştırma sebebim bundandır.. Selamlar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 5, 201313 yıl comment_153219 Hoparlörlerin tamiri ??? Bozuk olanı değiştirirsiniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 5, 201313 yıl comment_153228 patlayan hoparlör değişir tamir olucağını sanmam.. geçen arka kapılara taktırdım yapan usta hoşuma gitti benim.. ama başkalarıda vardı takan diğerleri nasıldı bilemem.. değiştirmeyi düşünürseniz söyleyebilirim özelden Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 6, 201313 yıl Yazar comment_153320 Değişik forumlarda hoparlör tamirinin ehil ustalar tarafından yapılabildiğinden bahsedilmiş. Özellikle İstanbul ve Ankara için tavsiye edilen birkaç yer de var. Sonuç alabilirsem sizlerle de paylaşırım, teşekkürler.. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın