Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Ses Yalıtımı

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Focuslar aslında sessiz sayılır ve araçta ses yalıtımı zaten var. Benim düşüncem bu konudaki masraf keyfe keder bir masraf olur.

Yanıtlama zamanı:

Neyse canım :) ben daha fazla konuşmuyim bu konu uzar çünkü herşey herkese anlatılmıyor. Zaten bilmek zorunda değil olduğundan :) Bu konu dışında diyorum yapılmıyor!!!! Olabilir :D senin dediğin çünkü dediğin yerlerde mühendis olmak zor değil ben istesem 6-7 ay sonra o dediğin yerde kolaylıkla olabilirim.

kardeşim zaten giren insanlar çok zor girdi veya  süper zeka olan level 2 insanlar olduğunu idaa etmedim :D ben içerden bildiğim için söylüyorum bilmediğime bilmiyorum diyebilenlerdenim  tabiikide sayısız birim sözkonusu bahsettiğimiz firmada ve sayısız seviyede mühendis var A,B ve C kategori mühendis var içerde saptanan bilginin netliği için ise sana ancak kişiliğim teminat verebilir haklısın

ama başkan yapılmıyor :D

emir hacımustafaoğlu tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

araba dediğin ses yapar :)

Yanıtlama zamanı:

Ses olayı çok rahatsız bir konudur. Birini bastırınca öteki çıkar onu susturunca beriki dikkatini çekmeye başlar. Hepsi bitince bu arabanın aynaları ses yapıyor demeye başlarsın, onu sökersin bu seferde cam fitillerinin neden olduğu türbiülansın sesi rahatsız eder... Cam kalınlığına kadar gider bu mevzu.. Bence keyfini çıkartın.. Ya da satıp daha sessiz bir araba alın.. 

Yanıtlama zamanı:

Bineklerde yalıtım konusunda otosanın ilgisi yok ama.

şimdi bastı kafam evet binek araç testleri ile alakalı otosanın bir alakası yok sadece sistemden görebiliyorlar hangi testlerin yapıldığını detayda vermiyorlar proje hakkında yüzeysel bilgi edinme imkanı var ama otosan çalışanlarının

Yanıtlama zamanı:

Diğer sesler o kadar önemli değil Cd nin sesini biraz acınca duyulmuyor :kıhkıh:  amma pütürlü asfaltta lastik sesini alıyor insanın kulakları biraz tırmalıyor. :mad:

Yanıtlama zamanı:

senin dediğin çünkü dediğin yerlerde mühendis olmak zor değil ben istesem 6-7 ay sonra o dediğin yerde kolaylıkla olabilirim.

Torpil kuvettli galiba :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

teşekkür ederim yorumlarınız için ben en iyisi bi düşüneyim :-)

Yanıtlama zamanı:

:D abimin golf 3-4 ay bende kaldı bi ara focus 2 den sonra golfdeki sessizlik beni rahatsız etmişti:D:D

sanki sağımdan solumdan araba gelicek bende duymuycak gibi oluyodum kornaya fln basarlar duymam gibi geliyodu:D

cam yarım açık az tutulmadı bu boyun..

konuyla alakası yok ama bide böyle bi durum var yani:D

her zaman sessizlik iiyi değildir:)

Yanıtlama zamanı:

Torpil'e gerek yok canım :) bizi almayacaklar da kimi alacaklar :zha: boşuna mı mühendizzzzz! oluyoruz :D

Bak son cumlene gercekten itirazim var.. Kesinlikle bosuna muhendis oluyorsun.. Ozellikle de bu ulkede yasiyorsan.. :)

• 8 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

lastik sesi duymak istemeyenler UÇAĞA binsin... :fikir:     :claps:    :kıhkıh:

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.