Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Abdullah Eroğlu

Üye
  • Toplam İleti

    26
  • Katılım

  • Son ziyaret

Abdullah Eroğlu Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    istanbul
  • Arabam:
    12 focus tdci tit-sunroof
  • Meslek:
    memur
  • Cinsiyet:
    Bay

Abdullah Eroğlu's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

6

Toplam Beğeni

  1. tüm balatalar derken baskı balata dahilmi yoksa fren balatalarımı?birde normal filtre bakımı yapıldımı?
  2. bu model androidli olan modelmi? bunların bide 3gli wifi ve androidli yani uygulama yükleyebildiğmiz modelleri var onların fiyatı nedir acaba.. buarada hayırlı olsun güle güle kullanın..
  3. marka daiichi diye dandik bir marka:) gittim gördüm tavsiye etmem cyclone 1300 tl 6 taksitle montaj+geri görüş+tv dahil karelektornikten temin edilebilir... ayrıca wifi ve androidli modellerinide gördüm yani nete bağlayabilir androdidden uygulama indirilebilir iphone olanlar için bence çok güzel bi olanak bu wifi olayı..
  4. teşekkürler yakup bey yarın aracı teslim alıyorum.. ilk iş spoilerden başlıycam:)
  5. bugun 2 yerdende aynı fiyatı aldım himpeks ve ümit bey 150 tl boya ve montaj olayını hiç bilmiyorum himpeksden almayı düşünüyorum ikisi arasında kalite farkı varmıdır? himpeks ürün orjinal dedi.. boya ve montajı sanayide yaptırsam bi zararı olmaz heralde dimi?
  6. benim aracımda yol bilgisayarı hiç bukadar gitmedi ama soğuk havalarda pili bitmiş hesap makinesi gibi oldugunu biliyorum bence bir etkisi olabilir.. mesela sabahları -1 ile 4 derece arasında bu sorun hep olurdu öğlen hava ısındığında 8-10 derece gibi düzelirdi.. edit1:muş baya soğuktur diye tahmin ediyorum:) edit2:göstergede buzlanmada yanıyor zaten:)
  7. abimin golf 3-4 ay bende kaldı bi ara focus 2 den sonra golfdeki sessizlik beni rahatsız etmişti:D:D sanki sağımdan solumdan araba gelicek bende duymuycak gibi oluyodum kornaya fln basarlar duymam gibi geliyodu:D cam yarım açık az tutulmadı bu boyun.. konuyla alakası yok ama bide böyle bi durum var yani:D her zaman sessizlik iiyi değildir:)
  8. tşk ettim.. yarın arayıp bi soruyım umarım vardır elinde..
  9. bir arkadaşımın çalıştığı servisten bu kit için 2.800 tl fiyat aldım telefonla görüşürken 2 bin tl gibi bişey gel gör demişti gördüm çokta güzel ama fiyat fazla geldi açıkcası daha uygun yaptırabilceğimiz bir yer varmı acaba? bide ist-aksarayda bu tarz yerler var acaba oralara gitsek alsak uygun olurmu? servisteki arkadaş 2 seçenek var ya serviste yaptır yada hiç yaptırma dışarda yan sanayiler çok kalitesiz olur dağalır gider parana yazık dedi:)
  10. ya ben yabancıyım bu foruma daha alışamadım herkes bi ümit abi demiş ama tüm sayfalara baktım ümit kim bulamadım spoiler için iletişim kurmak istiyorumda:) yardımcı olursanız sevinirim.
  11. 18'' e temkinli yaklaşıyorum 17'' de karar kıldım..:=)
  12. body kit karar verdim zetec olucak ama jantta kararsızım hele birde lastik olayı varki daha araştırmadım bile:
  13. ben bu jantlardan alıcam sanırım, bunların orjinali yoktur sanırım olsa aracı almadan direk bayide değiştirmelerini isterim ama sordugumda jant yok fln demişlerdi..
  14. açıkcası o jantları hiç begenmedim ve ne işime yarar diye düşündüm sahiden ne işime yararki? ben bu işlere yabancıyım ilk defa body kit ve ilk defa jant değiştiricem.. birde 17'' jant alırsam lastik tavsiyeniz varmı?
  15. http://www.focus-sport.club.tw/viewthread.php?tid=339375 bu sitede bu jantların her yönden resimleri var şahsen fazlasıyla hoşuma gitti:D gerçi bu sitedekiler 18 sanırım..
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.