Yanıtlama zamanı: Mart 5, 201313 yıl comment_153174 Focuslar aslında sessiz sayılır ve araçta ses yalıtımı zaten var. Benim düşüncem bu konudaki masraf keyfe keder bir masraf olur. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 5, 201313 yıl comment_153175 Neyse canım ben daha fazla konuşmuyim bu konu uzar çünkü herşey herkese anlatılmıyor. Zaten bilmek zorunda değil olduğundan Bu konu dışında diyorum yapılmıyor!!!! Olabilir senin dediğin çünkü dediğin yerlerde mühendis olmak zor değil ben istesem 6-7 ay sonra o dediğin yerde kolaylıkla olabilirim. kardeşim zaten giren insanlar çok zor girdi veya süper zeka olan level 2 insanlar olduğunu idaa etmedim ben içerden bildiğim için söylüyorum bilmediğime bilmiyorum diyebilenlerdenim tabiikide sayısız birim sözkonusu bahsettiğimiz firmada ve sayısız seviyede mühendis var A,B ve C kategori mühendis var içerde saptanan bilginin netliği için ise sana ancak kişiliğim teminat verebilir haklısın ama başkan yapılmıyor Mart 5, 201313 yıl emir hacımustafaoğlu tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 5, 201313 yıl comment_153177 Gelen biraz ses altı üstü niye bu kadar ses getirdi şimdi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 5, 201313 yıl comment_153181 Ses olayı çok rahatsız bir konudur. Birini bastırınca öteki çıkar onu susturunca beriki dikkatini çekmeye başlar. Hepsi bitince bu arabanın aynaları ses yapıyor demeye başlarsın, onu sökersin bu seferde cam fitillerinin neden olduğu türbiülansın sesi rahatsız eder... Cam kalınlığına kadar gider bu mevzu.. Bence keyfini çıkartın.. Ya da satıp daha sessiz bir araba alın.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 5, 201313 yıl comment_153185 Bineklerde yalıtım konusunda otosanın ilgisi yok ama. şimdi bastı kafam evet binek araç testleri ile alakalı otosanın bir alakası yok sadece sistemden görebiliyorlar hangi testlerin yapıldığını detayda vermiyorlar proje hakkında yüzeysel bilgi edinme imkanı var ama otosan çalışanlarının Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 5, 201313 yıl comment_153190 Diğer sesler o kadar önemli değil Cd nin sesini biraz acınca duyulmuyor amma pütürlü asfaltta lastik sesini alıyor insanın kulakları biraz tırmalıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 5, 201313 yıl comment_153203 senin dediğin çünkü dediğin yerlerde mühendis olmak zor değil ben istesem 6-7 ay sonra o dediğin yerde kolaylıkla olabilirim. Torpil kuvettli galiba Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 5, 201313 yıl Yazar comment_153250 teşekkür ederim yorumlarınız için ben en iyisi bi düşüneyim :-) Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 5, 201313 yıl comment_153251 Torpil kuvettli galiba Torpil'e gerek yok canım bizi almayacaklar da kimi alacaklar boşuna mı mühendizzzzz! oluyoruz Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 5, 201313 yıl comment_153257 abimin golf 3-4 ay bende kaldı bi ara focus 2 den sonra golfdeki sessizlik beni rahatsız etmişti:D:D sanki sağımdan solumdan araba gelicek bende duymuycak gibi oluyodum kornaya fln basarlar duymam gibi geliyodu:D cam yarım açık az tutulmadı bu boyun.. konuyla alakası yok ama bide böyle bi durum var yani:D her zaman sessizlik iiyi değildir:) Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 5, 201313 yıl comment_153259 Torpil'e gerek yok canım bizi almayacaklar da kimi alacaklar boşuna mı mühendizzzzz! oluyoruz Bak son cumlene gercekten itirazim var.. Kesinlikle bosuna muhendis oluyorsun.. Ozellikle de bu ulkede yasiyorsan.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 201312 yıl comment_201767 lastik sesi duymak istemeyenler UÇAĞA binsin... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın