Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 201313 yıl Yazar comment_151612 Arkadaşlar beğenileriniz için tekrar teşekkür ederim.. Yazın bana pek sorun çıkaracağını zannetmiyorum...Birincisi bir önceki arabam komple siyahtı oradan alışkınım..ikincisi,kapalı garajda muhafaza ediyorum,kullanmadığım zamanlar serin serin uyur yavru.. Bakımına gelince;evet çabuk çizilecek bir materyal,arabasıyla çok haşır neşir olmayana pek tavsiye etmiyorum,benim gibi temizlikte kıl olmak lazım bu tavanı koruyabilmek için.. Yaptırdığım yer ayrıca uyardı yıkamacıda tazzikli suyu çok yakından tutturma yoksa sıyrılabilir dedi..bunu göz önünde bulunduracağımki zaten yüzde 99 arabamı ben yıkıyorum..tavanıda bir bebeğin poposunu pudralarcasına narin davranırım artık silerken...biraz meşakatli olacak uğraşması ama..zevk ve hobi işte..adama herşeyi yaptırır..) Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 201313 yıl comment_151617 ben de çok beğendim. sıcak toplayacaktır ama siya araç olsaydı daha çok toplamayacak mıydı zaten. aracın tavan izolasyonu o sıkıntıyı aşar bence... güle güle kullanın, eşeğin aklına karpuz kabuğu böyle sokulurmuş demek ki Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 201313 yıl comment_151618 Sıcağa taktılar yav çöldeyiz sanki Klima yeter Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 201313 yıl comment_151661 @Burak Koç, Çok güzel olmuş. Bu uygulamaya artı olarak bence aynalarda bu uygulamaya dahil edilebilirdi. Ben o koca aynalardan sıkıldım açıkçası. Onları hareketlendirmek lazım. Bir de profil bilgilerinizde Arabam bölümünde bir yanlışlık var galiba. Bir göz atın isterseniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 201313 yıl comment_151670 Hayirli olsun cok yakismis Gece grime dusunmustum ama farkedilmicekti pek. Bu uygulama sadece goruntu degil + tavandaki boyayida koruyor kuş pisliği recine vs. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 201313 yıl comment_151672 Güzel durmuş;kontrast renkler birbirini tamamlar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 201313 yıl Yazar comment_151730 @Burak Koç, Çok güzel olmuş. Bu uygulamaya artı olarak bence aynalarda bu uygulamaya dahil edilebilirdi. Ben o koca aynalardan sıkıldım açıkçası. Onları hareketlendirmek lazım. Bir de profil bilgilerinizde Arabam bölümünde bir yanlışlık var galiba. Bir göz atın isterseniz. Aslında aynalar aklıma gelmedi değil ama emin olamadım tam nasıl durur diye..photoshopda aynaları karartıp bir göreyim dedim önce.. profili hallettim bu arada gözümden kaçmış hatırlattığınız için teşekkür ederim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 201313 yıl comment_151990 Beyaz arabalara çok yakışıyor. Hocam renk yüzdesi arttığından ruhsatta bir problem olmasın? Daha önce birinden duymuştum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 201313 yıl Yazar comment_152072 Beyaz arabalara çok yakışıyor. Hocam renk yüzdesi arttığından ruhsatta bir problem olmasın? Daha önce birinden duymuştum. dediğiniz doğru,normalde yasak..Artık çevirme olursa polis arkadaşın taktirine kalacağız...Ama sonuçta herşey yasak değil mi? APP plaka ,siyah camlar vs. agrasif kullanmayıp göze çarpmassak vede çok ters bir polis arkadaşa denk gelmezsek pek sorun olacağını düşünmüyorum.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 201313 yıl comment_152087 Cok guzel olmus gule gule kullanin. Acaba spoiler da siyah olsaydi nasil olurdu diye dusunmeden edemedim.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 201313 yıl comment_152146 Az önce çekildi Focus II için merak edenlere gelsin Üst kısmı bunda daha uyumlu olmuş yan kısım münasebeti ile.. Yalnız beyaz focus'um olsa yapardım heralde. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 201313 yıl comment_152161 Soyle adama jantlari buyutsun baska biseye ihtiyaci yok Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın