Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

0 Km Araç Temizliği


Önerilen Mesajlar

Yeni aldığım siyah renkli Focus 3 aracımı serviste çalışanların temizliğine güvenmediğim için temizletmedim. Kaporta üzerinde bulunan koruma katmanını nasıl temizlemem uygun olur? Araştırdığım kadarıyla aşağıdaki sıra göre yaptığımda hem koruma katmanını temizlemiş hem de aracıma boya koruma yapmış olacağım diye düşünüyorum. Araç yıkama ve boyu koruma hakkındaki tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

 

1- Meguiar's Smooth Surface™ Clay Kit (Yüzey Temizleme Seti)

2 - Meguiar's NXT Generation™ Tech Wax™ 2.0 (Boya Koruyucu Sıvı Wax) yada Meguiar's Ultimate Liquid Wax (Su Tutmayan Sıvı Boya Koruyucu Wax)

Bahadır Soylu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Otomatik Mesaj

Bu konu, "Focus GarajıFocus IIISorular ve Sorunlar" kategorisinden "Otomobiller HakkındaDetailing Car Care (Araç Temizliği)" kategorisine taşınmıştır.

Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım.

Saygılarımızla,

Focus Club Tr Yönetimi

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bahadır Bey en az 20.000 Focus'un servis temizliği sonrası teslim edildiğini düşününce güvensizliğinize anlam vermekte zorlandım ben de..

Bir yıkama için güvenemediyseniz ileride nasıl servise götüreceksiniz bilemedim.

Konunun uzmanı değilim, ben temiz teslim aldım, ayrıca boya koruma konusundaki mesafeli yaklaşımım da ilgili konularda var.

Sadece "rahat olun" mesajı vermek amacı ile yazdım.

Cem Boneval tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 4 ay sonra...

üstadım bende sıfır aldım aracımı buz beyazı aşağı yukarı 2 hafta olmadı aldığımdan beri yıkatmadım. Dediğiniz katmanla ilgili çokta abartmaya gerek yok önceki aracımıda sıfır almıştım metalik fırtına gri idi benzinlikteki yıkamacıyada girdiğim oldu kendiürünlerimle aracımı yıkattığımda oldu 4 yıl bindim sonuçta hiç sıkıntı olmadı bence kasmayın rahat olun.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Genelde araç teslimde yıkanmış ve temiz araç teslim etmekle birlikte, yoğunluk olduğunda pek özensiz temizlenmiş araç teslim edildiğini biliyorum.. En güzeli iyi bir oto yıkamacıda başında durarak istediğin gibi temizlenmesini sağlamak...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Ne den korur bilmiyorum ama bugün yıkattım aracı fırça vurulmadı süngerle, kendi aldığım özel mikrofiber ve cam bezleriyle yıkandı pırıl pırıl oldu 90günün dolmasını bekliyorum sonrasında cila atacağım ve inşallah hayırlısıyla düzenli olarak her 6 ayda bir düzenli cila yeterli olacak sanırım.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.