Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 201313 yıl Yazar comment_147835 Gün içinde 3 arabayada bakma fırsatım oldu şansıma v40 t4 ü test edebildim v40 kalite ergonomi konfor sürüş dinamikleri olsun donanım olsun focus ve golfü ezdi diyebilirim test sırasında gözüm ortalamadaydı 6.5 7 idi bence çok iyi değerler aralarında bende tat bırakan tek araba oldu premium donanım +18jant 74bin dedi. Focus ise araba yoktu ama hesaplamalarla falan X paket+smart+tekno 70bin dedi bana fazla geldi. golf ise highline donanımlı 14. tsi 140ps ledli far falan 70 bin dedi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 201313 yıl comment_147837 Gün içinde 3 arabayada bakma fırsatım oldu şansıma v40 t4 ü test edebildim v40 kalite ergonomi konfor sürüş dinamikleri olsun donanım olsun focus ve golfü ezdi diyebilirim test sırasında gözüm ortalamadaydı 6.5 7 idi bence çok iyi değerler aralarında bende tat bırakan tek araba oldu premium donanım +18jant 74bin dedi. Focus ise araba yoktu ama hesaplamalarla falan X paket+smart+tekno 70bin dedi bana fazla geldi. golf ise highline donanımlı 14. tsi 140ps ledli far falan 70 bin dedi. Tekno'yu sil, Focus'u al temiz Volvodaki motor Ford Motor Comp. ürünü yani birebir aynı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 201313 yıl comment_147979 arkadaşlar bu hafta sonu bir gayrimenkul, alma durumu oldu finansman açısından 180 hp ecoboost aracımı istemeden de olsa satmak zorundayım, titanium x paket kazasız sorunsuz ayrıntıları ayrı başlık açıp vermeyi düşünüyorum, alternatif olabilir Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın