Ercan Altunbaş Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2013 Gün içinde 3 arabayada bakma fırsatım oldu şansıma v40 t4 ü test edebildim v40 kalite ergonomi konfor sürüş dinamikleri olsun donanım olsun focus ve golfü ezdi diyebilirim test sırasında gözüm ortalamadaydı 6.5 7 idi bence çok iyi değerler aralarında bende tat bırakan tek araba oldu premium donanım +18jant 74bin dedi. Focus ise araba yoktu ama hesaplamalarla falan X paket+smart+tekno 70bin dedi bana fazla geldi. golf ise highline donanımlı 14. tsi 140ps ledli far falan 70 bin dedi. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2013 Gün içinde 3 arabayada bakma fırsatım oldu şansıma v40 t4 ü test edebildim v40 kalite ergonomi konfor sürüş dinamikleri olsun donanım olsun focus ve golfü ezdi diyebilirim test sırasında gözüm ortalamadaydı 6.5 7 idi bence çok iyi değerler aralarında bende tat bırakan tek araba oldu premium donanım +18jant 74bin dedi. Focus ise araba yoktu ama hesaplamalarla falan X paket+smart+tekno 70bin dedi bana fazla geldi. golf ise highline donanımlı 14. tsi 140ps ledli far falan 70 bin dedi. Tekno'yu sil, Focus'u al temiz Volvodaki motor Ford Motor Comp. ürünü yani birebir aynı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kemal kaya Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2013 arkadaşlar bu hafta sonu bir gayrimenkul, alma durumu oldu finansman açısından 180 hp ecoboost aracımı istemeden de olsa satmak zorundayım, titanium x paket kazasız sorunsuz ayrıntıları ayrı başlık açıp vermeyi düşünüyorum, alternatif olabilir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap