Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 201313 yıl comment_145866 İyi günler. Keyifli gezinmeler. Sorunumu size açıklayayım. Aldığımız aracın yanında yedek anahtarı verildi. Tabi üzerinde uzaktan kumanda özelliği yoktu. Geçen elime o geçti kapıları açtım. Ardından kontağa taktım II konumuna getirdim göstergedeki ışıklar yandı fakat bir daha çevirdim araç çalışmadı. Korktum sonra kumandalı anahtarı taktım çalıştı. İnternette biraz araştırma yaptım kod falan olması gerektiğini okudum. Kitapçığında yedek anahtarı nasıl kodlayacağımızı anlatıyordu fakat anlamadım. Bu konu hakkında bilgisi olan varsa, bilgilendirmesini çok isterim. Teşekkürler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 201313 yıl Solution comment_145880 Eğer yapamadıysan servise Aşağıdaki gibi yapacaksın. Anahtar Kodu Eklemek Anahtar Kodu Silmek Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 22, 201313 yıl comment_156001 Merhaba, Ismail beyle ayni sorunu yasiyorum, Ismail bey Yakup beyin verdigi islemi yaptiniz mi? Yakup bey, bu islemin aracin orjinal anahtarina bir zarari olabilir mi? Yedek anahtarlarin hepsi bu verdiginiz sistemle tanitilabiliyor olmasi dogru mudur? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 22, 201313 yıl comment_156020 Bu işlem anahtarın içindeki çipi tanıtmak/proglamlamak için yapılıyor. Peki uzaktan kumanda nasıl tanıtılıyor. Yani ben bir tane içinde çip ve uzaktan kumanda modülü bulunan yeni anahtar alıp ucunu yaptırsam. Bunun çipini tanıtabiliyorum yukarıda anlatılan gibi. Uzaktan kumandayı da tanıtabiliyor muyum? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın