Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

İsmail Kılıç

Üye
  • Toplam İleti

    21
  • Katılım

  • Son ziyaret

İsmail Kılıç Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    Kütahya
  • Arabam:
    2004 Focus Ghia Hb.
  • Meslek:
    Öğrenci
  • Cinsiyet:
    Bay

İsmail Kılıç's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

2

Toplam Beğeni

  1. İyi günler. Aracım 2004 Focus 1 Mk. Aracıma çakar lamba takarken parklara sigortayı attırdım. Sigorta yerini bilmiyorum. Sigortayı attırınca sağ tarafın komple ön-arka park lambaları çalışmaz oldu. Sigortası nerde hangisi olduğu konusunda yardımcı olursanız çok memnun olurum. Teşekkürler.
  2. Yok bulamadım. Şemayı ve aynı zamanda fotoğrafını ekleseniz çok daha memnun oluruz.
  3. İyi günler. Aracıma park farlarını değiştirmek istedim. Fakat bi sorunla karşılaştm. Sonrasında aracın sağ tarafında ön ve arka parklar çalışmamaya başladı. Sigortaların attığını düşündüm. Fakat sigorta kutusunu açtığımda yerini bulamadım. Çoğu da yerinde yoktu. Elinizde sigortayı gösteren ve yerlerini belirten fotoğraf varsa yardımcı olmanızı istiyorum. Lütfen. Teşekkürler...
  4. İyi günler. Keyifli gezinmeler. Sorunumu size açıklayayım. Aldığımız aracın yanında yedek anahtarı verildi. Tabi üzerinde uzaktan kumanda özelliği yoktu. Geçen elime o geçti kapıları açtım. Ardından kontağa taktım II konumuna getirdim göstergedeki ışıklar yandı fakat bir daha çevirdim araç çalışmadı. Korktum sonra kumandalı anahtarı taktım çalıştı. İnternette biraz araştırma yaptım kod falan olması gerektiğini okudum. Kitapçığında yedek anahtarı nasıl kodlayacağımızı anlatıyordu fakat anlamadım. Bu konu hakkında bilgisi olan varsa, bilgilendirmesini çok isterim. Teşekkürler.
  5. Tavanda 2 lamba var önde ve arkada olmak üzere.. Arkadaki tek sofit ampul.. Önde ise 3 adet ampul bulunuyor. Ortadaki sofit ampul ama yanlara bakan lamba ise ampulu dipsiz ampuldür..
  6. Aynısından bende yapmıştım.. Aracın pedallarındaki dipsiz ampul, onları değiştirmek kolay oldu.. Fakat iç tavan aydınlatmalarında öndeki 3'lü lambada : ortada Sofit Ampul, yanlarına ise yine dipsiz ampul kullanılıyor.. Fakat arkada sadece sofit ampul bulunuyor.. İç aydınlatmayı sökmek biraz zor güç kullanmak gerekiyor Ben bunların yanına aynı zamanda plaka lambasını da beyaz yaptım yine bunun için de sofit ampul kullandım..
  7. Keyifli Forumlar.. 2004 Focus Ghia aracımın içerisinde kurcalama yaparken sigorta kutusu dikkatimi çekti, ardından kutuyu açtığımda fotoğraflarda göründüğü gibi sigortaların yanında bir soket,giriş gibi birşey gördüm.. Focus Kullanıcı Kitabı'ndan baktığım halde bunun ne olduğunu çözemedim.. Ne olduğu konusunda bir bilginiz varsa paylaşırsanız bilgilendirmiş olursunuz.. Teşekkürler...
  8. Keyifli Forumlar.. Sorum aracımdaki kapı hoparlörlerinden memnun değilim ve değiştirmek kanaatindeyim fakat hoparlör büyüklüğünü bilmiyorum.. Ayrıca şuan üzerindeki hoparlör kaç watt'dır? Hoparlör büyüklüğü,cinsi nedir ve önerebileceğiniz hoparlör var mı ? Teşekkürler...
  9. Evt hepsini tam olarak ayarladım, volume 15-20 arası bass çok güzel ama 20+'den sonra bass azalıyor tiz devreye giriyor..
  10. Keyifli Forumlar.. 2004 Focus Ghia aracımda cd çalar'ın sesini yükselttikçe bass'ın seviyesi azalıyor ve hiç vurmuyor.. Sizce bunun nedeni nedir? Kolonları değiştirmek istesem ne önerirsiniz ? Teşekkürler..
  11. Peki çok teşekkür ederm bilgilendirmenizden dolayı, keyifli forumlar..
  12. Doğru.. Peki klips gibi birşey varmı yoksa zorlayıp kıracakmyım ?
  13. Peki plakalığın altındaki kısmı nasıl çıkarıyoruz ?
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.