Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Basit App Için Plakalık Iptali

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Keyifli Forumlar..

İnternette bir sitede okumuştum APP gibi plakalıktan plakayı söküyorlar ardından plakanın kenarındaki siyahlığı aseton yada selülozik tinerle silip, asetonlu kalemle yazıları kalınlaştırıyorlar.Ardından ise plakalık olmadan direk plakayı takıyorlar..

Yalnız plakalığı nasıl sökeceğimi ve nasıl geri plakayı takacağımı (yada nasıl yapıştıracağımı) bilmiyorum. Bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim..

Yanıtlama zamanı:

Aşağı yukarı oynatıyorsun yerinden çıkıyor ismail..

Plakalığın da vidasını sökeceksin..Plaka işlemleri bittikten sonra Çift taraflı bant ve/veya slikon ile yapıştırıyorsun.

Google'u ve bu siteyi biraz daha araştır..Bulacaksın.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Peki plakalığın altındaki kısmı nasıl çıkarıyoruz ?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
:D Doğru.. Peki klips gibi birşey varmı yoksa zorlayıp kıracakmyım ?
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Peki çok teşekkür ederm bilgilendirmenizden dolayı, keyifli forumlar..

Yanıtlama zamanı:

Plastikse kır at gitsin ve ya alt kısmında reklam yazan yer varya mesela oraya parmaklarını geçir kendine çek tırnakları atar zaten ki büyük ihtimal kırılır :D Asetonla ve ya tinerlede çıkacağını zannetmiyorum ben plaka boyandıktan 2-3 saat sonra denedim çıkarmayı çok uğraştım. Sizin boya kurumuştur artık plakayla birleşmiştir :D oraları çıkaramazsan sakın beyaz boyaya felan boyama çok kötü duruyor hiç olmadı APP plaka yaptır 30 Lira gibi bişey hemde daha şık olur :yeah:

Yanıtlama zamanı:

Plastikse kır at gitsin ve ya alt kısmında reklam yazan yer varya mesela oraya parmaklarını geçir kendine çek tırnakları atar zaten ki büyük ihtimal kırılır :D Asetonla ve ya tinerlede çıkacağını zannetmiyorum ben plaka boyandıktan 2-3 saat sonra denedim çıkarmayı çok uğraştım. Sizin boya kurumuştur artık plakayla birleşmiştir :D oraları çıkaramazsan sakın beyaz boyaya felan boyama çok kötü duruyor hiç olmadı APP plaka yaptır 30 Lira gibi bişey hemde daha şık olur :yeah:

selülozik tiner çıkartır.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.