Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Ses Yükseldikçe Bass Azalması

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Keyifli Forumlar..

2004 Focus Ghia aracımda cd çalar'ın sesini yükselttikçe bass'ın seviyesi azalıyor ve hiç vurmuyor..

Sizce bunun nedeni nedir?

Kolonları değiştirmek istesem ne önerirsiniz ?

Teşekkürler..

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Evt hepsini tam olarak ayarladım, volume 15-20 arası bass çok güzel ama 20+'den sonra bass azalıyor tiz devreye giriyor..

Yanıtlama zamanı:

Evet 20den 30 kadar bas azalir cunku bass 20de tam kapasite calisir sen daha fazla ses istiyorum deyip sesi 30a yaklastirirsan sesi tweetera yukler

Yanıtlama zamanı:

Gerçi Ben Focusumda Tweeter bulamamamla beraber benim 5000 RDS kaset çalarda da aynı şekilde o oluyor :) Bende çakallık yapıp Müziğin tizli saniyelerinde sesi 22 23 'e getiriyorum . Bass Vurunca Daha çok bass sesi ile tiz sesi geliyor :) Deneyin derim.

Yanıtlama zamanı:

İlave olarak bass seviyesini +6'da bırak :)

Gerçi Tweeter +7 ne şey oluyor sadece sesin tokluğuna veriyor . Harbi çok merak ettim Tweeter yok değil mi F1'lerde ?

Yanıtlama zamanı:

Bütün focus ların orjinal sistemlerinde dediğiniz gibi sesi sonlara yaklaştırdıkça bass kaybolur.Hatta bir arkadaşımda 2008 model yeni kasa mondeo vardı onunda sesini açtığımda aynı şey olmuştu.Bunun sebebini hoperlörlere bağlıyordum ta ki önceki aracım focus 2 de teyp i değiştirene kadar.Anfi destekli pioneer teyp takmıştım daha sonra aracımı satarken tekrar orjinal hoperlörlerini takıp anfiyi iptal edip sadece teyp i bırakmıştım araçta fakat sesi sona kadar açsamda baslar kaybolmamıştı.

Tam sebebini bilmemekle birlikte bunun bilinçli yapıldığına eminim.

Hatta yeni focus 3 lerde bunu çok daha fazla hissediyorsunuz.Sesi 25 lere getirin ve bas sesinin nasıl kaybolduğunu anlayın.

Benim aracımda bilen biliyor şu an anfi destekli ses sistemi mevcut ve böyle bir bas azalması duymadım ama sesi sonuna kadarda hiç açmadım :)

ferhat tezcan tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Bütün focus ların orjinal sistemlerinde dediğiniz gibi sesi sonlara yaklaştırdıkça bass kaybolur.Hatta bir arkadaşımda 2008 model yeni kasa mondeo vardı onunda sesini açtığımda aynı şey olmuştu.Bunun sebebini hoperlörlere bağlıyordum ta ki önceki aracım focus 2 de teyp i değiştirene kadar.Anfi destekli pioneer teyp takmıştım daha sonra aracımı satarken tekrar orjinal hoperlörlerini takıp anfiyi iptal edip sadece teyp i bırakmıştım araçta fakat sesi sona kadar açsamda baslar kaybolmamıştı.

Tam sebebini bilmemekle birlikte bunun bilinçli yapıldığına eminim.

Hatta yeni focus 3 lerde bunu çok daha fazla hissediyorsunuz.Sesi 25 lere getirin ve bas sesinin nasıl kaybolduğunu anlayın.

Benim aracımda bilen biliyor şu an anfi destekli ses sistemi mevcut ve böyle bir bas azalması duymadım ama sesi sonuna kadarda hiç açmadım :)

Bence Ana ünitelerle ilgili ; Sistemi korumak amaçlı olabilir :)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.