Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 201313 yıl comment_150376 çok güzel durmuş parça numarasını verebilirseniz sevinirim Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 201412 yıl comment_233765 Abi çok uzun zamandır arabama almak istediğim şey paçalık.Hatta keşke zorunlu olsa dediğim bir parça açıkcası her arabada.Ben şu ürünü almayı düşünüyorum fiyat olarak gayet iyi.Acaba Beyaz boya yaptırıp boyasak mı ne dersiniz. http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-Focus-3-4dr-Soft-plastic-Mud-Flaps-Splash-Guard/1743583739.html Abi çok uzun zamandır arabama almak istediğim şey paçalık.Hatta keşke zorunlu olsa dediğim bir parça açıkcası her arabada.Ben şu ürünü almayı düşünüyorum fiyat olarak gayet iyi.Acaba Beyaz boya yaptırıp boyasak mı ne dersiniz. http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-Focus-3-4dr-Soft-plastic-Mud-Flaps-Splash-Guard/1743583739.html Bir de bunu buldum daha kibar duruyor gibi. http://www.aliexpress.com/item/High-Quality-Ford-Focus-sedan-hatchback-Mud-Flaps-Guard-Mudguard-Fenders-Splash-Flaps-4pcs-lot/1590943880.html Nisan 2, 201412 yıl Doğan Kurban tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 201412 yıl comment_234754 Ben çinden sipariş verdim. Mavi focus yazılı olanı. Yazısı çok sırıtırsa siler siyah kullanırım. Keşke her arabada zorunlu olsa Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 201511 yıl comment_287348 Merhaba iyi günler bende aracıma paçalık arıyorum ama bir türlü istediğim fiyatta bulamadım Antalya Otokoç a sordum önlere 135 Tl fiyat çıkardılar uygun fiyata orjinal bulabilir miyim yarıdımcı olursanız sevinirim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 201511 yıl comment_287353 Ben çinden sipariş verdim. Mavi focus yazılı olanı. Yazısı çok sırıtırsa siler siyah kullanırım. Keşke her arabada zorunlu olsa Sebep? Niye zorunlu olsunki? Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 201511 yıl Yazar comment_287356 Merhaba iyi günler bende aracıma paçalık arıyorum ama bir türlü istediğim fiyatta bulamadım Antalya Otokoç a sordum önlere 135 Tl fiyat çıkardılar uygun fiyata orjinal bulabilir miyim yarıdımcı olursanız sevinirim. montaj dahil fiyattır.. parça indirimi kampanya olduğu bir zaman alın.. 75 e almıştım 2 sene önce.. alman malı.. kendiniz montaj edin, ben servise ettirmeme rağmen dübellerden biri çıktı, çünkü takarken usta bunda ne var edalarında montaj kılavuzunu yırttı attı, monte etti, 3 çeşit ebat var, büyük deliğe küçüğünü takmış, pırtıp çıktı kaldırıma sürtünce, az yüksekten inerken. sonra sanayiden büyük dübel aldım yeniden taktım, hala sorun yok.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 201511 yıl comment_287373 Montajını çamurluğu delerek mi yapilıyor yoksa davlunbaza mı ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 201511 yıl comment_287375 Sebep? Niye zorunlu olsunki? Yağmurda arkadaki araca su çamur sıçratmak bana göre değil. Onun çamurunu çekmek zorunda değilem bea. Hemde arabamın yanları kirlenmiyor Montajını çamurluğu delerek mi yapilıyor yoksa davlunbaza mı ? Her birinde 2-3 adet geçmeli plastik yada vida var. Olan deliklere takılıyor. Extra bir delik açılmıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 201511 yıl comment_287377 Aracınız da nasıl durduğunu merak ediyorum yandan varsa fotoğraf bizimle paylaşabilir misiniz ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 201511 yıl comment_287380 Aracınız da nasıl durduğunu merak ediyorum yandan varsa fotoğraf bizimle paylaşabilir misiniz ? Fotolarını bulursam atıyım.Yeni format attımda laptopa. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 201511 yıl comment_287387 Fotolarını bulursam atıyım.Yeni format attımda laptopa. Format demişken[emoji1] Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 201511 yıl comment_287388 Format demişken[emoji1] Atarıs abi ben hazırımYarın bırak bir ara atıyım. Öğlen kahve içermen teslim ediyim Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 201511 yıl comment_287422 Atarıs abi ben hazırım Yarın bırak bir ara atıyım. Öğlen kahve içermen teslim ediyim Doğanım şimdi orda sıkıntı olmasın, bir ara hallederiz... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın