Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3'e Paçalık

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

çok güzel durmuş parça numarasını verebilirseniz sevinirim

• 1 yıl sonra...
  • Yanıt 44
  • Görüntüleme 13,2k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Paçacıdan

• Mehmet Demir
    Mehmet Demir

@Yakup Çağatay resimleri ilk mesaja ekleyebilirsin. Karanlıksa yeniden çekeyim. Bugün gölgede cila günüydü.

• Ümit Vaysaloğlu
    Ümit Vaysaloğlu

Fiyat konusunda da çok da pahalı gelmedi bana, sonuçta oldukça faydalı bir ürün ama benim asıl kafama takılan yeri çamurluğa sürten kısmın boyayı çizmesinden korkuyorum ben. Belki böyle bir şey söz ko

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Abi çok uzun zamandır arabama almak istediğim şey paçalık.Hatta keşke zorunlu olsa dediğim bir parça açıkcası her arabada.Ben şu ürünü almayı düşünüyorum fiyat olarak gayet iyi.Acaba Beyaz boya yaptırıp boyasak mı ne dersiniz.

http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-Focus-3-4dr-Soft-plastic-Mud-Flaps-Splash-Guard/1743583739.html

Abi çok uzun zamandır arabama almak istediğim şey paçalık.Hatta keşke zorunlu olsa dediğim bir parça açıkcası her arabada.Ben şu ürünü almayı düşünüyorum fiyat olarak gayet iyi.Acaba Beyaz boya yaptırıp boyasak mı ne dersiniz.

http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-Focus-3-4dr-Soft-plastic-Mud-Flaps-Splash-Guard/1743583739.html

Bir de bunu buldum daha kibar duruyor gibi.

http://www.aliexpress.com/item/High-Quality-Ford-Focus-sedan-hatchback-Mud-Flaps-Guard-Mudguard-Fenders-Splash-Flaps-4pcs-lot/1590943880.html

Doğan Kurban tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Ben çinden sipariş verdim. Mavi focus yazılı olanı. Yazısı çok sırıtırsa siler siyah kullanırım. Keşke her arabada zorunlu olsa

• 10 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Merhaba iyi günler bende aracıma paçalık arıyorum ama bir türlü istediğim fiyatta bulamadım Antalya Otokoç a sordum önlere 135 Tl fiyat çıkardılar uygun fiyata orjinal bulabilir miyim yarıdımcı olursanız sevinirim.

Yanıtlama zamanı:

Ben çinden sipariş verdim. Mavi focus yazılı olanı. Yazısı çok sırıtırsa siler siyah kullanırım. Keşke her arabada zorunlu olsa

Sebep? Niye zorunlu olsunki?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Merhaba iyi günler bende aracıma paçalık arıyorum ama bir türlü istediğim fiyatta bulamadım Antalya Otokoç a sordum önlere 135 Tl fiyat çıkardılar uygun fiyata orjinal bulabilir miyim yarıdımcı olursanız sevinirim.

montaj dahil fiyattır.. parça indirimi kampanya olduğu bir zaman alın.. 75 e almıştım 2 sene önce.. alman malı..

kendiniz montaj edin, ben servise ettirmeme rağmen dübellerden biri çıktı, çünkü takarken usta bunda ne var edalarında montaj kılavuzunu yırttı attı, monte etti, 3 çeşit ebat var, büyük deliğe küçüğünü takmış, pırtıp çıktı kaldırıma sürtünce, az yüksekten inerken. sonra sanayiden büyük dübel aldım yeniden taktım, hala sorun yok..

Yanıtlama zamanı:

Montajını çamurluğu delerek mi yapilıyor yoksa davlunbaza mı ?

Yanıtlama zamanı:

Sebep? Niye zorunlu olsunki?

Yağmurda arkadaki araca su çamur sıçratmak bana göre değil. Onun çamurunu çekmek zorunda değilem bea. Hemde arabamın yanları kirlenmiyor

Montajını çamurluğu delerek mi yapilıyor yoksa davlunbaza mı ?

Her birinde 2-3 adet geçmeli plastik yada vida var. Olan deliklere takılıyor. Extra bir delik açılmıyor.
Yanıtlama zamanı:

Aracınız da nasıl durduğunu merak ediyorum yandan varsa fotoğraf bizimle paylaşabilir misiniz ?

Yanıtlama zamanı:

Aracınız da nasıl durduğunu merak ediyorum yandan varsa fotoğraf bizimle paylaşabilir misiniz ?

Fotolarını bulursam atıyım.Yeni format attımda laptopa.

Yanıtlama zamanı:

Peki teşekkürler

Yanıtlama zamanı:

Fotolarını bulursam atıyım.Yeni format attımda laptopa.

Format demişken[emoji1]

Yanıtlama zamanı:

Format demişken[emoji1]

Atarıs abi ben hazırım

Yarın bırak bir ara atıyım. Öğlen kahve içermen teslim ediyim

Yanıtlama zamanı:

Atarıs abi ben hazırım

Yarın bırak bir ara atıyım. Öğlen kahve içermen teslim ediyim

Doğanım şimdi orda sıkıntı olmasın, bir ara hallederiz...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.