Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 201411 yıl comment_267307 Eğer uyarsa geri görüş kamerası takmak istiyorum. Modul ve kamera alırsanız, gerisi tesisat ve yazılım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 201411 yıl comment_267314 Modul ve kamera alırsanız, gerisi tesisat ve yazılım. Modul türkiyede bulabilirmiyim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 201411 yıl comment_267316 Modul türkiyede bulabilirmiyim. Ankara Güven Fordda var. Kameranında orjinal olması gerekiyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 201411 yıl comment_267512 Ankara Güven Fordda var. Kameranında orjinal olması gerekiyor. Aradım yokmuş. Aldığım my sync touch 2012 model araçtan çıkma buna en son my sync touch güncellemesi yüklemem gerekirmi.Bu güncelleme europe sitesinde yok amaerikadaki sitede var ama bizim araçları kabul etmiyor bu konuda bir bilginiz varmı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 201411 yıl comment_267518 Aradım yokmuş. Aldığım my sync touch 2012 model araçtan çıkma buna en son my sync touch güncellemesi yüklemem gerekirmi.Bu güncelleme europe sitesinde yok amaerikadaki sitede var ama bizim araçları kabul etmiyor bu konuda bir bilginiz varmı. Mustafayla Konuşun sonu Ab olandan versin, onlar MFT içinmiş bizde çalışmadı o yüzden yok demiştir. MFT ile çalışması lazım. Avrupa'da olmayan birşeyin Avrupa güncellemesi olmaz. Parça takıldıktan sonra sistem izin verirmi bilmem ama şart değil. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 201411 yıl comment_267523 Mustafayla Konuşun sonu Ab olandan versin, onlar MFT içinmiş bizde çalışmadı o yüzden yok demiştir. MFT ile çalışması lazım. Avrupa'da olmayan birşeyin Avrupa güncellemesi olmaz. Parça takıldıktan sonra sistem izin verirmi bilmem ama şart değil. Bizde yok deyince Modül ve Kamerayı ebaydan aldım ama ara kaplo almam gerekmi Ekim 13, 201411 yıl Ahmet Kodaz tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 201411 yıl comment_267524 Bizde yok deyince Modül ve Kamerayı ebaydan aldım ama ara kaplo almam gerekmiTesisatın ne kadarı var bakmak lazım. Modüle ve ekrana giden kablolar olabilir ancak bagajdan kameraya gidenler yoktur. Kablo çekilir ama soket uymaz ya sokete lehim yaptırırsınız yada kabloyuda alırsınız. Modülün parça numarası BM5T-19H423-AEmi Bide kameranın braketi lazım Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 201411 yıl comment_267529 Tesisatın ne kadarı var bakmak lazım. Modüle ve ekrana giden kablolar olabilir ancak bagajdan kameraya gidenler yoktur. Kablo çekilir ama soket uymaz ya sokete lehim yaptırırsınız yada kabloyuda alırsınız. Modülün parça numarası BM5T-19H423-AEmi Bide kameranın braketi lazım Evet BM5T19H423 AE Kamera için braketi lazım dediniz bu parçanın kodu varmı.Onuda alayım almışken tam olsun. Ozan bey dediğiniz ürün bumu Ekim 13, 201411 yıl Ahmet Kodaz tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 201411 yıl comment_267532 Evet BM5T19H423 AE Kamera için braketi lazım dediniz bu parçanın kodu varmı.Onuda alayım almışken tam olsun. O modulün ne olduğu meçhul. Fordda öyle bir parça yok içi küçük ekran için olanla aynı görünüyor ama çalışmadı belki bendeki bozuktu bilmiyorum. Size lazım olan AB, AD yada AF Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 201411 yıl comment_267743 Keşke sipariş vermeden önce aldığınız sistemin backup rear camera desteği olup olmadığını kontrol etseydiniz. bu sistem 2 çeşit Navigasyon ve kameralı ve navigasyonsuz ve kamerasız Ekim 14, 201411 yıl Alparslan Kaplan tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 201411 yıl comment_267767 Evet BM5T19H423 AE Kamera için braketi lazım dediniz bu parçanın kodu varmı.Onuda alayım almışken tam olsun. Ozan bey dediğiniz ürün bumu Evet braket doğru. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 201411 yıl comment_267769 Keşke sipariş vermeden önce aldığınız sistemin backup rear camera desteği olup olmadığını kontrol etseydiniz. bu sistem 2 çeşit Navigasyon ve kameralı ve navigasyonsuz ve kamerasız Aldığım parça bu. Aldığım parça bu gerigörüş kamera özelliği varmıdır. Ford / Sony DM5T-14F239-AF Model: 8" Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 201411 yıl comment_268856 Ozan bey ford avrupadaki sync ler için 3.7.11 güncellemesi yayınlamış siz bu konularda tercübelisiniz bu güncellemeyi nası bulurum? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 201411 yıl comment_268857 Ozan bey ford avrupadaki sync ler için 3.7.11 güncellemesi yayınlamış siz bu konularda tercübelisiniz bu güncellemeyi nası bulurum? Avrupa'daki SYNC derken? öncelikle SYNC sistemin adı ekranla yada ana ünite ile alakası yok. Türkiye'de de var mesela, sizin aracınızda da var. Bu konuda konuşulan ise My Ford Touch bu sistem Avrupa'da makyajlı kasa ile başladı, eğer yazılım onun içinse sizdekine uyumuna bakmak gerekir. Nereden bulunur bilmiyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 201411 yıl comment_268861 Sync yazılımı bu linkten güncellenebilir görünüyor ama sadece Amerikalılar için sanırım. Bizim VIN kodlarını girince geçersiz diyor. http://support.ford.com/ http://support.ford.com/topics/sync-technology Burada yazdığına göre de yakında download edilebilir olacakmış: http://www.ford.co.uk/experience-ford/Technology/FordSYNC Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın