Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Ön Cam Rezistans Arızası

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

@Yakup Çağatay,

Şimdi senin yazdıkların neredeyse tam isabet olduğu için acaba mı dedim....Durduk yerde meraklandık...

kendi kasko şirketimi aradım söyledikleri araç üzerindeki ne ise aynısını takıyoruz. altını çizerek rezisdaslı diye sorduğumda da evet cevabını aldım

Hamit senin kasko hangi firma..(göremedim)

• Yanıt 42
  • Görüntüleme 13,7k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Mertol Kip
    Mertol Kip

Bozulan cami karsilamaz. Ama kirilan cami karsilamak zorunda.

• Ümit Vaysaloğlu
    Ümit Vaysaloğlu

Anadolu sigortada ilk yıl tüm parçalar orjinali ile değiştiriliyormuş, ancak diğer yıllar muadil parçalar ile değiştiriliyormuş,  Kaskoyu yaptırdığım ve aynı zamanda aracı aldığım bayi bu yılki kasko

• hamit bilgi
    hamit bilgi

kendi kasko şirketimi aradım söyledikleri araç üzerindeki ne ise aynısını takıyoruz. altını çizerek rezisdaslı  diye sorduğumda da  evet cevabını aldım. 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
@Yakup Çağatay,

Şimdi senin yazdıkların neredeyse tam isabet olduğu için acaba mı dedim....Durduk yerde meraklandık...

Hamit senin kasko hangi firma..(göremedim)

ergo

Yanıtlama zamanı:

Benim Ön Cam Rezistansıda Eskisi Gibi Verimli Çalışmıyor Ya Da Dereceler Düştüğünden Dolayı Bana Öyle Geliyor,Sizin Aracınız  Da Sabahları Ya Da Aksamları Buzda Ya Da Normal Buğu Da Ne Kadar Süre Çözülmesi İçin Bekliyorsunuz?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
Benim Ön Cam Rezistansıda Eskisi Gibi Verimli Çalışmıyor Ya Da Dereceler Düştüğünden Dolayı Bana Öyle Geliyor,Sizin Aracınız  Da Sabahları Ya Da Aksamları Buzda Ya Da Normal Buğu Da Ne Kadar Süre Çözülmesi İçin Bekliyorsunuz?

buzlanma olmuyor. sadece buğu oluyor. klima kapalıyken sadece rezisdas devredeyken resimdekinin 2-3 katı kalıyor süre olarak 15 dk altına kesinlikle düşmez. ama klima yardmıyla buğuyu giderdikten sonra rezisdansı çalıştırdığımda resimdeki hal alıyor ve hiç gitmiyor.

Yanıtlama zamanı:
Dikkatli ve ısrarcı olacaksınız..Yoksa çakıyorlar muadilini bazı açıkgöz ve terbiyesiz servisler....Orjinal parça takın diye özellikle söylemeniz ve kontrol etmeniz lazım....

Ankarada tanıdıklarımız yok ki, hep kandırıyorlar o yüzden... :)

Yanıtlama zamanı:

arkadaşlar benim ön cam rezistanslı idi kırıldı f kasko yaptırmıştım oriinali ile değişim yapıldı yine rezistanslı. ama kaskodan kaskoya göre değişiyor demişlerdi serviste bana

Yanıtlama zamanı:

Nasıl oluyor derken?

2011 style plus paketli dizel focuslada ön cam ısıtma yok biliyordum. demekki sizinkiler 2012 model

Yanıtlama zamanı:

Model yılından bağımsız, aktif şehiriçi güvenlik varsa mevcut..

hadi ya :) ön cam ısıtma yok sanıp dizel almamıştım. neyse bunda da vardır bir hayır.

Yanıtlama zamanı:
2011 style plus paketli dizel focuslada ön cam ısıtma yok biliyordum. demekki sizinkiler 2012 model

Ben alırken de ön cam ısıtma var ama aktif şehiriçi güvenlik sistemi olmayabilir demişlerdi. vazgeçmiştim aracı almaktan. sonra aradılar varmış dediler. öyle almıştım... dediğiniz gibi hayırlısı böyleymiş...

Yanıtlama zamanı:

2011 ve 2012 2.çeyrekten önce gelen modellerde  style plus paketlerde ve titanyumlarda standart ısıtmalı öncam ..2012 2 .çeyrekten sonra gelenlerde ise sadece tekno pakette sunuluyor ısıtmalı ön cam .Buda fordun saçmalıklarından bir örnek .Aracıma sadece ısıtmalı ön cam istiyorum diyelim  gidip tekno paketi mi alacağım bunun için !!! Mantıksızlık işte!!

Yanıtlama zamanı:
2011 ve 2012 2.çeyrekten önce gelen modellerde  style plus paketlerde ve titanyumlarda standart ısıtmalı öncam ..2012 2 .çeyrekten sonra gelenlerde ise sadece tekno pakette sunuluyor ısıtmalı ön cam .Buda fordun saçmalıklarından bir örnek .Aracıma sadece ısıtmalı ön cam istiyorum diyelim  gidip tekno paketi mi alacağım bunun için !!! Mantıksızlık işte!!

Isıtmalı cam bonus gelen birşey çünkü. Tek sunulmuyor.. 

Ayrıca saçma değil adam reklamını yaptı sonra güvenlik paketine kaldırdı gayet mantıklı :) 

Yanıtlama zamanı:

Isıtmalı cam bonus gelen birşey çünkü. Tek sunulmuyor.. 

Ayrıca saçma değil adam reklamını yaptı sonra güvenlik paketine kaldırdı gayet mantıklı :) 

Fordun her işi zaten kendisi için mantiklı müşteri için mantıksız.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.