Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Yeni Focus ST

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

insan rahata huzura ne kadar çabuk alışıyor, geçen gün daha önce kullanıp ne kadar çabuk hızlanıyor deyip performansına hayran kaldığım aracı yine kullandım, bu sefer araç yeriden oynamıyor gibi geldi kağnı gibi, bu ecoboost fena bozdu bizi, başka araca nasıl geçecez şimdi, ya da st ye mi terfi edecez :)

• Yanıt 282
  • Görüntüleme 61,3k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

abiler ben en çok koltuklarına bitiyorum , viraj yapayım derken , otobüs gibi kapı üstü kol tutmacına tutunuyorum ... ah o koltuklar recaro :wub: , o esp devre dışı bırakmalar... Biraz ürkek aslında , dahada yamulabilir ... heralde yeni almış daha alışamadı...

Yanıtlama zamanı:

Basiretsiz bir sürücü ama yine de aletin ses potansiyeli hakkında fikir veriyor...

ben olsam böyle motor sesi varken teybi açmazdım :-))

Yanıtlama zamanı:

Bu da yeni bir video

İlahi, bunun için ST'ye gerek yok ki, ben bizim dağlık alanlarda çoğunlukla böyle geziyorum, yani genelde bu istemeden oluyor, dalınca viraja hızlı girmiş oluyorsun mesela, halbuki hız sınırını asla aşmıyorum

Niye trafiğe kapalı alan demişler ki... :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

bizde çekelim bir video yahu , focuscluptr olarak ... , :) milletin çektiği videoları izle izle nereye kadar :) araba var , ben istenilen tekniklerde çekerim , şöyle top gear gibi dooly zoom filan :) ... sadece GoPro HD lazım onuda arabanın üzerine bağlamak için :)

Yanıtlama zamanı:

bizde çekelim bir video yahu , focuscluptr olarak ... , :) milletin çektiği videoları izle izle nereye kadar :) araba var , ben istenilen tekniklerde çekerim , şöyle top gear gibi dooly zoom filan :) ... sadece GoPro HD lazım onuda arabanın üzerine bağlamak için :)

Birtek ileri sürüş teknikleri eğitimi almış sürücümü lazım yani :D
Yanıtlama zamanı:

Destekliyorum.. :)

Ben varım.

Bakıyoruzda adı lazım değil çoğu forum videoları istanbulda çekilmiş,birde ANGARA da çekilsin :)

Yanıtlama zamanı:

Birtek ileri sürüş teknikleri eğitimi almış sürücümü lazım yani :D

Valla burada kamerayı gören , içine schumi kaçmış gibi gazlar ... yaparken sakata gelmeyelimde :) heheh
Yanıtlama zamanı:

STnin tüm renkleri aynı karede..

Emin olmamakla birlikte ilk etapta siyah, mavi, kırmızı, sarı, beyaz , gri şeklinde beğeni sırası oluşturdum.

303603_408523319183800_1836719683_n.jpg

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.