Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Titanium (Beklentiler-Gerçekler)

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar merhaba, can alıcı sorularıma başlıyorum umarım sıkmam..

Araç titanium, alırken "yaa kardeşim ford un full aracı" iç sesi ile ve dediğim gibi çokta araştırmadan aldım, (tabii bu benim kusurum)

fakat bu anahtarsız giriş, esp, usb girişi, bluetooth vs. gibi konular baya canımı sıktı, bunlar bizim araçta yok heralde...

aracın tam özelliklerini öğrenebileceğim link varsa çok makbule geçer..

sabah şans eseri kaputu açtım karşımda sevimli bir kedi, araçta karter muhafazası yok mu? gerçi olsada girebilir ama bu aracın altıda bomboş gibi..

ne dersiniz?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

iyi o zaman napalım, binip keyfimize bakalım  :sofeer:

bi soru daha araçta kaç hava yastığı var?

(özelliklerini görebileceğim bi link olaydı daha fazla rezil olmayaydık ^_^ )

Yanıtlama zamanı:

can bey merhaba öncelikle hayırlı olsun iyi günlerde kullanın yanlız  bende de f 2,5 titanium var benim araçta karter koruma var acaba dizel olması mı farkettiriyor.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Teşekkürler arkadaşlar,

orta direklerde "airbag" yazısı var, arka taraflarda airbag yeri var fakat üstünde bir şey yazmıyor demek ki oralar boş o zaman 6 adet hava yastığı oluyor heralde..

Can Uzun tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
Teşekkürler arkadaşlar,

orta direklerde "airbag" yazısı var, arka taraflarda airbag yeri var fakat üstünde bir şey yazmıyor demek ki oralar boş o zaman 6 adet hava yastığı oluyor heralde..

Yan hava yastıkları perde şeklinde; tavandan aşağı doğru ve ön+arka.

Diğer markalar arka pencereleri ayrıca sayıp 8 diyor.

Yanıtlama zamanı:

Ön koltukların arka taraflarında da airbag etiketi var yani 8 mi oluyor ?

Yanıtlama zamanı:

Toplam 6ymış.

Yanıtlama zamanı:

Benim F 2,5 dada motora sürekli kedi girer ve çiş yapardı,sinir olurdum...Sonra alta plastik karter muhafaza taktırttım dizellerdekinden ama yan sanayi,40 TL. idi sanırsam...Kedilerde motora girmez oldu ondan sonra :)) Kedilere dikkat edin,motora sıkışır ve parçalanırlarsa inanamayacağınız derecede ciddi masraf çıkartırlar,parçalanmaktan doğan kan,bağırsak,kıl,fa gibi parçaların motorunuzda nasıl bir görüntü ve pislik oluşturduğuna inanamazssınız...Hatta bazı kedilerin motordaki plastik aksamı koparttığını ve bunun garantiden değiştirilmediğini biliyorum...

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
Benim F 2,5 dada motora sürekli kedi girer ve çiş yapardı,sinir olurdum...Sonra alta plastik karter muhafaza taktırttım dizellerdekinden ama yan sanayi,40 TL. idi sanırsam...Kedilerde motora girmez oldu ondan sonra :)) Kedilere dikkat edin,motora sıkışır ve parçalanırlarsa inanamayacağınız derecede ciddi masraf çıkartırlar,parçalanmaktan doğan kan,bağırsak,kıl,fa gibi parçaların motorunuzda nasıl bir görüntü ve pislik oluşturduğuna inanamazssınız...Hatta bazı kedilerin motordaki plastik aksamı koparttığını ve bunun garantiden değiştirilmediğini biliyorum...

Bora bey teşekkürler,

Bu iç açıcı uyarılarınızdan sonra eskişehir umut u aradım ve muhafazayı sordum 55 tl dedi, gidip taktırayım da kedi araya kaçmasın  :)

Yanıtlama zamanı:
Bora bey teşekkürler,

Bu iç açıcı uyarılarınızdan sonra eskişehir umut u aradım ve muhafazayı sordum 55 tl dedi, gidip taktırayım da kedi araya kaçmasın  :)

Hiç gerek yok.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.