Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 201213 yıl comment_140417 Merhaba Arkadaşlar, Öncelikle mutlu pazarlar, aracımın otomatik camları ile ilgili bir sorunla karşılaştım.Ön ve arka camları açarken açma tusuna ilk kademesi çalıştı fakat ikinci kademe camları tek dokuşla açam kademe çalışmadı sadce ön sağ cam çalıştı diğer 3 cam çalışmadı.Anahtar üzerinden de denediğimde sağ cam kapıları kilitleyip açmada açıldı ve kapandı fakat diğer 3 cam aktif olmadı.Yaşanan sorun neden kaynaklı olabilir ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 201213 yıl Solution comment_140420 Camları yeniden programlayın: 1. Cam düğmesini kaldırarak kapanana kadar ve kapandktan sonra bir iki saniye tutun. 2. Düğmeyi bırakın, bir daha kaldırın ve iki saniye sabit tutun. 3. Düğmeye basarak camı tam açılana kadar ve açıldıktan sonra iki saniye kadar basılı tutun. 4. Düğmeyi kaldırarak cam tam kapanana kadar sabit tutun. 5. Camı tek dokunuşla açma ve kapamayı deneyin. Olmadı ise baştan ve her cam düğmesi için ayrı ayrı yapın. Yazması yapmasından zor Aralık 23, 201213 yıl Cem Boneval tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 201213 yıl Yazar comment_140421 Teşekkür ederim deniyelim bakalım Aralık 23, 201213 yıl Fatih AĞ tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 201213 yıl Yazar comment_140426 Camları yeniden programlayın: 1. Cam düğmesini kaldırarak kapanana kadar ve kapandktan sonra bir iki saniye tutun. 2. Düğmeyi bırakın, bir daha kaldırın ve iki saniye sabit tutun. 3. Düğmeye basarak camı tam açılana kadar ve açıldıktan sonra iki saniye kadar basılı tutun. 4. Düğmeyi kaldırarak cam tam kapanana kadar sabit tutun. 5. Camı tek dokunuşla açma ve kapamayı deneyin. Olmadı ise baştan ve her cam düğmesi için ayrı ayrı yapın. Yazması yapmasından zor Çok Teşekkür ederim Sorunsuz çalıştı Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 201313 yıl comment_166793 aracımın camlarını anahtardan açtığım zaman ön ikisi açılıp kapanıyordu.bugun camları tekrar açtığım zaman sol arka camda açılmaya başladı bunu nasıl iptal edebilirim.camları yeniden programlasam sorun geçer mi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 201313 yıl comment_166795 aracımın camlarını anahtardan açtığım zaman ön ikisi açılıp kapanıyordu.bugun camları tekrar açtığım zaman sol arka camda açılmaya başladı bunu nasıl iptal edebilirim.camları yeniden programlasam sorun geçer mi Sorun olan şey hepsinin oynamaması.. Yani siz bozmaya çalışıyorsunuz Deneyin bari Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 201313 yıl comment_166798 diğer aracımda 4 cam komple açılıp iniyor.bu araçta 2 cam inip kalkıyordu.şimdi 3 cam inip kalkıyor.3 camın anahtarla açtığım zaman çalışmasını istemiyrum yani 2 cam açılıp kapansın. bu işlem işe yararmı sizce Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 201313 yıl comment_166799 diğer aracımda 4 cam komple açılıp iniyor.bu araçta 2 cam inip kalkıyordu.şimdi 3 cam inip kalkıyor.3 camın anahtarla açtığım zaman çalışmasını istemiyrum yani 2 cam açılıp kapansın. bu işlem işe yararmı sizce Bilmem. Denemenizde zarar yok Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 201313 yıl comment_166802 aracımın camlarını anahtardan açtığım zaman ön ikisi açılıp kapanıyordu.bugun camları tekrar açtığım zaman sol arka camda açılmaya başladı bunu nasıl iptal edebilirim.camları yeniden programlasam sorun geçer mi denemedim ancak teorik olarak olması lazım. önce camlar tamamen kapalıyken akü kutup başını söküp takın, bu var olan ayarın silinmesini sağlar (not: aynı zamanda teyp ve araç ayarları fabrika ayarına döner yol bilgisayarı sıfırlanır) sonrasında anlatıldığı gibi sadece ön 2 camı programlayın. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 201313 yıl comment_166940 arka camı bugun tekrar programladım yalnız işe yaramadı. 3 cam birden açılıyor.kutup basını söküp tekrar takmayı denicem belki öle olabilir.bu araçların teyplerinde şifre varmı peki Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 201313 yıl comment_166961 arka camı bugun tekrar programladım yalnız işe yaramadı. 3 cam birden açılıyor.kutup basını söküp tekrar takmayı denicem belki öle olabilir.bu araçların teyplerinde şifre varmı peki teyp kodu vs yok olacakları yazdım herşey fabrika ayarına dönecek sadece. programlama işe yaramaz zaten sizin var olan programı bozmanız lazım ki açılmasın dediğim gibi yaparsanız olma ihtimali var. tabi böyle yaparsanız kapatırkende sadece ön 2 cam kapanıcak. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 17, 201412 yıl comment_227655 Merhabalar,buğün farkettim kumandaya basık tuttuğumuz zaman 3 cam inip kalkıyor,fakat sağ ön cam çalışmıyor,ama aracın içinden kapıdaki aç kapa dügmesi ile çalışıyor sorun nereden kaynaklanıyor olabilir? şimdiden teşekkürler:) Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 17, 201412 yıl comment_227659 Bazı araçlarda oluyor, benim siyah da da olmuştu, yeniden proğramlamak gerekiyor.şimdi nasıl yaptığımı tam hatırlamıyorum ama forum da yazıyor.. Aslında uygulaması çok basiti.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 17, 201412 yıl comment_227662 Benimki yeniden programlamadan kendi kendiliğinden düzelmişti ilginç bir şekilde. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın