Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

0 Araç Alırken Dikkat!

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Aslında arabayı aynı markanın başka bir bayii sine götürüp takas etmeyi düşünüyorum diyeceksiniz

zaten onların eksperi vardır boya varsa ortaya çıkar yada computech lere götürmek gerekir

Yanıtlama zamanı:

İnsanlar yıllarca para biriktiriyor veya kendilerini yıllarca bağlayacak borçların altına girerek bir araba alıyor. Dişinden tırnağından arttırıyor, çektiği krediyi ödemek için binbir sıkıntıya giriyor. Bir bayinin, insanların bu sıkıntılarla aldığı arabada hile yapması, çok açık söylüyorum o. çocukluğunun, şerefsizliğin, adiliğin daniskasıdır, önde koşanı bayrak taşıyanıdır, kim ne derse desin.

Yanıtlama zamanı:

İnsanlar yıllarca para biriktiriyor veya kendilerini yıllarca bağlayacak borçların altına girerek bir araba alıyor. Dişinden tırnağından arttırıyor, çektiği krediyi ödemek için binbir sıkıntıya giriyor. Bir bayinin, insanların bu sıkıntılarla aldığı arabada hile yapması, çok açık söylüyorum o. çocukluğunun, şerefsizliğin, adiliğin daniskasıdır, önde koşanı bayrak taşıyanıdır, kim ne derse desin.

Az bile söylemişsin...

Yanıtlama zamanı:

Aslında hakkaten kimseye güven kalmadı...Bunun için özellikle büyük meblağlı bir alış veriş yaparken sonradan sıkıntı yaşamamak için elden geldiğince araştırma yapmalı gerekliliği doğmuştur........

Yanıtlama zamanı:

Bu tür hileli ve umursamaz hareketler hep vardı, ancak toplumsal ahlak baskısında ayıp sayılır ve seyrek yapılırdı.

Son yıllarda tüm değer yargıları yeniden inşa edilmek üzere yıkılırken ahlak da dolaylı da olsa bundan nasibini aldı.

Kurumsallığın ve kurumsal denetim mekanizmalarının gelişmesine "tek adam" olma sevdası nedeniyle izin verilmediğinden geldiğimiz nokta budur.

Sorunun farkına varmak çözümün ilk adımıdır.

Bakalım toplum olarak haklarımıza nasıl sahip çıkacağız!?

Yanıtlama zamanı:

Aslında arabayı aynı markanın başka bir bayii sine götürüp takas etmeyi düşünüyorum diyeceksiniz

zaten onların eksperi vardır boya varsa ortaya çıkar yada computech lere götürmek gerekir

Ford bayiilerinin çoğu ekspertiz yapmıyor normalde. dediğiniz gibi gittim adamlar arabaya bakmadan fiyat verdiler. üstüne bide çok zarar ediyorsunuz biraz daha kullananın seneye filan düşünürsünüz dediler :)

Yalnız şöyle bişey var, siz servise aracımın boyalı olduğunu düşünüyorum gibi bir şikayetle gidince parça başına 9-10 ölçüm yapılıp form doldurulup değerler otosana gönderiliyor onlar karar veriyor.

Yanıtlama zamanı:

video kalkmış !

Yanıtlama zamanı:

Aynı bayi; çok ilginç.

Az önce arkadaşım aradı arabanın değişim talebini kabul etmişler yeni bir araç verecekler...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.