Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 201213 yıl comment_138328 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=z39TFwE_kTQ Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 201213 yıl comment_138358 bende hala kaputun boyalı olduğunu düşünüyorum, ford normal dedi ancak normal olduğuna dair belge isteyince cevap gelmedi. babamda ilgilenemeyince kaldı... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 201213 yıl comment_138366 Aslında arabayı aynı markanın başka bir bayii sine götürüp takas etmeyi düşünüyorum diyeceksiniz zaten onların eksperi vardır boya varsa ortaya çıkar yada computech lere götürmek gerekir Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 201213 yıl comment_138373 İnsanlar yıllarca para biriktiriyor veya kendilerini yıllarca bağlayacak borçların altına girerek bir araba alıyor. Dişinden tırnağından arttırıyor, çektiği krediyi ödemek için binbir sıkıntıya giriyor. Bir bayinin, insanların bu sıkıntılarla aldığı arabada hile yapması, çok açık söylüyorum o. çocukluğunun, şerefsizliğin, adiliğin daniskasıdır, önde koşanı bayrak taşıyanıdır, kim ne derse desin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 201213 yıl comment_138375 İnsanlar yıllarca para biriktiriyor veya kendilerini yıllarca bağlayacak borçların altına girerek bir araba alıyor. Dişinden tırnağından arttırıyor, çektiği krediyi ödemek için binbir sıkıntıya giriyor. Bir bayinin, insanların bu sıkıntılarla aldığı arabada hile yapması, çok açık söylüyorum o. çocukluğunun, şerefsizliğin, adiliğin daniskasıdır, önde koşanı bayrak taşıyanıdır, kim ne derse desin. Az bile söylemişsin... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 201213 yıl comment_138376 Aslında hakkaten kimseye güven kalmadı...Bunun için özellikle büyük meblağlı bir alış veriş yaparken sonradan sıkıntı yaşamamak için elden geldiğince araştırma yapmalı gerekliliği doğmuştur........ Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 201213 yıl comment_138379 Bu tür hileli ve umursamaz hareketler hep vardı, ancak toplumsal ahlak baskısında ayıp sayılır ve seyrek yapılırdı. Son yıllarda tüm değer yargıları yeniden inşa edilmek üzere yıkılırken ahlak da dolaylı da olsa bundan nasibini aldı. Kurumsallığın ve kurumsal denetim mekanizmalarının gelişmesine "tek adam" olma sevdası nedeniyle izin verilmediğinden geldiğimiz nokta budur. Sorunun farkına varmak çözümün ilk adımıdır. Bakalım toplum olarak haklarımıza nasıl sahip çıkacağız!? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 201213 yıl comment_138406 Buda Opel corsa araç asker arkadaşımın http://m.haber7.com/haberDetay.php?id=963075 Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 201213 yıl Yazar comment_138417 Buda Opel corsa araç asker arkadaşımın http://m.haber7.com/...y.php?id=963075 Aynı bayi; çok ilginç. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 201213 yıl comment_138418 Aslında arabayı aynı markanın başka bir bayii sine götürüp takas etmeyi düşünüyorum diyeceksiniz zaten onların eksperi vardır boya varsa ortaya çıkar yada computech lere götürmek gerekir Ford bayiilerinin çoğu ekspertiz yapmıyor normalde. dediğiniz gibi gittim adamlar arabaya bakmadan fiyat verdiler. üstüne bide çok zarar ediyorsunuz biraz daha kullananın seneye filan düşünürsünüz dediler Yalnız şöyle bişey var, siz servise aracımın boyalı olduğunu düşünüyorum gibi bir şikayetle gidince parça başına 9-10 ölçüm yapılıp form doldurulup değerler otosana gönderiliyor onlar karar veriyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 201213 yıl comment_138512 Aynı bayi; çok ilginç. Az önce arkadaşım aradı arabanın değişim talebini kabul etmişler yeni bir araç verecekler... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın