Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 201213 yıl comment_136952 Sedan bagajına büyük tüplü tv girer mi? Kapağı açıp bagaj girişinin büyüklüğüne bir bakın. Şaşıracaksınız. bide bağaj kapağını tutan demirler var sağda-solda...oralara eşyayı tepeye kadar koyamıyorsun mesela... hay senin diye başlayan cümlelerim çok oldu benim tam olarak neresi olduğunu anlatabildim mi acaba? yada hatchback de de vardır öyle bir şey bilmiyorum... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 201213 yıl comment_136953 bide bağaj kapağını tutan demirler var sağda-solda...oralara eşyayı tepeye kadar koyamıyorsun mesela... hay senin diye başlayan cümlelerim çok oldu benim tam olarak neresi olduğunu anlatabildim mi acaba? yada hatchback de de vardır öyle bir şey bilmiyorum... Sen hiç Fluence bagajına baktın mı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 201213 yıl comment_136955 Sen hiç Fluence bagajına baktın mı? eniştemde var daha geniş gibi sanki..dimi? bide eniştemde eski şirket arabası focusdu..2 yada 2.5 o kadar bilmiyorum bagaja doğru giren demirler yoktu mesela onda...hiç bağaj alanını etkilemiyordu kapağın açılıp kapanması... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 201213 yıl Yazar comment_136956 konu ile ilgisi yok ama bişey soracaktım.şu anda katoluğuda inceliyorum.titantumda kendi kendine park etme yeni otamatik park etme sistemi standat değil mi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 201213 yıl comment_136957 konu ile ilgisi yok ama bişey soracaktım.şu anda katoluğuda inceliyorum.titantumda kendi kendine park etme yeni otamatik park etme sistemi standat değil mi? Smart pakette. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 201213 yıl comment_136958 hayır zor olmaz sonuçta hb ye talepte oluyor tabiki..sedan piyasada çok olur ama hb nin sayısı daha az olduğu için fazla birşey değişmez .birisinde araç fazla talep daha fazla diğerinde araç daha az talepte daha az .örnegin 150 araç olsun bir galeride .100 tanesi sedan 50 tanesi hb olsun ...sedanı talep eden 100 kişi olsun araçların hepsi satılır ,hb yi talep eden 50 kişi olsun yine hepsi satılır..her 2 durumdada araçların %100 ü satılımış olur bilmem açıklayıcı oldu mu ? Fazla fark etmez anlayacağınız.herkesin talepleri farklı farklıdır kimi hb ye biner kimi sedana Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 201213 yıl Yazar comment_136959 smart fiyat alınca ne kadar ekleniyo fiyata? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 201213 yıl comment_136962 sedan focusta o demirin olmasının sebebi: Bagaj kapagını kumandadan otomatik açtığında, bagajın kendiliğinden yukarı açılmasındandır yani tekrar elle bagajı kaldırmayla ugraşmıyorsunuz hb lerde böyle birşey yok ..sedanda bagaj da demirlerin bulunduğu yerdeki yaylar bagajın kendi kendine açılmasını sağlıyor ,yani o demirler saçmalık değil eğer c-max X deki gibi motorlu otomatik açılan bagaj sistemi gibi sistem olsaydı o zamn o demirlere gerek kalmazdı Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 201213 yıl comment_136963 1100 tlydi temmuzda iyi fiyat bindirmişler maşallah Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 201213 yıl comment_136964 Yol tutuşuna herangi bi etkisi var mıdır sedan yada hb olmasının ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 201213 yıl comment_136965 sedan focusta o demirin olmasının sebebi: Bagaj kapagını kumandadan otomatik açtığında, bagajın kendiliğinden yukarı açılmasındandır yani tekrar elle bagajı kaldırmayla ugraşmıyorsunuz hb lerde böyle birşey yok ..sedanda bagaj da demirlerin bulunduğu yerdeki yaylar bagajın kendi kendine açılmasını sağlıyor ,yani o demirler saçmalık değil eğer c-max X deki gibi motorlu otomatik açılan bagaj sistemi gibi sistem olsaydı o zamn o demirlere gerek kalmazdı Ki oyle olsa sedan tadından yenmezdi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 201213 yıl comment_136967 sedan focusta o demirin olmasının sebebi: Bagaj kapagını kumandadan otomatik açtığında, bagajın kendiliğinden yukarı açılmasındandır yani tekrar elle bagajı kaldırmayla ugraşmıyorsunuz hb lerde böyle birşey yok ..sedanda bagaj da demirlerin bulunduğu yerdeki yaylar bagajın kendi kendine açılmasını sağlıyor ,yani o demirler saçmalık değil eğer c-max X deki gibi motorlu otomatik açılan bagaj sistemi gibi sistem olsaydı o zamn o demirlere gerek kalmazdı saçma demedim ki...bagajı doldururken zaman zaman engelliyor... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 201213 yıl comment_136968 Yol tutuşuna herangi bi etkisi var mıdır sedan yada hb olmasının ? Çok büyük fark yok ama sedan arkadan daha kolay kopuyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 201213 yıl Yazar comment_136970 saçmalık titanyum alıyosun ön ve arka park sensörleri yok Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın