Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 201213 yıl comment_137056 Hatchbackte de gayet yeterli ve kullanışlı bagaj var...Sedan benim arabam ve bazen insanlar bana " keşke sedan alsaydın" diyor ) Çünkü sedan gibi durmuyor...Bence hatcbackin bagajı sedandan daha kullanışlı,o kadarda yükleme alanı farkı yok,sedanın 481 lt lik yükleme alanı hatchbackte 408 Lt...Sedanda kenardaki bagaj amortisörü ve kolu 481 lt lik alanın en az 40 ltlik bölümünü engelleyip atıl hale getiriyor..Benim bebeğimde var ama şimdiki aklım olsa çekinmeden tereddüt etmeden Hatchback alırdım... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 201213 yıl comment_137073 Yanlış hatırlıyorsun. Yanlış hatırlamıyorum temmuz ayında araba aldım emin ol o ay bütün bayilerdeki fiyatları paket fiyatlarını herkezden daha iyi araştırmıstım Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 201213 yıl comment_137074 Yanlış hatırlamıyorum temmuz ayında araba aldım emin ol o ay bütün bayilerdeki fiyatları paket fiyatlarını herkezden daha iyi araştırmıstım Aybars sana özel söylenmiş rakam olabilir kardeşim. Bu paket gelmeden net'e duyuranda bizdik unuttuysan söyleyeyim Park paketi bile 800 tl iken smart paketin 1100 tl olması olası mı sence ? Ek: sadece sony, ps'e 900 tl Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın