Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 201213 yıl comment_137403 kış latiği almak mecburimi ? bende spider spikes var , onun aparatını takıp bagajımda da parçasını gezdirecem ... benim anlamadığım kış lastiği olmayan arabalara cezamı kesilecek ? eğer öyleyse 4 tane deve gibi lastiği nereye koyacam ben ? Aralık 4, 201213 yıl Tolga Başaran tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 201213 yıl comment_137411 kış latiği almak mecburimi ? bende spider spikes var , onun aparatını takıp bagajımda da parçasını gezdirecem ... benim anlamadığım kış lastiği olmayan arabalara cezamı kesilecek ? eğer öyleyse 4 tane deve gibi lastiği nereye koyacam ben ? Ticarilere mecburi abi. Sende kış lastigi taktirdigin yere birakicaksin onlar depoya koyacak senin yazliklari Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 201213 yıl comment_137413 kış latiği almak mecburimi ? bende spider spikes var , onun aparatını takıp bagajımda da parçasını gezdirecem ... benim anlamadığım kış lastiği olmayan arabalara cezamı kesilecek ? eğer öyleyse 4 tane deve gibi lastiği nereye koyacam ben ? Spikes Spider'ı çok övüyorlar abi hiç test etme şansınız oldu mu? Bir de karda iyi de ana yollarda asfalt üzerinde sıkıntı yaratmıyor mu? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 201213 yıl comment_137417 Spikes Spider Onu bilmiyorum da aşağıdaki şey ilginçmiş. Kamyon vs ticari araçlar için süper. i Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 201213 yıl comment_137421 jant'a bir aparatı takılıyo sabit kalıyor o , sonrası zaten çek tak klips gibi 20 - 40 saniye de takılıp sökülüyor ... araba kaldığı yerde takılıyor , sonrada çıkartabiliyorsun ... at bagaja yallah ... Aralık 4, 201213 yıl Tolga Başaran tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 201213 yıl comment_137423 Bence çok pahalı Sabri, 2 hafta önce 205tlydi ankarada dolaşsan 200e bulunurdu kesin. Ama 2 gündür çok hafif kar yağıyor ankaraya fiyatlar fırlamış olabilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 201213 yıl comment_137428 Onu bilmiyorum da aşağıdaki şey ilginçmiş. Kamyon vs ticari araçlar için süper. i Valla bu videoda montajı felan da var ilginç bir şey iş görür gibi duruyor da 3 gram güven vermedi bana. Bence çok pahalı Sabri, 2 hafta önce 205tlydi ankarada dolaşsan 200e bulunurdu kesin. Ama 2 gündür çok hafif kar yağıyor ankaraya fiyatlar fırlamış olabilir. Kar yağmaya başladığı veya sıcaklık 0'ın altına düştüğü an +30 tl net zam geliyor. Aralık 4, 201213 yıl Mertcan Çelik tarafından düzenlendi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın