Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Tampon Marşpiyel Boyama

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Bu tamponları ve marşpiyelleri boya değil de folyo kaplatsak nasıl olur veya olur mu?

• Yanıt 63
  • Görüntüleme 25,5k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bende olacaktı inşallah silmemisimdir Düzenleme : buldum fotoları bahsedilen mevzu bu mudur ?

• Kilometre olarak 300 km. oldu yaptıralı bir sorun yok.Ben daha önce Babamın arabasınında tamponlarını boyattım hemde kısmi değil bütün tampon ve araba 8 yıldır bizde park ederken köşeleri sürtme haric

• Sayın Orkun G., ben de çok beğendim. Abartısız , sade bir modifiye olmuş. Darısı modifiye cahillerinin başına.

Yanıtlama zamanı:

Bu tamponları ve marşpiyelleri boya değil de folyo kaplatsak nasıl olur veya olur mu?

Folyoda renk tutturmak zor ama yapilir neden olmasin. Beyazsa araciniz olabilir ama gece gri kul kahve gibi renklerde folyo bulamazsiniz

Yanıtlama zamanı:

Aracım metalik gri.İstenmediği zaman sökülebilir diye düşündüm,ondan yaptıran var mı diye merak ettim sağol.

• 3 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Body kit gibi durmuş araç ben beğendim ama artık daha dikkatli sürüş gerekiyor.Güle güle kullanın

• 3 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

on numra olmuş  araya şöyle hafif kavisli piano black tampon altı uygulama uysa  çok hoş olur sanki

Murat Bey merhabalar. Cuma Cumartesi inşallah Focusumuza kavuşuyoruz. Bu marşpiyelleri ne yapsam diye düşünürken foruma denk geldim. Tam da düşündüğüm uygulama yapılmış ve yorumunuza tamamen katılıyorum, arka tampon altındaki kavisli alan siyaha boyanmalı kesinlikle. Bu şekilde de çok hoş ancak biraz kaybolmuş sanki değil mi hatlar?

Bu hafta içi beyaz aracımda ben de marşpiyel ve tampon altlarını boyattıracağım. Sizin bahsettiğiniz eğimli kısımın siyaha boyanmış olan bir aracın fotosu felan mevcut mudur acaba?

Yanıtlama zamanı:

Sayın Orkun G., ben de çok beğendim. Abartısız , sade bir modifiye olmuş. Darısı modifiye cahillerinin başına.

Yanıtlama zamanı:

Cuk oturmuş derler ya gerçekten çok iyi olmuş inşallah atma yapmaz...

Yanıtlama zamanı:

on numra olmuş  araya şöyle hafif kavisli piano black tampon altı uygulama uysa  çok hoş olur sanki

Murat Bey merhabalar. Cuma Cumartesi inşallah Focusumuza kavuşuyoruz. Bu marşpiyelleri ne yapsam diye düşünürken foruma denk geldim. Tam da düşündüğüm uygulama yapılmış ve yorumunuza tamamen katılıyorum, arka tampon altındaki kavisli alan siyaha boyanmalı kesinlikle. Bu şekilde de çok hoş ancak biraz kaybolmuş sanki değil mi hatlar?

Siyaha boyanmasını tavsiye ettiğiniz kısım benim fotoda kırmızı ile belirttiğim yer mi acaba?

xfgx.png

• 3 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Çok hoş durmuş gerçekten bende piano black boyatmayı düşünüyordum ancak boyacım taş gelmesinde ve basınçlı yıkamada atabileceğini söyledi sizin bu zamana kadar atma oldu mu merak ettim doğrusu?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Çok hoş durmuş gerçekten bende piano black boyatmayı düşünüyordum ancak boyacım taş gelmesinde ve basınçlı yıkamada atabileceğini söyledi sizin bu zamana kadar atma oldu mu merak ettim doğrusu?

Ben çok yakıştığını düşünüyorum ve şuana kadar hiçbir sorun yok.

Yanıtlama zamanı:

Ben çok yakıştığını düşünüyorum ve şuana kadar hiçbir sorun yok.

Evet çok yakışıyor , yani şuan sizde herhangi bşr yerinde açılma boya atma yok değil mi ?
Yanıtlama zamanı:

gerçekten orası kötü duruyor beyaz arabada  keşke orjinal olarak beyaz gelse... ama gece gri gibi renklerde o kadar can sıkmıyor güzel olmuş bu arada iyi düşünmüşsünüz boyatmayı :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Evet çok yakışıyor , yani şuan sizde herhangi bşr yerinde açılma boya atma yok değil mi ?

Hiçbir yerinde açılma ve atma yok.

• 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

orkun beyin arabasinin arka tampondaki izgarayida macunla doldurup boyasak, altaki difizor kisminida siyaha boyasak daha guzel olmazmi?

Yanıtlama zamanı:

Gordum begendim ve piano black yaptiricamm.. aynalar tavan on izgara ver tampon altlari ayni olur makine yilan olur ;)) bide rs jant offf diyorummmm

Vural C. tarafından düzenlendi

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.