Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Yokuş Kalkış Desteği Ve Esp...

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Türkiye'de yasal olarak en fazla eğimin %60 olduğunu düşünürsek %3 çok az bir eğim.Bahsettiğiniz otopark Cepa,Ankamall gibi AVM'ler ise kesin devreye girer.Bu eğimleri kağıt üzerinde göstermenin bir yolu vardı ama şimdi hatırlayamadım :D

Otopark giriş çıkışından bahsetmiyorum bilkentteki normalde düz olan ancak normalde eğim bile sayılmayacak kadar megilli otoparkından bahsediyorum

Yanıtlama zamanı:

Focus 2,5 titanium x paketlerde yokuş kalkış desteği yok ki var mı?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Yokuşta durun, vites boşta ayak frende. Vitesi bire takıp ayağı frenden çekin. Araba geri kaymaz. F3 için bahsediyorum. F2,5 'larda var mı bilmiyorum.

hocam vitesi 1 e debriyaja basmadan mı takacağız anlamadım ? öyle vites geçer mi ki ?

Yanıtlama zamanı:

hocam vitesi 1 e debriyaja basmadan mı takacağız anlamadım ? öyle vites geçer mi ki ?

Engin Bey şöyle demeye çalışmış:1-Rampada durdunuz.Vites boşta, aynı zamanda doğal olarak geri kaçmasın diye frene de basıyorsunuz tabii ki.

2-Daha sonra debriyaja basıp vitesi 1'e alıyorsunuz.

3-Ve sonra ayağınızı frenden çektiğinizde aracın yaklaşık 2-3 saniye boyunca geri kaymadığını göreceksiniz.

Bunları yaparken 3.adım dışında frenden ayağınızı çekmiyorsunuz.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Engin Bey şöyle demeye çalışmış:1-Rampada durdunuz.Vites boşta, aynı zamanda doğal olarak geri kaçmasın diye frene de basıyorsunuz tabii ki.

2-Daha sonra debriyaja basıp vitesi 1'e alıyorsunuz.

3-Ve sonra ayağınızı frenden çektiğinizde aracın yaklaşık 2-3 saniye boyunca geri kaymadığını göreceksiniz.

Bunları yaparken 3.adım dışında frenden ayağınızı çekmiyorsunuz.

anladım teşekkür ederim.peki sistemin tekrardan kodlanmasına gerek var mı? geçenlerde aracın beynini , aküsünü falan sökmüştük .

Ali Çolakoğlu tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

anladım teşekkür ederim.peki sistemin tekrardan kodlanmasına gerek var mı? geçenlerde aracın beynini , aküsünü falan sökmüştük .

O konuda maalesef fazla bilgim yok.Ama büyük ihtimalle gerek yoktur.

Yanıtlama zamanı:

2.5 focuslarda Yokuş Destek sistemi YOK,ayrıca ESP paketi almamışssanız,tit X bile olsa ESP YOK....Sadece ESP Paketi alınanlarda var,ESP li 2.5 Focus çok az Trkiyede,çünkü genelde satış elemanları bu arabanın yol tutuşu çok iyi esp gereksiz diyip herkese esp siz focus 2,5 ları kakaladılar,bunlardan biri de bendim,espsiz araba almam diye gidip kendimi TİT X donanımlı,Sunrooflu ama ESPSİZ f 2,5 almış olarak bulmuştum :))

Yanıtlama zamanı:

2.5 focuslarda Yokuş Destek sistemi YOK,ayrıca ESP paketi almamışssanız,tit X bile olsa ESP YOK....Sadece ESP Paketi alınanlarda var,ESP li 2.5 Focus çok az Trkiyede,çünkü genelde satış elemanları bu arabanın yol tutuşu çok iyi esp gereksiz diyip herkese esp siz focus 2,5 ları kakaladılar,bunlardan biri de bendim,espsiz araba almam diye gidip kendimi TİT X donanımlı,Sunrooflu ama ESPSİZ f 2,5 almış olarak bulmuştum :))

sanada hep kakalıyorlar kardeşim şimdi de sonysiz focus 3 ü kakaladılar hemde dur alma düşcek müşcek derken bayağı da fiyatı artmıştı.... :kıhkıh: sen yine bütün parçalalrını garantiden değiştirip intikamını alırsın boşver.... :P

• 4 yıl sonra...
Yanıtlama zamanı:
16.11.2012 - 20:44 tarihinde, ufuk özdemir yazdı:

Yokuş kalkış desteği olmayan titanium var mı bilmiyorum ama bende o menü altında yokuş kalkış desteği,şehir içi otomatik frenleme,çekiş kontrol ssitemi gibi seçenekler var.Hepsini işaretledim.

Sa iyi forumlar bende 2011 titanyum var bunda dediginiz yokuş kalkış varmı yoksa bile sonradan takılıyor mu

• 1 yıl sonra...
Yanıtlama zamanı:

Merhaba 2010 model Ford fusion yokuş kalkış desteği var mı ? Aktif edilebilir mi? Kim yapabilir ?

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.