Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 201213 yıl comment_133971 Türkiye'de yasal olarak en fazla eğimin %60 olduğunu düşünürsek %3 çok az bir eğim.Bahsettiğiniz otopark Cepa,Ankamall gibi AVM'ler ise kesin devreye girer.Bu eğimleri kağıt üzerinde göstermenin bir yolu vardı ama şimdi hatırlayamadım Otopark giriş çıkışından bahsetmiyorum bilkentteki normalde düz olan ancak normalde eğim bile sayılmayacak kadar megilli otoparkından bahsediyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 201213 yıl comment_133977 Yokuşta durun, vites boşta ayak frende. Vitesi bire takıp ayağı frenden çekin. Araba geri kaymaz. F3 için bahsediyorum. F2,5 'larda var mı bilmiyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 201213 yıl comment_133981 Focus 2,5 titanium x paketlerde yokuş kalkış desteği yok ki var mı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 201213 yıl Yazar comment_134201 Yokuşta durun, vites boşta ayak frende. Vitesi bire takıp ayağı frenden çekin. Araba geri kaymaz. F3 için bahsediyorum. F2,5 'larda var mı bilmiyorum. hocam vitesi 1 e debriyaja basmadan mı takacağız anlamadım ? öyle vites geçer mi ki ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 201213 yıl comment_134212 hocam vitesi 1 e debriyaja basmadan mı takacağız anlamadım ? öyle vites geçer mi ki ? Engin Bey şöyle demeye çalışmış:1-Rampada durdunuz.Vites boşta, aynı zamanda doğal olarak geri kaçmasın diye frene de basıyorsunuz tabii ki. 2-Daha sonra debriyaja basıp vitesi 1'e alıyorsunuz. 3-Ve sonra ayağınızı frenden çektiğinizde aracın yaklaşık 2-3 saniye boyunca geri kaymadığını göreceksiniz. Bunları yaparken 3.adım dışında frenden ayağınızı çekmiyorsunuz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 201213 yıl Yazar comment_134253 Engin Bey şöyle demeye çalışmış:1-Rampada durdunuz.Vites boşta, aynı zamanda doğal olarak geri kaçmasın diye frene de basıyorsunuz tabii ki. 2-Daha sonra debriyaja basıp vitesi 1'e alıyorsunuz. 3-Ve sonra ayağınızı frenden çektiğinizde aracın yaklaşık 2-3 saniye boyunca geri kaymadığını göreceksiniz. Bunları yaparken 3.adım dışında frenden ayağınızı çekmiyorsunuz. anladım teşekkür ederim.peki sistemin tekrardan kodlanmasına gerek var mı? geçenlerde aracın beynini , aküsünü falan sökmüştük . Kasım 18, 201213 yıl Ali Çolakoğlu tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 201213 yıl comment_134256 anladım teşekkür ederim.peki sistemin tekrardan kodlanmasına gerek var mı? geçenlerde aracın beynini , aküsünü falan sökmüştük . O konuda maalesef fazla bilgim yok.Ama büyük ihtimalle gerek yoktur. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 201213 yıl comment_134260 2.5 focuslarda Yokuş Destek sistemi YOK,ayrıca ESP paketi almamışssanız,tit X bile olsa ESP YOK....Sadece ESP Paketi alınanlarda var,ESP li 2.5 Focus çok az Trkiyede,çünkü genelde satış elemanları bu arabanın yol tutuşu çok iyi esp gereksiz diyip herkese esp siz focus 2,5 ları kakaladılar,bunlardan biri de bendim,espsiz araba almam diye gidip kendimi TİT X donanımlı,Sunrooflu ama ESPSİZ f 2,5 almış olarak bulmuştum ) Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 201213 yıl comment_134266 2.5 focuslarda Yokuş Destek sistemi YOK,ayrıca ESP paketi almamışssanız,tit X bile olsa ESP YOK....Sadece ESP Paketi alınanlarda var,ESP li 2.5 Focus çok az Trkiyede,çünkü genelde satış elemanları bu arabanın yol tutuşu çok iyi esp gereksiz diyip herkese esp siz focus 2,5 ları kakaladılar,bunlardan biri de bendim,espsiz araba almam diye gidip kendimi TİT X donanımlı,Sunrooflu ama ESPSİZ f 2,5 almış olarak bulmuştum ) sanada hep kakalıyorlar kardeşim şimdi de sonysiz focus 3 ü kakaladılar hemde dur alma düşcek müşcek derken bayağı da fiyatı artmıştı.... sen yine bütün parçalalrını garantiden değiştirip intikamını alırsın boşver.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 20169 yıl comment_391571 16.11.2012 - 20:44 tarihinde, ufuk özdemir yazdı: Yokuş kalkış desteği olmayan titanium var mı bilmiyorum ama bende o menü altında yokuş kalkış desteği,şehir içi otomatik frenleme,çekiş kontrol ssitemi gibi seçenekler var.Hepsini işaretledim. Sa iyi forumlar bende 2011 titanyum var bunda dediginiz yokuş kalkış varmı yoksa bile sonradan takılıyor mu Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 20188 yıl comment_468667 Merhaba 2010 model Ford fusion yokuş kalkış desteği var mı ? Aktif edilebilir mi? Kim yapabilir ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 20188 yıl comment_468671 18 dakika önce, Ali cemal Akyol yazdı: Merhaba 2010 model Ford fusion yokuş kalkış desteği var mı ? Aktif edilebilir mi? Kim yapabilir ? ESP var mı? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın