Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Dik Yokuşlardaki Kalkışlarda Araç Içindeki Kötü Koku

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Ben olur olmaz yokuşta (araç boşsa) hiç gaz vermeden kalkıyorum, sizin dediğiniz gibi bir koku şimdiye kadar hiç duymadım. Tabi sizin gibi sıklıkla debriyaj kullanımına da ihtiyacım olmuyor, ancak Focus 3 ya da aynı motorlu diğer Ford larda araç ilk hareketini yaparken motor kendi kendine gaz veriyor, bu da ne debriyaja ne de diğer aktarma organlarına gerektiğinden fazla yük bindirmiyor diye düşünüyorum, sadece araç doluysa ve motorun kendi kendine verdiği gaz ile kalkamayacağını hissettiğimde ben gaz veriyorum,

Yani tabi sürekli debriyaj kullanımında durum farklı olabilir, fakat benim başıma gelmedi. Ama bunun sorun olduğunu düşünmüyorum,

Yokuşta gazsız nasıl kalkıyorsun abi sen ya :D Millet gaz vererek kaldıramıyor :D Hadi düz yolda kalkarda yokuşta nasıl kalkıyor.Şunun bir videosunu çekebilirsen iyi olur,çok merak ettim :D

Alper Arda Yazar tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Ben arabanın bagaj kısmından bir demir eklettirdim. Önüne doğru uzuyor, oraya da güçlü bir mıknatıs taktım. O mıknatıs arabaya ilk kalkışı sırasında destek oluyor, bu sayede hiç gaz vermeden yokuşta kalkıyorum. ;)

Yanıtlama zamanı:

Dedim ya, arabanın önüne mıknatıs taktırdım, çok güçlü bir şey, o sayde kalkıyorum diye, insana zorla video çektireceksiniz.

Yokmu arkadaş ya koskoca forumda TDCİ motorlu focus 3 ü olan. Hiç mi görmediler, hiç mi fark etmediniz agalar.

Tamam akşam fırsat bulursam çekip atarım video.

Yanıtlama zamanı:

Dedim ya, arabanın önüne mıknatıs taktırdım, çok güçlü bir şey, o sayde kalkıyorum diye, insana zorla video çektireceksiniz.

Yokmu arkadaş ya koskoca forumda TDCİ motorlu focus 3 ü olan. Hiç mi görmediler, hiç mi fark etmediniz agalar.

Hocam Focusla Alakalı Olan Bir Durum Değil Dizel Araçların Hepsinde Boyle Kalkışta Gaz Vermeden Rahatlıkla Kendisi Kalkıyor Ancak Dik Yokuşlarda Durup Tekrar Kalkmak Hele ki Gaz Vermeden Çok Zor...

Yanıtlama zamanı:

Bilmeden Powershift kullanıyor olmasın...!? :aman:

Alperen Abi'nin de dediği gibi Powershift bile kalkmaz yokuşta :D

Yanıtlama zamanı:

Ben arabanın bagaj kısmından bir demir eklettirdim. Önüne doğru uzuyor, oraya da güçlü bir mıknatıs taktım. O mıknatıs arabaya ilk kalkışı sırasında destek oluyor, bu sayede hiç gaz vermeden yokuşta kalkıyorum. ;)

Allah korusun da kaza esnasında yada durkalk trafikte öndeki araba ile kitlenmeyesiniz sonra sonuçta o da demirden :) :) :)
Yanıtlama zamanı:

Video çektim ama geceye kaldık, yokuş hiç belli olmuyor. Ama benim kalkmaz dediğim yokuşta çok rahatlıkla kalktı.

Bir de acayip yağmur yağıyor. Öyle ayrıntılı video çekemedim. İnşallah yarın çekmeye çalışacağım.

Yanıtlama zamanı:

En iyisi bu bence :yeah: Bekliyoruzzz.... :yemek:

Alper Arda Yazar tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Allah korusun da kaza esnasında yada durkalk trafikte öndeki araba ile kitlenmeyesiniz sonra sonuçta o da demirden :) :) :)

Yok, sistem elektrikli, öyle sıkışık trafikte falan kapatıyorum. :D

Yanıtlama zamanı:

Yok, sistem elektrikli, öyle sıkışık trafikte falan kapatıyorum. :D

ne sistemi? sonradan arabaya bişey mi yaptırdınız? iyi bişey galiba. biz de verelim arabalara o sistemden.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.