Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 201213 yıl comment_132824 Ben olur olmaz yokuşta (araç boşsa) hiç gaz vermeden kalkıyorum, sizin dediğiniz gibi bir koku şimdiye kadar hiç duymadım. Tabi sizin gibi sıklıkla debriyaj kullanımına da ihtiyacım olmuyor, ancak Focus 3 ya da aynı motorlu diğer Ford larda araç ilk hareketini yaparken motor kendi kendine gaz veriyor, bu da ne debriyaja ne de diğer aktarma organlarına gerektiğinden fazla yük bindirmiyor diye düşünüyorum, sadece araç doluysa ve motorun kendi kendine verdiği gaz ile kalkamayacağını hissettiğimde ben gaz veriyorum, Yani tabi sürekli debriyaj kullanımında durum farklı olabilir, fakat benim başıma gelmedi. Ama bunun sorun olduğunu düşünmüyorum, Yokuşta gazsız nasıl kalkıyorsun abi sen ya Millet gaz vererek kaldıramıyor Hadi düz yolda kalkarda yokuşta nasıl kalkıyor.Şunun bir videosunu çekebilirsen iyi olur,çok merak ettim Kasım 9, 201213 yıl Alper Arda Yazar tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 201213 yıl comment_132830 Yokuşta gazsız nasıl kalkıyorsun abi sen ya Bilmeden Powershift kullanıyor olmasın...!? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 201213 yıl comment_132831 Ben arabanın bagaj kısmından bir demir eklettirdim. Önüne doğru uzuyor, oraya da güçlü bir mıknatıs taktım. O mıknatıs arabaya ilk kalkışı sırasında destek oluyor, bu sayede hiç gaz vermeden yokuşta kalkıyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 201213 yıl comment_132838 Bilmeden Powershift kullanıyor olmasın...!? Onda bile olmuyor... Onunki Extra Powershift Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 201213 yıl comment_132855 Dedim ya, arabanın önüne mıknatıs taktırdım, çok güçlü bir şey, o sayde kalkıyorum diye, insana zorla video çektireceksiniz. Yokmu arkadaş ya koskoca forumda TDCİ motorlu focus 3 ü olan. Hiç mi görmediler, hiç mi fark etmediniz agalar. Tamam akşam fırsat bulursam çekip atarım video. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 201213 yıl comment_132864 Dedim ya, arabanın önüne mıknatıs taktırdım, çok güçlü bir şey, o sayde kalkıyorum diye, insana zorla video çektireceksiniz. Yokmu arkadaş ya koskoca forumda TDCİ motorlu focus 3 ü olan. Hiç mi görmediler, hiç mi fark etmediniz agalar. Tamam akşam fırsat bulursam çekip atarım video. Hocam Focusla Alakalı Olan Bir Durum Değil Dizel Araçların Hepsinde Boyle Kalkışta Gaz Vermeden Rahatlıkla Kendisi Kalkıyor Ancak Dik Yokuşlarda Durup Tekrar Kalkmak Hele ki Gaz Vermeden Çok Zor... Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 201213 yıl comment_132868 Bende düzde biliyorum da çok hafif yokuş harici pek düşünemiyorum. Hafif yokuşlarda rolantide araç viteste ise araba güzelce yürüyor ama. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 201213 yıl comment_132889 Bilmeden Powershift kullanıyor olmasın...!? Alperen Abi'nin de dediği gibi Powershift bile kalkmaz yokuşta Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 201213 yıl comment_132891 Ben arabanın bagaj kısmından bir demir eklettirdim. Önüne doğru uzuyor, oraya da güçlü bir mıknatıs taktım. O mıknatıs arabaya ilk kalkışı sırasında destek oluyor, bu sayede hiç gaz vermeden yokuşta kalkıyorum. Allah korusun da kaza esnasında yada durkalk trafikte öndeki araba ile kitlenmeyesiniz sonra sonuçta o da demirden :) Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 201213 yıl comment_132893 Video çektim ama geceye kaldık, yokuş hiç belli olmuyor. Ama benim kalkmaz dediğim yokuşta çok rahatlıkla kalktı. Bir de acayip yağmur yağıyor. Öyle ayrıntılı video çekemedim. İnşallah yarın çekmeye çalışacağım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 201213 yıl comment_132894 Tamam akşam fırsat bulursam çekip atarım video. En iyisi bu bence Bekliyoruzzz.... Kasım 9, 201213 yıl Alper Arda Yazar tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 201213 yıl comment_132895 Allah korusun da kaza esnasında yada durkalk trafikte öndeki araba ile kitlenmeyesiniz sonra sonuçta o da demirden :) Yok, sistem elektrikli, öyle sıkışık trafikte falan kapatıyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 201213 yıl comment_133290 Yok, sistem elektrikli, öyle sıkışık trafikte falan kapatıyorum. ne sistemi? sonradan arabaya bişey mi yaptırdınız? iyi bişey galiba. biz de verelim arabalara o sistemden. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 201213 yıl comment_133291 ne sistemi? sonradan arabaya bişey mi yaptırdınız? iyi bişey galiba. biz de verelim arabalara o sistemden. Şaka yapıyor Hatta genelde işe böyle gidiyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 201213 yıl comment_133293 sürtünme 0 olsa mazota da gerek yok o zaman Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın