Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Aracıma 8" Navigasyon Ve Multimedya Çalar Cihazı Taktım....

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

gerek yok ilk resimde hepsi var cercevede sıkıntı yokta sizden yardım istiyorum sanırım bu 10 hoperlor bağlanana modeli bende yok toplasan iki ön iki arka iki ön twiter var diğerlerini bağlamasak sıkıntı olmaz sanırım.

• Yanıt 143
  • Görüntüleme 47,9k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Yanıtlama zamanı:

yok ya o sıkıntı olmaz bence..bakmak lazım

Bunlar var mı ?

Bu arada alınıp eklenmesi gereken parçalar var;

Kurulum Şeması

up39516_SYNC.jpg

Media Hub Modülü (Kol dayamanın içine)

up50423_IMG_0309.jpg

up50423_IMG_0311.jpg

up50423_IMG_0616_1336075440.jpg

up50423_IMG_0311.jpg

up50423_IMG_0616_1336075440.jpg

Ve kablosu

up50423_IMG_0312.jpg

Yanıtlama zamanı:

ne kurulumu bilgisayar mı kuracaz bağlantılardan mı bahsediyorsun birde Media Hub Modülü (Kol dayamanın içine)

o ne için olmaz ise olmuyor mu ?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Onlar sync için , araç içi son teknoloji iletişim :)

BT sesli kontrol'ün bir adım ilerisi diyelim..

Yakup sana zahmet benim başlığı 8" olarak düzenlermisin :) ekranım 8"

Yanıtlama zamanı:

yakup arkadaşım bende o parçalar falan yok çok karışık kablo falan o modülde extra ekran bağlamak için snırım artı usb bağlantısı bagajda bir zımbırtı ne yaptın yakup şöyle hayal et bende sadece ekran cd caları ve ön cerceve var gerisi kablo modül hak getire yok yani

Yanıtlama zamanı:

yakup arkadaşım bende o parçalar falan yok çok karışık kablo falan o modülde extra ekran bağlamak için snırım artı usb bağlantısı bagajda bir zımbırtı ne yaptın yakup şöyle hayal et bende sadece ekran cd caları ve ön cerceve var gerisi kablo modül hak getire yok yani

Anladım dediğinizi fakat o sistemin detaylarını anlatıyorum size.. Çalışırız sizinkide..

Yanıtlama zamanı:

walla birsey soyleyeyim bosa ugrasiyoruz.

burda (almanyada) teyzemlerin 2. arabasi var, 2005 model citroen c3.. 8 inch ekran, navigasyon, sesli komut sistemi, sim kart takip telefonla gorusme filan hersey var. 4000 euroluk araba. biz de sesli kontrol var heyooo die sevinelim. adamlar coktan kullanmis eskitmis bile o teknolojiyi. luks arac olsa yine gam yemeyecegim, c3 yani epi topu..resmen verdigim paraya acidim.. millet 20000 euroya 2008 model s-class mercedes alip biniyor. gordukce moralim bozuluyor. peeeh!!!

Yanıtlama zamanı:

Alperen alıştıra alıştıra söyleseydin keske :(

Walla Ahmet cok koydu hakikaten. Bi bizim arabaya bakiyorum, bi c3'e bakiyorum, arada 7 yaş var, biz ne guzel diye seviniyoruz, ekran filan çırpınıyoruz, 4000 euroluk arabada alası var. Ne diyeyim ki daha?

Yanıtlama zamanı:

Walla Ahmet cok koydu hakikaten. Bi bizim arabaya bakiyorum, bi c3'e bakiyorum, arada 7 yaş var, biz ne guzel diye seviniyoruz, ekran filan çırpınıyoruz, 4000 euroluk arabada alası var. Ne diyeyim ki daha?

Bir şey deme; fotoğraf çek :D

Yanıtlama zamanı:

yakup ne yaptın bizim işi olacak mı yardım et yoksa kıracam bunu var olan sistemi buna adapte edebilirmiyiz veya edeni bilirmisin yaptıran arkadaş yokmu.

Yanıtlama zamanı:

yakup cihaz bu

Yanıtlama zamanı:

yakup ne yaptın bizim işi olacak mı yardım et yoksa kıracam bunu var olan sistemi buna adapte edebilirmiyiz veya edeni bilirmisin yaptıran arkadaş yokmu.

Edebilirsiniz. Sök-Tak Çalıştır hepsi

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.