Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Aracıma 8" Navigasyon Ve Multimedya Çalar Cihazı Taktım....

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

çok şık olmuş hayırlı olsun...

• Yanıt 143
  • Görüntüleme 47,9k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Yanıtlama zamanı:

Valla bendeki de bu daha takmadım ama bakalım taktıktan sonra resimleri eklerim.

Yanıtlama zamanı:

orjinalden vazgeçmem varsa yoksa orjınal olacak herşey yerli yerine oturuyor cünkü nereden aldın derseniz taaa dünyanın kanada arkadaşlar

Yanıtlama zamanı:

orjinalden vazgeçmem varsa yoksa orjınal olacak herşey yerli yerine oturuyor cünkü nereden aldın derseniz taaa dünyanın kanada arkadaşlar

Kenan bey, söylediğiniz cihazı sitemizde 4-5 kişi aldı ve taktı bile :) hayırlı olsun takılırsanız yazarsınız.

modifiye kısmında bulabilirsiniz detayları

Yanıtlama zamanı:

anladım yakup kardeş görüntü nasıl olacak bir fikrim bile yok bakacaz artık bu cihazda navigasyon yok sanırım.

Yanıtlama zamanı:

yakup arkadaşım ben göremedim aynısını link varmı sony takan var ama o sony tuşlu falan bendekinde tuş falan yok ekrandan mı kumanda edecez bunu

Yanıtlama zamanı:

yakup arkadaşım ben göremedim aynısını link varmı sony takan var ama o sony tuşlu falan bendekinde tuş falan yok ekrandan mı kumanda edecez bunu

Sizin aldığınız ekran eğer hafıza kartı girişine sahip ise 5.0 inc'tir ve gerekli parçaları alırsanız gps'e sahip olursunuz

eğer hafıza kartı yoksa 4.2 inc'tir gps'e sahip değildir..

Sony panel'e geçerseniz veya geçmezseniz her türlü çerçevenin de yenisi alınmalıdır..

Örnek başlıklardan

Yanıtlama zamanı:

bendekinin ekranı büyük bayağı 7 veya 8 inç olabilir sanırım gps yok kart girişi yok anlayacağın çokta önemli değil. Ama benim gönderdiğim resimde 2 resim var sadece biri görünüyor diğerine kliklemek gerekiyor. sanırım 8 inç

Kenan Ak tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

bendekinin ekranı büyük bayağı 7 veya 8 inç olabilir sanırım gps yok kart girişi yok anlayacağın çokta önemli değil.

Touch Screen aldıysanız eğer 8.0 inc evet

Yine çerçeve ve sony panel lazım kontrol konusunda sorun olmaz ama sync çalıştıramazsanız sadece bu ikisi ile yani görüntü olur ama fonksiyonellik olmaz.

bunlar var değil mi

up50423_last.jpg

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.