Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 201610 yıl comment_347080 On 17.01.2016 at 13:02, Ahmet Kara said: Yaklaşık 3 hafta önce bizim mk3 de Lpg' lendi. 500 km kadar kullanıyorum teknik anlamda herhangi bir sıkıntı ile karşılaşmadım şükür. Tek dikkatimi çeken durum ise kabin içine gelen ses düzeyi biraz arttı sanki, onu da 1000 km kontrolüne gittiğimde soracağım. Montaj ise geçen yıl da corolla aracıma montaj yaptırıp çok memnun kaldığım Ankara Mavi Denizlerde yapıldı. Özellikle uzun yolda gidip gidip benzin ibresinin yerçekimine karşı koyması insanı sevindiriyor açıkçası. Son ölçüm değerim de 260 km. de (yklş. 200 km şehirler arası 60 km şehir içi-K.kale gibi küçük şehirde) 20,07 litre lpg oldu. yani 7,72 lt/100 km oldu. Montaj resimlerim ise, slmlar size sormak istediğim bi konu var geçen hafta focus 3 hb aldım araçta silindir tank vardı simit taktırmak istedim lpg servisinin verdiği cvp egsoz altta o yüzden simit araçlar muayaneden geçemez dedi şaşırdım bu doğru mudur..tankı söktürdüm sabah yetkili serviste powershift güncelleme yaptırıcam sonra simit taktırıcam Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 201610 yıl comment_347286 İlker bey benim aracımda simit tank var. Montaj yapıldıktan sonra muayeneye gidip ruhsata işlettim. Hiç bir sıkıntı yok. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 5, 201610 yıl comment_349573 Egsoz altta olmayan bir araç var mı ki ?, birde şimdi neredeyse bütün montaj istasyonları simit tank kullanıyor ve öneriyor, o zaman yollarda muayenesiz araç kaynıyor olması lazım. Enteresan olmuş açıkçası. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın