Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 201511 yıl comment_306583 lpg ile ilgili tek dert tankın az alması olsa keşke LPG ustasida oyle dedi pompanın basıncından olabilir başka bi yerden al yine ayni olursa şamandırayi değiştiririz dedi ama başka bi usta da 5/lt tankın içinde kalır 27 lt alması normal dedi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 201511 yıl comment_306631 Arkadaslar perşembe günü lpg taktirdim LPG ruhsata işletmek için 35tl sızdırmazlık testi 10 TL ek1 belgesi 181,72tl muayene 110 TL ruhsat değişikliği olmak üzere toplam 336,72tl tutuyor bu arada LPG tankını 40lt taktirdim ama 27 lt aldı fulleyince neden acaba bilen var mi ? Ek 1 belgesine gerek var mı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 201511 yıl Yazar comment_306648 Arkadaslar bende basimiza gelen bir olayi kisaca anlatayim arkadasim sifir aldığı focus2 otomatik araca yakit fazla geldiği için lpg taktirdi.Araç 6 ay gibi bir kullanimdan sonra uzun yolda iken buji erimesinden dolayı piston eritti ve nihayetinde motor yaptirmak zorunda kaldı.Yaklasik o zaman 10bin tl masraf çıkardı ve ford zaten garanti dışı bırakmıştı lpg firmasıda hata kabul etmedi mahkemeye verdi onlarda bilirkisiden kullanıcı hatasi diyerek araç sahibine yıktılar.Bilginiz olsun. araç uyarı verdiyse ve kullanıcı bu uyarıyı dikkate almadıysa genelde kullanıcı hatası diyor bilirkişiler çünkü araçta sesli ve görüntülü uyarı sistemi vardır ve mutlaka bu olay olmadan önce yakmıştır arıza lambasını kullanıcıyı uyarmıştır genelde zengin karışım yada lpg enjektörünün açık kalması ve kontrolsüz yakıt göndermesi sonucu oluşur piston erimesi çok geçmiş olsun Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 201511 yıl comment_306680 zengin karışım olması usta hatası değil midir? bir de lpg enjektörü neden açık kalır biliyor musunuz? araç uyarı verdiyse ve kullanıcı bu uyarıyı dikkate almadıysa genelde kullanıcı hatası diyor bilirkişiler çünkü araçta sesli ve görüntülü uyarı sistemi vardır ve mutlaka bu olay olmadan önce yakmıştır arıza lambasını kullanıcıyı uyarmıştır genelde zengin karışım yada lpg enjektörünün açık kalması ve kontrolsüz yakıt göndermesi sonucu oluşur piston erimesi çok geçmiş olsun Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 201511 yıl Yazar comment_306695 ya arızalanır yada çok gaza basılınca sürekli Yakıt göndermek için açık kalır. doğru zengin karışım ustanın hatasıdır ben usta yada mahkeme haklıdır demiyorum. yalnız arıza lambası yanarken de arabayı kullanmaya devam edilmemelidir. LPG taktırırken sağlam usta sağlam firma seçmek böyle durumlarda önemlidir Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 201511 yıl comment_306745 Ek 1 belgesine gerek var mı? evet ek 1 istiyor muayenede lpg ile ilgili tek dert tankın az alması olsa keşke şuan için tek sıkıntı o benzinde mi LPG de mi belli bile olmuyor bu zamana kadar boşa beklemisim dedim yani LPG de brc atiker prins flan isim sadece önemli olan ustalikmis bunu anladık yani kitin markası pek fark etmiyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 201511 yıl comment_306855 eski arabalarımda lpg kaynaklı pek sorun yaşamadım açıkcası. beni focus 3 de düşündüren ti vct motorlu olması. inşallah sorunsuz binmeye devam edersiniz. ilerleyen zamanlarda deneyimlerinizi paylaşırsanız seviniriz şuan için tek sıkıntı o benzinde mi LPG de mi belli bile olmuyor bu zamana kadar boşa beklemisim dedim yani LPG de brc atiker prins flan isim sadece önemli olan ustalikmis bunu anladık yani kitin markası pek fark etmiyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 201511 yıl comment_307794 ya arızalanır yada çok gaza basılınca sürekli Yakıt göndermek için açık kalır. doğru zengin karışım ustanın hatasıdır ben usta yada mahkeme haklıdır demiyorum. yalnız arıza lambası yanarken de arabayı kullanmaya devam edilmemelidir. LPG taktırırken sağlam usta sağlam firma seçmek böyle durumlarda önemlidir Araç arıza lambası yaniyor lpg'yi takan yeri arayinca önemli değil oksijen sensöründen kaynaklanmıştır deniyor yola devam edilince bu durum oluşuyor bencede ariza lambası yaninca devam etmemek lazım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 201511 yıl comment_307795 Kubilay bey bagaj resminide atabilirmisiniz? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 201511 yıl Yazar comment_308046 simit tank var bagajda kalın stepne yerine tam oldu bi ara boş bulabilirsem resim atayım Haziran 1, 201511 yıl Kubilay Yıldırımbayazıt tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 201511 yıl comment_312986 Gozleri karartip LPG isine giristim. Bugun teslim ettim aracimi. BRC My11 donusunu yaptiriyorum. Yarin teslim alicam araci umarim bi sikinti yaratmaz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 201511 yıl Yazar comment_319088 Düzgün takılıp düzgün Ayar yapılırsa f3 ler lpg ile kullanılabiliyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 201511 yıl comment_319089 Düzgün takılıp düzgün Ayar yapılırsa f3 ler lpg ile kullanılabiliyor Aha geldi lpg'den lpg'ye @Serdar yaman Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 201610 yıl comment_340602 Yaklaşık 3 hafta önce bizim mk3 de Lpg' lendi. 500 km kadar kullanıyorum teknik anlamda herhangi bir sıkıntı ile karşılaşmadım şükür. Tek dikkatimi çeken durum ise kabin içine gelen ses düzeyi biraz arttı sanki, onu da 1000 km kontrolüne gittiğimde soracağım. Montaj ise geçen yıl da corolla aracıma montaj yaptırıp çok memnun kaldığım Ankara Mavi Denizlerde yapıldı. Özellikle uzun yolda gidip gidip benzin ibresinin yerçekimine karşı koyması insanı sevindiriyor açıkçası. Son ölçüm değerim de 260 km. de (yklş. 200 km şehirler arası 60 km şehir içi-K.kale gibi küçük şehirde) 20,07 litre lpg oldu. yani 7,72 lt/100 km oldu. Montaj resimlerim ise, Ocak 17, 201610 yıl Ahmet Kara tarafından düzenlendi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın